yalan söyledi.

ay ne saçma sanki 1000 gül göndermiş gibi.
1000 gül gönderebilen adam 1000TL ye çıldırmaz zaten.
Saçma sapan bir muhabbet.
Konu sahibi de sevgilisine güvenmeyip gizliden takip ediyorsa ayrı bir trajedi.

hayır yanındayken yanımdayken karıştırmıyoruz telefon çanta. ama aiilemden tut arkadaşlarıma kadar kazık yedim. kendimi korumak istiyorum. mesajda bir şey yok ama bunun için yalan söyledi ve gerildik tartıştık..

ay ne saçma sanki 1000 gül göndermiş gibi.
1000 gül gönderebilen adam 1000TL ye çıldırmaz zaten.
Saçma sapan bir muhabbet.
Konu sahibi de sevgilisine güvenmeyip gizliden takip ediyorsa ayrı bir trajedi.
sadece sevgilime değil kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum

sadece sevgilime değil kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum

seninle yaşayacak kişiye sabır diliyorum o zaman..
kimse hayatının böyle didik didik edilmesini istemez bunun dışında hak da etmez.. yaptığınız çok çirkin ..
bütün hayatınızı bu şekilde diken üstünde mi yaşamak istiyorsunuz? böyle bir ömür geçmez kendinizi toplayın.. adamı bunaltmayın..

adamı hem yalana teşvik ediyorsunuz hemde bana yalan söyledi diye dövünüyorsunuz.. ne bekliyordunuz ki.. kendinize çeki düzen vermezseniz hayatınız boyunca karşılaşacağınız muamele bu olur..

Ben olsam ne romantikler var şu fenomene sevgilisi 1000 gül almış derim Tepkisini ölçerdim
Tabi fenomen olan kişi herkesin bildiği biriyse söyle bunu

tabiki kazık yiyeceksin herkes birilerinden kazık yiyor zaten bunlar hayatın cilvesi. ama sizi böyle hastalıkla davranmaya itmemeli.
ne demek başkasının hayatını kurcalamak. gereksiz birşey söyleme ihtiyacı duymamış, hatta size görüntüleri gönderirken silme ihtiyacı bile duymamış. silseydi ne diyecektiniz. bellli ki sıkıntı çıkmasın diye böyle bir cevap verdi. yaptığınız şey çok ayıp. onun hesaplarını kontrol ettiğinizi itiraf edin de ozaman görün gerginliği

Kotu birsey yazmamis ki? Buyutecek ne var anlamadim. Sizin gibi kizlardan ayrilan erkekler sonra saniyor ki her kiz kaprisli. Yapmayin arkadasim biktirmayin insanlari..sabahlara kadar mesajlasip silse sanki haberin mi olacakti?

Kotu birsey yazmamis ki? Buyutecek ne var anlamadim. Sizin gibi kizlardan ayrilan erkekler sonra saniyor ki her kiz kaprisli. Yapmayin arkadasim biktirmayin insanlari..sabahlara kadar mesajlasip silse sanki haberin mi olacakti?
öyle bir mesajlaşma yok tamam ama yalan söyledi. bana açıkça demedi sordugumda o ne diye

haklısınız..

Sen hangi hakla onun ozeline girersin? Sana yapilsa kiyameti kopartirdin ama degil mi? Hatalisin bastan sona kadar. Uzatma bence ara guzelce konus cocukta uzulmesin
ben haksız vve hatalı oldugumu kabul ediyorum ama bu onun bana yalan söylemesini meşrulaştırır mı?otomatikmen kafamda bu bana daha ne yalanlar söylemiştir diye düşünüyorum.

sert bir dille mi söyledim bilemiyorum ama bence kendinize gelmelisiniz. kendi iyiliğiniz için..
hata yaptıgımın farkındayım birisine güvenmemek herkesten sürekli olarak şüphe duymak benim için de çok zor ki zehir oluyor hayatım. düzelmeye çalışıcam. teeşekkür ederim

ben haksız vve hatalı oldugumu kabul ediyorum ama bu onun bana yalan söylemesini meşrulaştırır mı?otomatikmen kafamda bu bana daha ne yalanlar söylemiştir diye düşünüyorum.

deminde yazdım.. yalana teşvik eden sizsiniz.. bu şekilde davranmaya devam ettiğiniz sürece hayatınız boyunca yalan söyleyeniniz çok olacaktır.. kendinizi değiştirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…