• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan söyledi.

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
802
862
103
31
şuan o kadar üzgünüm ki. ilk defa yalanını yakaladım. ne yapmalıyım? olayı anlatayım hemen.
sevgilimin sosyal medya şifreleri bende var ama kendisinin haberi yok. yani kendisinden istemedim. hepsini tahminle buldum. bunlar temiz, kimseyle mesaj felan yok ama; bir de blog gibi bir hesabı var. erkekleri ilgilendiren. onu kontrol ederken bir kıza mesaj gördüm. ama kız fenomen. özel, sululuk yapılan bir mesaj değildi. sevgilim kıza mesaj atmış, içeriği 1000 güle nasıl çıldırmadın 1000 tl ben çıldırırdım sen nasıl çıldırmıyosun diye. hiçbir şey belli etmedim.
birkaç gün sonra yani dün mesaj geliyo mu o hesaplara dedim ve sinirle facebook twitter instagram mesajlar kısmını çekip çekip attı. ve bu mesajı da gördüm, içeriğini değil sadece instagram kullanıcı ve sen nasıl çıldırmıyosun diye.
hemen sordum, tepkisini merak ettim. küfür etmişim birisine dedi. konuyu değiştirdi. böyle küfür mü olur dedim. hayır küfür içerikte ne yani onu mu atsaydım felan dedi. saçmaladı. ben de üsteledim. gösterilecek bir şey değil demekki dedim. şüphe ediyosun dedi. ama haksız mıyım? tabiki atmadı konuşmayı. gece oldu bunlar sabaha doğru bunalmıştım özür dilerim felan dedi. ben içeriği biliyorum sadece ne söyleyecek acaba diye ısrar ettim ama o bana yalan söylemeyi tercih etti. gösterse kızacağımı biliyo belki de ondan dolayı.
bir yanım kabullenemiyo şimdiden yalan söylüyor diyo bir yanımda başka bir şeyini yakalamadın tepkinden korktugu içindir diyor. ne yapiyim ben şimdi sürdüriyim mi tavrımı

Son düzenleme:
Kim çıldırmış bin gülü kim kime yollamış?
Sadece msj bu kadar mı?
E bunda bisey yok .
Bişey anlamadım ya ben
o fenomen kız bin gül almış hediye olarak.
evet mesajda bir şey yok. ama o bana yalan söyledi. mesajın içeriği güllerle alakalı ve bir kıza gitmişken o bana bir erkeği söyledi ve içerik olarak küfür ettim dedi

ha ha şaka gibisiniz.

o size yalan söyledi de siz de sütten çıkma ak kaşık mısınız!
ha ha şaka gibisiniz.

o size yalan söyledi de siz de sütten çıkma ak kaşık mısınız!
haklısınız şifreleri izinsiz bende.. ama ben genel oalrak şüpheci yapıdayım, belki yaşadıklarımdan dolayı bilmiyorum 2 3 senedir böyleyim

"1000 güle nasıl çıldırmadın 1000 tl ben çıldırırdım sen nasıl çıldırmıyosun "

Tam olarak ne demek istemiş:KK64:Bir tane gül 1 TL mi ki? Cidden anlamadım anlayan bana da anlatsın

Şuanda da siz onun özel hesaplarını karıştırdığınız içinde masum olmamış oluyorsunuz !

Ona yalan söylemiş oluyorsunuz !Fa
rkında mısınız ?
tamam haklısınız biliyorum ama eğer girmeseydim hesaplarına bana yalan söyleyecekti ben de inanacaktım..

ama bilmeseydim bana yalan söylediğinde inanacaktım?

sizi aldatmış mı ?
yapmış olduğu hoş değil tamam ama sizin ona yapmış olduğunuz hoş mu?
o sizin özel hayatınıza müdahale ediyor mu?
telefonunuzu mesajlarınızı, çantanızı, sosyal medya hesaplarınızı, izinsiz gizli gizli kontrol ediyor mu?
bu hakkı ona tanıyor musunuz?
yada bu hakkı kendinizde buluyor musunuz?

evet gülün fiyatına demiş çıldırmıyo musun diye.
Gulu alan kim peki?Kendi almis olmasin?
Ben fesatimdir, kiza gul almis o kadar plan yapmis,'baskasi olsa sevincten cildirirdi,senin kilin kipirdamiyor' demek istemis diye algilardim.

şuan o kadar üzgünüm ki. ilk defa yalanını yakaladım. ne yapmalıyım? olayı anlatayım hemen.
sevgilimin sosyal medya şifreleri bende var ama kendisinin haberi yok. yani kendisinden istemedim. hepsini tahminle buldum. bunlar temiz, kimseyle mesaj felan yok ama; bir de blog gibi bir hesabı var. erkekleri ilgilendiren. onu kontrol ederken bir kıza mesaj gördüm. ama kız fenomen. özel, sululuk yapılan bir mesaj değildi. sevgilim kıza mesaj atmış, içeriği 1000 güle nasıl çıldırmadın 1000 tl ben çıldırırdım sen nasıl çıldırmıyosun diye. hiçbir şey belli etmedim.
birkaç gün sonra yani dün mesaj geliyo mu o hesaplara dedim ve sinirle facebook twitter instagram mesajlar kısmını çekip çekip attı. ve bu mesajı da gördüm, içeriğini değil sadece instagram kullanıcı ve sen nasıl çıldırmıyosun diye.
hemen sordum, tepkisini merak ettim. küfür etmişim birisine dedi. konuyu değiştirdi. böyle küfür mü olur dedim. hayır küfür içerikte ne yani onu mu atsaydım felan dedi. saçmaladı. ben de üsteledim. gösterilecek bir şey değil demekki dedim. şüphe ediyosun dedi. ama haksız mıyım? tabiki atmadı konuşmayı. gece oldu bunlar sabaha doğru bunalmıştım özür dilerim felan dedi. ben içeriği biliyorum sadece ne söyleyecek acaba diye ısrar ettim ama o bana yalan söylemeyi tercih etti. gösterse kızacağımı biliyo belki de ondan dolayı.
bir yanım kabullenemiyo şimdiden yalan söylüyor diyo bir yanımda başka bir şeyini yakalamadın tepkinden korktugu içindir diyor. ne yapiyim ben şimdi sürdüriyim mi tavrımı
Suphe iliskiyi bitiriyor

Back
X