- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Strangerthings0
Bulmuş da bunuyor hıhEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Sende " yerçekimisiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" istiyorsun. Mesleki deformasyon hep bunlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulmuş da bunuyor hıhEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Sende " yerçekimisiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" istiyorsun. Mesleki deformasyon hep bunlar![]()
Allah bizi bildiği gibi yapsınE yolda kaza yapti ya![]()
Son defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshsOlmaz, o karsi tarafta ihtiyacimiz olan adrenalini salgilatmaz![]()
Burdan atıyorum ya işteKız bu kadar çok foto varsa Instagram'dan atsana
Yok yaaa, o sirada o sag arka koltukta agliyorduSon defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshs
Londra işi yattı yaaSon defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshs
Sadece mantikli olsun dedim, imkansizi istemedim beyaEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Yokk söylemicem yeterki at ver instagramını akanandmamakaBurdan atıyorum ya iştehem sen doğruyu söylemeye karar verdin pasaportlu biletli boomerangları alma hakkını kaybettin
![]()
Senaryo yazsanız kavga çıkacak demek kiYok yaaa, o sirada o sag arka koltukta agliyordu![]()
Herşeyi başlatan foto buydu işte.
İnanmiyorum konum at, konum: gasilhane ndhcjvb ya ahahaha cok guldum yaLondra işi yattı yaa
Neden mi ay nolsun öldüm ben evet evet hıı hıı neyse kapatıyorum münker geldi şuan asldlflglvl
Artık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtinYokk söylemicem yeterki at ver instagramını akanandmamaka
Yazmam onunla, o mahsun kirmizigul, cok dram. Hatta dram 2, katlanarak geliyor mubarekSenaryo yazsanız kavga çıkacak demek ki![]()
Bu hikayede güme giden sen olacak gibisinArtık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtin![]()
Ona arama dedi, onundeki maclara bakicakArtık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtin![]()
Kız daha şimdi arka koltukta ağlıyor diyen sen değil miydinYazmam onunla, o mahsun kirmizigul, cok dram. Hatta dram 2, katlanarak geliyor mubarek![]()
Bu hikayede güme giden sen olacak gibisin![]()
Beni hostes sandı sanırım onu götürürüm diye düşündüOna arama dedi, onundeki maclara bakicak![]()
Çok yardımcı oldun bi değişik hissetti sana karşıBeni hostes sandı sanırım onu götürürüm diye düşündü![]()