- 30 Mart 2009
- 14.600
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.135
- 1.123
- Konu Sahibi Strangerthings0
Valla artik ben de eminimValla eminim ki birlesince herseyi yapabilirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla artik ben de eminimValla eminim ki birlesince herseyi yapabilirsiniz![]()
Bende eminim ajshah bisey lazim olursa konu acip hepinizi etiketlicemValla artik ben de eminim![]()
Tamam biz goreve hazirizBende eminim ajshah bisey lazim olursa konu acip hepinizi etiketlicem![]()
hayır dramayı iki katına çıkaracak ve diyecek ki, ben beni gerçekten seven bir adamı görmek istiyorum, beni kaybetmekten korktuğu için sevdiğini anlayan değil!!! bu korku sona erdiğinde geldiğin yerde duracak mısın?? kanıtla diyecek ahahhashsh 1 ay sonra da alçı gitti bu arada inandım aşkım diyecek :dZiyarete gelirse eski sevgili, gozune de alci cekilmis gozluk veririz artik![]()
Mahooooo mahoo dokturdun yinehayır dramayı iki katına çıkaracak ve diyecek ki, ben beni gerçekten seven bir adamı görmek istiyorum, beni kaybetmekten korktuğu için sevdiğini anlayan değil!!! bu korku sona erdiğinde geldiğin yerde duracak mısın?? kanıtla diyecek ahahhashsh 1 ay sonra da alçı gitti bu arada inandım aşkım diyecek :d
Bu kadar uzun cümleler kuramaycak gibihayır dramayı iki katına çıkaracak ve diyecek ki, ben beni gerçekten seven bir adamı görmek istiyorum, beni kaybetmekten korktuğu için sevdiğini anlayan değil!!! bu korku sona erdiğinde geldiğin yerde duracak mısın?? kanıtla diyecek ahahhashsh 1 ay sonra da alçı gitti bu arada inandım aşkım diyecek :d
Neresine nolmus onu da soyle konu sahibi tutsun aklinda
Sana ne lazim acik acik onu soyle artikSiz yakında sahte vize fotosu da atarsınız püüüü
Anlar mı ki? Şu durumda konu sahibi ne derse karşı tarafta sorgulayacak bir hal yokNeresine nolmus onu da soyle konu sahibi tutsun aklinda![]()
AskdlflgşgşşşdidSana ne lazim acik acik onu soyle artikboyle agiz yoklayarak bi sonuca varamicaz belli ki
![]()
Çok ama çok aşırı zengin dedemin ölüp tüm mirasını da bana bıraktığını yazan vasiyetnamenin fotosuSana ne lazim acik acik onu soyle artikboyle agiz yoklayarak bi sonuca varamicaz belli ki
![]()
Osmanlica? Turkce?Çok ama çok aşırı zengin dedemin ölüp tüm mirasını da bana bıraktığını yazan vasiyetnamenin fotosu![]()
Osmanlıca olsun daha havalıOsmanlica? Turkce?
Kızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim.