- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
O dönemlerde de hep üzüldüm. Uyuyamadigim zamanlar oldu ama söyleyemedim bir türlu. Çok mantıksız . Şimdi düşünüyorum neden böyle saçma bişey yaptım ne gereği vardı diye ama yaptım işte oldu bitti. Şimdi itiraf etmeli miyimValla olmuş bitmiş. O zaman vicdan azabı çekmemişsiniz aradan geçmiş 2 yıl neyin vicdanı neyin azabı ? Ki bence hiçte azaplık bir durum değil . Sanki kocasını aldınız elinden .
Dert mi arıyorsunuz kendinize allasen
Benden başka arkadaşları olduğu için değil de o dönemde başkaları varken mesajlarıma bile doğru düzgün cevap vermediği için bana davranışları değiştiği için öyle hissetmistim.Bir insanın birden fazla arkadaşı olabilir. Başkalarıyla iletişim kurması aaa arkadaşlığımıza değer vermiyormuş dedirtmez ama arkadaşım dediğim insan bu kişi beni yargılar diyip kendince arkamdan herhangi bir şeyi gizlerse arkadaş olarak görmezdim.
Üniversite dönemleri arkadaşlıkları karışık olur. Söyleyin içiniz rahatlasın. Kaç sene önce olmuş bir şey için arayı soğutacaksa da soğutsun.
Yetişkin bir insan anne babası da dahil yaşadığı her şeyi birilerine anlatmak zorunda değildir. Ki ona direkt olarak zararı dokunacak bir konu da değil bu. Kimseye hayatınızın her anı için hesap vermeyin lütfenBenden başka arkadaşları olduğu için değil de o dönemde başkaları varken mesajlarıma bile doğru düzgün cevap vermediği için bana davranışları değiştiği için öyle hissetmistim.
Söylersem büyük ihtimalle beni silecek biliyorum ama bende bu yalanla yasiyamiyorum.
O zaman ki aklımla böyle dusunmusum. Şimdi olsa asla böyle bişey yapmazdım. O zamanlar biri beni kınayacak diye çok korkardim. Her konuda oyleydimBi aile yakinimizin oglu bana askini ilan etmisti yillar once ben de ona ben seni kardes gibi goruyorum dedigimde ne kardesi yahu anamiz ayri babamiz ayri demistio geldi aklima
Yani demem o ki sonucta arkadas demek ana bir baba bir kardes demek degil ki sevgili olmus ola bilirsiniz kinanacak ne var burda
Arada yalan olduğu için mi gercek arkadaş degiliz?vicdan azabı çekecek bi durum yok zira gerçek arkadaş değilsiniz.
Yakin arkadaşım dediğim insana anlatmam gerekirdi diye düşünüyorum. Hesap vermek zorunda değilim ama yaptığım şeyde yanlış bana göre. Böyle biri değildim nasıl yaptım bunu anladimYetişkin bir insan anne babası da dahil yaşadığı her şeyi birilerine anlatmak zorunda değildir. Ki ona direkt olarak zararı dokunacak bir konu da değil bu. Kimseye hayatınızın her anı için hesap vermeyin lütfen
Arada yalan olduğu için mi gercek arkadaş degiliz?
Ben olsaydim kırilirdim ama anlayışlı davranirdim. Ama o kesin direk silecekAklı olan kimse başkasının yaşadığı kendine zararı dokunmayan bir olayda küslük çıkarmaz.
Öyle olsaydı daha iyiydi. En azından geçmişimde o yokken yaşadığım bir olay olurdu. Bilmiyorum fazla mı abarttimeşine eski erkek arkadaşı itiraf edecek biri gibi davranıyorsunuz. bunda vicdan azabı çekecek ne var. herkes her şeyi bilmek zorunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?