arkadaşlar, benimde anlayamadığım şu " ne demek evli kadın bir başka erkeği ekleyemez, evli erkek bir başka kadını ekleyemez" bizler mağara kovuğunda mı büyüdük, onlarca arkadaşımız var, çevremiz, eşimiz dostumuz var evlendik diye herşeyi yok mu sayacağız.
Benim mail kutumda birçok iş arkadaşımın maili var (msn makinayı kastığı için sildim onun yerine mailleşirim) bunlardan bir çoğuda eski iş arkadaşlarımdır, ne yapmalıyım evliyim diye silip irtibatı koparmalı mıyım , hatta telefonlarını da mı silmeliyim.
Ben 9 yıllık evliyim hiçbir zaman evliliği birbirini kısıtlamak yada kendimi kısıtlamak olarak görmedim. Eşimin bayan arkadaşları vardır (üniversiteden, çocukluktan) grup olarak toplaşırlar görüşürler , ben gitmem bile çünkü onlar hep eskilerden konuşurlar.
Benim grubum vardır eski iş arkadaşları (kadınlı- erkekli) eşim gelir yada gelmez. Gelmezse tek söylediği git ama eve bıraksınlar gözüm arkada kalmasın olur.
Bu durumda biz birbirimizi aldatıyor muyuz yada evlilik kurumunu mu yıpratıyoruz ? Her insanın yaşam alanları olmalı.