• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan söylemeye devam eden eşim ve çaresiz ben

Eşiniz yalan söylemeyi rutin bi hale getirmiş resmen . Gerekli gereksiz yalan söyler olmuş.. Gerçekten korkunç bi hastalık bu. Neredeyse nüfus cizdanını kontrol ettiniz mi adını doğrumu söylemiş diye soracağım ..

Ne demek eşinden böyle şeyleri saklamaz iş çevirmek Pes! Gözünü korkutun ve böyle gitmeyeceğini, onun yalanları ile yaşayamacağınızı anlatın. Ağzından çıkan herşeyin doğruluğunu sorgular oldum, paronayaklaştım artık falan diyin...

Ki bu gerçekten böyle , bir süre sonra bu hale geleceksiniz..İpin ucu kaçmış neredeyse ama umarım yakalarsınız bir yerinden..

Eşiniz yalan söylemeyi rutin bi hale getirmiş resmen . Gerekli gereksiz yalan söyler olmuş.. Gerçekten korkunç bi hastalık bu. Neredeyse nüfus cizdanını kontrol ettiniz mi adını doğrumu söylemiş diye soracağım ..

Ne demek eşinden böyle şeyleri saklamaz iş çevirmek Pes! Gözünü korkutun ve böyle gitmeyeceğini, onun yalanları ile yaşayamacağınızı anlatın. Ağzından çıkan herşeyin doğruluğunu sorgular oldum, paronayaklaştım artık falan diyin...

Ki bu gerçekten böyle , bir süre sonra bu hale geleceksiniz..İpin ucu kaçmış neredeyse ama umarım yakalarsınız bir yerinden..
doğru söylüyor olsa bile bazı konularda artık sorguluyorum. bu böyle nereye kadar gider bilmiyorum. ama yüzünü dahi görmek istemiyorum bahanelerini dinlemekten yoruldum

bıktım bu yalan söyleyen eşlerden
kafaları çalışmıyor bunların ben artık eminim

bir tanede bende var canım ondan ve ben şu aralar hamileyim.
ailem uzak memlekette ve yalanlarından bıktığım için hamileliğimi ailemin yanında devam ettirmeyi düşünüyorum
yani karar aşamasındayım gitsem mi bilemiyorum, çünkü yalanlar yüzünden sürekli tartışma yaşıyoruz ve bebeğimin de bundan etkilenmesini istemiyorum
sürekli ağlayan bir anneyle ne kadar sağlıklı doğar bilemiyorum

Allah sabır versin canım, zannetmiyorum ki düzelsin
ben ne kendimde ne çevremde aynı sorunu yaşayıp eşi düzelen birini görmedim de duymadı da
böyle gelip böyle gidiyor malesef
bir daha yalan söylemeyeceğim masallarını kaç kez dinledim hatırlamıyorum artık

Konuyla ilgili değil ama canım uyarmak istedim.
hamileliğini sakin geçirmeye bak. Bende farklı sebeplerden hep ağlayarak stresli bir hamilelik indirdim ve ilk üç ay durmadan ağlayan bir bebekle kafayı yedim.yine olan bana oldu...

Lise mezunu olan biri açık öğretimle tecil yaptırabilir ama hali hazırda üniversite mezunu olan biri ancak bir üst yüksek eğitimle tecil yaptırabilir, bu da yüksek lisans oluyor. Tabi bu durum evlenmeden önce 2 sene tecilim var yalanını ortadan kaldırmıyor.

Artik ayliginizi ona vermeyin!! Ne hali varsa gorsun. Biraz burnu surtsun!! Olmadi odemeleri vs siz yapin cocuk gibi eline harclik verin. Bu nedir yahu.

Back
X