Yalan Söylemiş:(

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Özet olarak eski sevgilim benimle birlikteyken başka bir kadını hamile bırakıp evlendi.
Bende bunu eski sevgilimin en yakın arkadaşından öğrendim,tabi direk sormadım baya uğraştım kimliğimi gizledim falan filan bunlar uzun ama aldığım bilgiler doğru.

Adam benleyken hamile bırakmış buraya kadar netiz.
Aldatıldığım için üzgündüm falan ama işte benim ex en yakın arkadaşının beni bildiğini söylemişti sözde tebrik etmişti adam bizi falan

Ben bu en yakın arkadaştan bilgileri yürütmek için konuşunca aslında beni hiç tanımadığını ilişkimizi bilmediğini diğer kadını hep tanıdığını söyledi.
Yani çok kötüyüm,hadi herşey yalandı tamam ama neden arkadaşım biliyor dedi bana selam falan gönderdiğini söyledi
Gerçekten çok incindim,herşeyi yalanmış

Uyanık olun kızlar ya.
ya ben bilmiyodum ki tahmin bile edemezdim,ayrılığın üstünden 7 ay geçti kadında 8 aylık hamile ben böyle öğrendim şok oldum zaten
yani yemek yerken arkadaşı arıyodu falan,beni biliyomuş gibi hareket ediyodu,çocuğa anlattım çocuk şok

Seninleyken gidip kadını hamile bırakıyor. Yada onunlayken seninle oluyor, iki ucu... Bunlar varken en yakın arkadaşı seni tanımış tanımamış buna mı takıldın?
diğerlerine aylardır ağlıyodum bunu yeni öğrendim üzüldüm incindim

şey bide 2 ay sonra seni ablamla tanıştırcam:)
(başkasıyla evlendi)
Aman boşver kızım sana "adam mı" yok?
Bulursun boşver hayat karşı cinslerinizden oluşmuyor bir amacınız olsun bak o zaman gözünüz görmüyor erkek müsveddelerini :)

Aman boşver kızım sana "adam mı" yok?
Bulursun boşver hayat karşı cinslerinizden oluşmuyor bir amacınız olsun bak o zaman gözünüz görmüyor erkek müsveddelerini :)
ya haklısınız ama üzülüyorum kadın falan çok tuhaf geliyor bana ,baba olucak falan

Boşver öyle biri için üzülüp incinmeye değer mi? Belli ki tek ayak üstünde kırk yalan uyduranlardan. Evlenene yazık olmuş onun gibisiyle sen kurtulduğuna sevin
belki de ona aşıktı benimle zaman geçirmek istedi kullandı falan çocuğuda olucak karısına çocuğuna sadık adam olarak kalacak bende tüm güveni zedelenmiş üzgün bahtsiz error olarak

belki de ona aşıktı benimle zaman geçirmek istedi kullandı falan çocuğuda olucak karısına çocuğuna sadık adam olarak kalacak bende tüm güveni zedelenmiş üzgün bahtsiz error olarak
Valla öylesini hiç takmam. Hatta sadaka verir kurtuldum diye sevinirim. Ona nasıl aşık olsun? Aşık olan adam iki kişiyi idare eder mi? (Adam kelimesi için özür)

Sadık kalacağı ne malum o kadını sevse senle takılıp vakit geçirmezdi
İkinizi de sevmemiş bence kadın hamile kalınca mecburiyetten evlenmiş...

Valla öylesini hiç takmam. Hatta sadaka verir kurtuldum diye sevinirim. Ona nasıl aşık olsun? Aşık olan adam iki kişiyi idare eder mi? (Adam kelimesi için özür)
bilmiyorum kafam daha değişik çalışıyor,üzgünüm

Sadık kalacağı ne malum o kadını sevse senle takılıp vakit geçirmezdi
İkinizi de sevmemiş bence kadın hamile kalınca mecburiyetten evlenmiş...
evet ama öyle fark etmiyor düşünüp derinlere inince baba olucak falan diye biraz içleniyorum açıkçası balayı resimlerini falanda görmüştüm

Adam aslında insan demekken biz milletçe bunun anlamını erkeğe indirgemekle ne kadar büyük bir hata yaptığımızı bir kere daha görüyoruz. her erkek adam değildir . adamlığın cinsiyeti yoktur . sen şeref yoksununa denk gelmişsin Ders çıkar bu olaydan elle tutulmayan hiçbir şeye inanma...

hiç üzülme evlendikten bir yıl sonra kadın boşanacaksın karından çocuğuma bakacaksın deseydi
ya size kadın çocuğunu bıraksaydı gitseydi

hiç üzülme evlendikten bir yıl sonra kadın boşanacaksın karından çocuğuma bakacaksın deseydi
ya size kadın çocuğunu bıraksaydı gitseydi
bunlar biraz uçuk teori yani bunları düşünemedim ciğerim kül oldu bu kadar uzun vadeli bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…