- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
ya ben bilmiyodum ki tahmin bile edemezdim,ayrılığın üstünden 7 ay geçti kadında 8 aylık hamile ben böyle öğrendim şok oldum zatenUyanık olun kızlar ya.
şey bide 2 ay sonra seni ablamla tanıştırcam:)Sen ona inan diye öyle yalanlar atmış
Bilinen sağlam yalanlarından bir diğeri de seni anneme gösterdim çok beğendi tanışmak istiyor...
diğerlerine aylardır ağlıyodum bunu yeni öğrendim üzüldüm incindimSeninleyken gidip kadını hamile bırakıyor. Yada onunlayken seninle oluyor, iki ucu... Bunlar varken en yakın arkadaşı seni tanımış tanımamış buna mı takıldın?
Aman boşver kızım sana "adam mı" yok?şey bide 2 ay sonra seni ablamla tanıştırcam:)
(başkasıyla evlendi)
Boşver öyle biri için üzülüp incinmeye değer mi? Belli ki tek ayak üstünde kırk yalan uyduranlardan. Evlenene yazık olmuş onun gibisiyle sen kurtulduğuna sevindiğerlerine aylardır ağlıyodum bunu yeni öğrendim üzüldüm incindim
ya haklısınız ama üzülüyorum kadın falan çok tuhaf geliyor bana ,baba olucak falanAman boşver kızım sana "adam mı" yok?
Bulursun boşver hayat karşı cinslerinizden oluşmuyor bir amacınız olsun bak o zaman gözünüz görmüyor erkek müsveddelerini :)
belki de ona aşıktı benimle zaman geçirmek istedi kullandı falan çocuğuda olucak karısına çocuğuna sadık adam olarak kalacak bende tüm güveni zedelenmiş üzgün bahtsiz error olarakBoşver öyle biri için üzülüp incinmeye değer mi? Belli ki tek ayak üstünde kırk yalan uyduranlardan. Evlenene yazık olmuş onun gibisiyle sen kurtulduğuna sevin
Valla öylesini hiç takmam. Hatta sadaka verir kurtuldum diye sevinirim. Ona nasıl aşık olsun? Aşık olan adam iki kişiyi idare eder mi? (Adam kelimesi için özür)belki de ona aşıktı benimle zaman geçirmek istedi kullandı falan çocuğuda olucak karısına çocuğuna sadık adam olarak kalacak bende tüm güveni zedelenmiş üzgün bahtsiz error olarak
Sadık kalacağı ne malum o kadını sevse senle takılıp vakit geçirmezdibelki de ona aşıktı benimle zaman geçirmek istedi kullandı falan çocuğuda olucak karısına çocuğuna sadık adam olarak kalacak bende tüm güveni zedelenmiş üzgün bahtsiz error olarak
bilmiyorum kafam daha değişik çalışıyor,üzgünümValla öylesini hiç takmam. Hatta sadaka verir kurtuldum diye sevinirim. Ona nasıl aşık olsun? Aşık olan adam iki kişiyi idare eder mi? (Adam kelimesi için özür)
evet ama öyle fark etmiyor düşünüp derinlere inince baba olucak falan diye biraz içleniyorum açıkçası balayı resimlerini falanda görmüştümSadık kalacağı ne malum o kadını sevse senle takılıp vakit geçirmezdi
İkinizi de sevmemiş bence kadın hamile kalınca mecburiyetten evlenmiş...
bunlar biraz uçuk teori yani bunları düşünemedim ciğerim kül oldu bu kadar uzun vadeli bakamıyorumhiç üzülme evlendikten bir yıl sonra kadın boşanacaksın karından çocuğuma bakacaksın deseydi
ya size kadın çocuğunu bıraksaydı gitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?