- 9 Ocak 2012
- 15.612
- 30.289
- 798
- Konu Sahibi beyinerror
-
Düğün nikah,balayı hafta sonu kacamaklarinda pekte yazik aldatilmis durmuyor yada uzgun mutsuz hepsinde kocaman sarılmış sığınmış,bilmiyorum sadece ben çektim cezayı sadece ben üzüldüm. Mağdur olan benken acının ebesine kadar çektimyani senle birlikteyken, başkasını hamile bırakıp evlenen insanın neden yalan söylediğini merak etmen çok ilginç.
bu karakterdeki biri herşeyi yapabilir.
çok şükür hamile kalıp evlenmek zorunda kalmamışsın. sevdiğin, seni seven ewt hazırım deyip evlenme şansın var.
o kıza daha çok acıdım. o da aldatılmış belli ve mecburiyetten evlenmiş.
artık önüne bak şükür et, sadaka falan ver yani.
Ay sen o bebeğin aşkla falan mı yapıldığını sanıyorsun. Ellerinde patlamış olay. Bırak öyle sezon dizisinin ana karakteri olma. O çirkinlikten hemen uzaklaştır ruhunu ve kendi uzun metraj filmini çek arkadaş...Bu şekilde düşünemedim hiç ana karakteri olduğumu zannettiğim bir hayatta figüran dahi degilmisim bu beni incitti,üzdü
Belki de aşıktı,aşık olmasa benim koynumdan çıkıp onunkine koşmazdı ben öylesine bir ilişkiydim o ise asıl olandı asıl olana gitti.Ay sen o bebeğin aşkla falan mı yapıldığını sanıyorsun. Ellerinde patlamış olay. Bırak öyle sezon dizisinin ana karakteri olma. O çirkinlikten hemen uzaklaştır ruhunu ve kendi uzun metraj filmini çek arkadaş...
Ay sen o bebeğin aşkla falan mı yapıldığını sanıyorsun. Ellerinde patlamış olay. Bırak öyle sezon dizisinin ana karakteri olma. O çirkinlikten hemen uzaklaştır ruhunu ve kendi uzun metraj filmini çek arkadaş...Bu şekilde düşünemedim hiç ana karakteri olduğumu zannettiğim bir hayatta figüran dahi degilmisim bu beni incitti,üzdü
Pardon? Adam benimle geziyor tozuyor zaman geçiriyor ama bir başkası var,benim belami s..yor ama diğer kadını düşüneceğim,oldu olacak diğer kadına konu da acayim yazık diye,lütfen lütfen lütfen bana sakın diğer kadınlı şeyler yazmayın. Bu olayda mağdur olan tek insan benim başka kimse değil.Yani sız aldatılmamışsınız
Diğer kadın aldatılmış
Ne dıyosunuz ya? Hırsını benden mı alacaksın?Pardon? Adam benimle geziyor tozuyor zaman geçiriyor ama bir başkası var,benim belami s..yor ama diğer kadını düşüneceğim,oldu olacak diğer kadına konu da acayim yazık diye,lütfen lütfen lütfen bana sakın diğer kadınlı şeyler yazmayın. Bu olayda mağdur olan tek insan benim başka kimse değil.
Sende aldatildigin için anlarsın demiştim ama neyseki empatiden yoksun oldugunun da farkindayimNe dıyosunuz ya? Hırsını benden mı alacaksın?
Kımsenın sızden haberı yok , dıger kadını bılıyorlar. Demek kı? Demek kı sız zaten yokmussunuz sız nasıl aldatılmıs olabılırsınız kı? Diğer kadını pekala sızle aldatmıs
Öyle maalesefkuyruklu yalan diyorlar bunaa
Evet öyle yapmış,üzgünümYanı galiba sevgilisini seninle aldatmış, sonradan hayatına soktuğu sen olmuşsun : ( üzgünüm
yani böyle bir adam seni tercih etseydin evlenecek miydin ?? böyle bir hata yapacak mıydın??Düğün nikah,balayı hafta sonu kacamaklarinda pekte yazik aldatilmis durmuyor yada uzgun mutsuz hepsinde kocaman sarılmış sığınmış,bilmiyorum sadece ben çektim cezayı sadece ben üzüldüm. Mağdur olan benken acının ebesine kadar çektim
Evet ama bu dogruları gormemıze engel olmamalıSende aldatildigin için anlarsın demiştim ama neyseki empatiden yoksun oldugunun da farkindayim
Çünkü yazım şeklin beni aşağılayıcı şekilde,üzülmeye ne hakkın var o aldatılmış dercesine.Evet ama bu dogruları gormemıze engel olmamalı
görüyorum benden sonrada aynı seyı yazanlar olmus onlara evet demısken gelıp bana cemkırebılıyorsunuz , neden ?
Çünkü yazım şeklin beni aşağılayıcı şekilde,üzülmeye ne hakkın var o aldatılmış dercesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?