Yalan Söylemiş:(

öyle evet yalancı pislik

bunlar biraz uçuk teori yani bunları düşünemedim ciğerim kül oldu bu kadar uzun vadeli bakamıyorum
Neden ucuk olsun ki burada bir uye bir senelik evli oldugunu kocasinin evli bir kadindan ikiz bebekleri olduğunu yazmıştı en sonda sanirim kocasi durumu açıklamıştı
Yani kurtulmussun bence

Benim eski es ben ondan ayrildiktan sonra, benden resmi olarak bosanmadan baska birini hamile birakiyor ayrica nufusa isleniyor, avukatimda bunu iki sene sonra farkediyor.. adalete bakarmisiniz.. senin sevgilin yapmis bunu, benim eski es yapti.. kurtulduguma binlerce kez sukrediyorum..

keşke ben hiç tanışmasaydım bu kadar ruh sağlığım bozulmasaydı en başından,şu an şükredemiyorum yani tuhaf bilmiyorum

Belki o kadının da senden haberi yoktur.Böyle biri olduğunu bile bilmiyordur.En yakın arkadaşıyla tanışmadınız mı ya da başka arkadaşlarıyla tanışmayınca şüphelenmediniz mi?

Belki o kadının da senden haberi yoktur.Böyle biri olduğunu bile bilmiyordur.En yakın arkadaşıyla tanışmadınız mı ya da başka arkadaşlarıyla tanışmayınca şüphelenmediniz mi?
yoo en yakın arkadaşlarından biriyle tanıştım erkek milleti birbirine çanak tutmuş,kadının haberi olup olmadığından emin değilim ama o kadın benden öncede sevgilisiymiş. Bebeleri de kız olacak : )

yoo en yakın arkadaşlarından biriyle tanıştım erkek milleti birbirine çanak tutmuş,kadının haberi olup olmadığından emin değilim ama o kadın benden öncede sevgilisiymiş. Bebeleri de kız olacak : )
Bir arkadaşımı sevgilisi ortak arkadaşlarının evinde aldatmıştı. Arkadaşları da kendileri gibi oluyor bunların...Sen ucuz kurtulmuşsun ya böyle bir adamdan çocugun oldugunu düşünsene

karaktersiz.

yalan söylemeye ne gerek duyuyolr anlamıyorum. hiç mi Allah korkusu yok. hadi diyelim yok. Vicdan da mı yok. Ay bırak bunlardan bi cacık olmaz. o herif baba olsa kaç yazar. yemişim...

Arkadaşının sizden faydalanmak için yalan söylemediğini nerden bileceksiniz? Uzak durun

Ay kız iyi ki hamile kalıp onla devam etmek zorunda kalan sen değilsin boşver. Öbürü napsın ihale ona kaldı( beraber olmuyor olabilirsiniz, inan ki havan değişsin diye yazdım, hiç art niyetim yok)

karaktersiz.

yalan söylemeye ne gerek duyuyolr anlamıyorum. hiç mi Allah korkusu yok. hadi diyelim yok. Vicdan da mı yok. Ay bırak bunlardan bi cacık olmaz. o herif baba olsa kaç yazar. yemişim...
Evet onun yoktu ateistti o,vicdan falan hak getire

Ay kız iyi ki hamile kalıp onla devam etmek zorunda kalan sen değilsin boşver. Öbürü napsın ihale ona kaldı( beraber olmuyor olabilirsiniz, inan ki havan değişsin diye yazdım, hiç art niyetim yok)
Bu şekilde düşünemedim hiç ana karakteri olduğumu zannettiğim bir hayatta figüran dahi degilmisim bu beni incitti,üzdü

Arkadaşım senin üzülmen gereken sey bambaşka :)

Bırak selamı arkadaşı, adam uçmuş, adam yokmuş.

Kurtuldum diye sevin

Çok da zaman geçmiş artık ne karıştırıyorsun onu bunu

Unut gitsin

Ayrıca da adam yalanın hasını söylemiş arkadaşına seni söylese ne söylemese ne

Kurtuldum diye sevin

Çok da zaman geçmiş artık ne karıştırıyorsun onu bunu

Unut gitsin

Ayrıca da adam yalanın hasını söylemiş arkadaşına seni söylese ne söylemese ne
Şey aslında zaman aşımı oldu aşk sevgiden ziyade hazmedememe olayı oluştu gerçekten hepsi herşey şaka gibi geliyor çok şaşırdım müthiş incindim,başrol sandığım olayda figüran dahi değilmişim yani gerçekten gelecegime falan s.cti adam,yaşadığım yeri degistirdim falan full güvensizlik herkese karşı eksiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…