- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Otur otrudugun yerde yaa off! Nerden buluyorsunuz bu sacma sapan meraklari. Hic gormedigin elin oglu icin bu kadar telas, bu kadar heyecan, yalan dolar, aileyi kandirma onlari cigneme vs. zaten vicdanin da rahat degil, kendin de biliyrosun yanlis yaptigini. Sacmalama evledi otur oturdugun yerde.Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
canm mrb. arkadaşınızın yeni memur oduğu için yıllık izni yok demssiniz. ewet aday memurlarda bir yılı dorddurana kadr yıllık izin olmyor yalnız min. 10 gün mazeret izinleri oluyor. ayrıca rapor da alınabilir bu süreçte. bilgi vermek amaclı söyledim.Hepinize emek verip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Hepsini okudum yorumların. Hepiniz söylediklerinizde haklısınız. Kim olsa karşısındaki kişiye güvenemez. Tedirgin olur. Ama ben karşımdaki kişiye gerçekten çok fazla güveniyorum. Ben istemediğim sürece bana dokunmayacağını biliyorum. Kuzenim ve kardeşim nereye ve kimin yanına gideceğimi biliyorlar. Gideceğim yere de uçakla gideceğim. Yeni memur olduğu için yıllık izni henüz yok. Şubatta gelecek o da buraya nasipse.
sen kaç günlüğğüne gtmeyi düşünüyosun peki? bihafta falan mı canım. iki gün için süre az demssin yaÇalışmıyor tabi ki. :) Yaşadığımız yerler çok uzak. Hafta sonu için gelmeye kalksa tüm günü yollarda geçer. Yani geldiğinden bir şey anlamayız. Ayrıca o şu anda gelse görüşemem bile. Şubat için söz verdi.
gitmeden önce bir kez daha düşün. basına bisey gelse ? (yolda, o kişi tarafından..) ne kadar güvenebilirsin.Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Inat için mi diyorsunuz :))):))birseyi cok merk ettim. koç burcu msn kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?