Yalan söyleyen, aldatma ve birçok konuda farklı bakış açısı olan erkek..

Seneler geçti aradan beni bide kiz dedemn vefatinda aradi olay gününe bak her sey üst üste gerçekten iyi rol yapiyorlar.O kiza neler söyledi ama o kizla şuan evli çocukluymus. :)

Bu arada bu adamlar evlenince duruluyor mu?
Mesela benim durumumda, belki o da o kızla evlenecek, ee düzelecek mi?? Bana yaptığı benim suçum mu?

Kız size ne yazdı tam olarak. Ne zamandır beraberlermiş? Ne zaman görüşmüşler?

Kız size ne yazdı tam olarak. Ne zamandır beraberlermiş? Ne zaman görüşmüşler?

Hiç sormadım ki. Sevgilisiyim dedi. Bu da iletişim kurduklarını anlamam için yeterli oldu. Ha bir sefer ha on sefer fark etmez. Sonuçta bir flört durumu var ki, kız ilişkideki rolünü ilan ediyor.

Bu arada bu adamlar evlenince duruluyor mu?
Mesela benim durumumda, belki o da o kızla evlenecek, ee düzelecek mi?? Bana yaptığı benim suçum mu?
Ben durulmadiğini biliyorum bi ara denk geldik ben slm bile vermiyorum yüzsüz yüzsüz sesleniyor falan huyuna tkrym karakteri bozukmus.Belki de durulur zamanla sizin ex simdi genelleme yapmam doğru olmaz .

Çok takıntılı insanlar varda o yüzden soruyorum. Keşke biraz didikleseydiniz.

Hiç sormadım ki. Sevgilisiyim dedi. Bu da iletişim kurduklarını anlamam için yeterli oldu. Ha bir sefer ha on sefer fark etmez. Sonuçta bir flört durumu var ki, kız ilişkideki rolünü ilan ediyor.

Çok takıntılı insanlar varda o yüzden soruyorum. Keşke biraz didikleseydiniz.
Takıntılı olsa, kızla iletişimi keserdi, onu da yapmadı. Demek ki takıntı değil. Kız için sadece sevgilim değil demekle yetindi.

Ben durulmadiğini biliyorum bi ara denk geldik ben slm bile vermiyorum yüzsüz yüzsüz sesleniyor falan huyuna tkrym karakteri bozukmus.Belki de durulur zamanla sizin ex simdi genelleme yapmam doğru olmaz .

Bana yaşattığının bir önemi olmayacak o zaman. Bunun adı doğru insanı aramak olacak demek ki. Aynı anda bir sürü kişi ile görüşenler bu cümleyi kullanıyor , sonra da ekliyor evlenince olsa daha mı iyi diye..

Takıntılı olsa, kızla iletişimi keserdi, onu da yapmadı. Demek ki takıntı değil. Kız için sadece sevgilim değil demekle yetindi.

Kızla iletişimim var, arkadaşlığım var, buna da devam ederim dedi yani.
Çünkü ben anlamadım tam olarak, bir kız çıkıp sevgilisiyim dedi diye sevgilisi olmuyor.

Benimde anlamadığım bu işte. Çok takıntılı kadınlar erkekler var. Sizinle aynı fikirdeyim. Bazen insanlar araya huzursuzluk sokmak için bile yapıyor bunu çok kötü insanlar var.

Çünkü ben anlamadım tam olarak, bir kız çıkıp sevgilisiyim dedi diye sevgilisi olmuyor.

Kızla flört ediyor ama ilişkinin adını koymadığı için kendince vicdanı rahat oluyor. Kızın kendisine olan duygularını teşvik ediyor, uzaklaştırmıyor. Kıza göre ise ilişki içindeler. Ben hep şüphe içinde yaşayamazdım, kestim attım o yüzden. Beni ikna etmek için de büyük bir çaba göstermedi, gardını düşürmedi, temkinli davrandı , artık o kızı da kaybetmek istemedi heralde. Banane dedi bana aşıksa dedi kız için. Ama sen kıza değer verdiğini gösteriyorsun belli ki. Ve kızın bana mesaj yazdığını duyduğunda neden kıza tepki göstermiyor, kız hala hayatında? Demek ki onu kaybetmek de istemiyor. Birisi benim arkamdan böyle bir iş çevirse tepkimi gösterir her yolla hayatımdan çıkarırdım. Demek ki ortada vaatler,güzel sözler vs. var.

Anlattigin durum bu adamin karakterini ortaya cikarmis, iyiki geri donulmez bir noktadayken farketmemissin. Yemin ediyorum allah kurtarmis seni. Cok cok cok iyi yapmissin, ilerleyebilmen icin geride kalan kopruleri yikman gerek ki ; ileriye gitmekten baska care kalmasin. Annemin bir lafi var bu konuda, hep der ki ; birsey (bir iliski yada arkadaslik) nasil basladiysa oyle gider, o yuzden yalnis gorunce affetmeyin silin hayatinzdan arkaya bakmayin der. Sana bunlari yapan o kiza neler yapmaz, ama merak etme kimsenin ahi yada hakki kimsede kalmiyor. Cok yakinda cikar kokusu. Emin ol.belki 6 ay belki 9 ay zamanini bilemiyoruz insanogluyuz. Ama illa cikiyor o ahlar. Onu biliyorum.o yuzden hic uzulme.

Benimde anlamadığım bu işte. Çok takıntılı kadınlar erkekler var. Sizinle aynı fikirdeyim. Bazen insanlar araya huzursuzluk sokmak için bile yapıyor bunu çok kötü insanlar var.

Bana da biraz abartı geldi ama erkek arkadaşının tavrını bilemedim. "Ya evet o bir kız işte ortamlardan bana aşık ama bana aşık olması da sevgilim yapmıyor onu" gibi ağzını yaya yaya konuştuysa. Ciddiye alıp ciddi bir cevap vermediyse bilemiyorum. Yani bir erkek sevgilimi arayıp ben onun sevgilisiyim dese, o arkadaşı arar kızarım ve tüm arkadaşlığım da biter onunla.
Arada kaldım ben. Konu sahibi abartmış da olabilir, olmayabilir de.

Siz srvgilimiydiniz peki. Flörtmü ediyordunuz daha.

Flört ve daha fazlası.. Yok ya aynı anda iki kişi ile görüşüyormuş işte. Onunla beraberken mesaj attım sanırım, ordan kız dedektif gibi çalışıp sosyal medyadan buldu beni ve aydınlattı. Bu iğrençlik daha devam ederdi yoksa.

Bakın psikopat çok etrafta. Kızın sizi arayıp böyle bir şey söylemesi için illa erkek arkadaşınızın ona yüz vermesi gerekmiyor. Bunu kadınlara yaparlar çok sinir olurum. Ama sonraki hal ve tavırlarını siz biliyorsunuz. Bu kızla flört ettiğini nerden çıkardınız? İlişkinin adı konmamış falan. Bazı yerlerini siz yazmışsınız gibi geldi kafanızdaki düşüncelerin. Erkek arkadaşınızın kıza tepki vermemesi dışında somut bir şey göremedim ben ki o konuda da haklısınız.

İşte onu yapmadı. Onu hayatından çıkarmadı, ona kızmadı. Aşık olması kızın sorunuymuş gibi davrandı ama kızın yaptığını bildiği halde ona tepki göstermedi. Bu da onu esas kız beni de olsa da olur olmasa da olur konumuna sokar.

Ikinizi ayni anda idare etmeye calismis iste baska bir aciklamasi yok bunun.
Erkenden farketmis olmana sevinmen gerek aldatilan sen misin yoksa diger kiz mi hic bir onemi yok sonuc ayni.

kız bunu yaparak rakibi elemis tatlım. ve ortalık ona kalmış. böyle herşeye eyvallah deyip o erkeği eninde sonunda elde eden kadın çok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…