- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Aahhaha BDV'de sıkılanlar dertlenenler üzülenler gülsün işteşu profil foton ve nickin beni öldüriiiii :)
Bakın psikopat çok etrafta. Kızın sizi arayıp böyle bir şey söylemesi için illa erkek arkadaşınızın ona yüz vermesi gerekmiyor. Bunu kadınlara yaparlar çok sinir olurum. Ama sonraki hal ve tavırlarını siz biliyorsunuz. Bu kızla flört ettiğini nerden çıkardınız? İlişkinin adı konmamış falan. Bazı yerlerini siz yazmışsınız gibi geldi kafanızdaki düşüncelerin. Erkek arkadaşınızın kıza tepki vermemesi dışında somut bir şey göremedim ben ki o konuda da haklısınız.
Kendine sakin kızma. Sen her normal insan gibi güvenmeyi sectin. Karsindakinin güvenilmez olmasi onun suçu. Sen bir şey kaybetmezsnHayır sindiremem. Sadece kendime kızıyorum, niye kızdığımı da bilmiyorum. Böyle bir şey yaşadığım için, böyle bir insanla tanıştığım için.. kendime yükleniyorum.
İşte onu yapmadı. Onu hayatından çıkarmadı, ona kızmadı. Aşık olması kızın sorunuymuş gibi davrandı ama kızın yaptığını bildiği halde ona tepki göstermedi. Bu da onu esas kız beni de olsa da olur olmasa da olur konumuna sokar.
Bir yerde okumuştum, erkek yatakta yakalansa inkar eder diye.. İnkar eder etmesine de, bir de hayatındaki kadınların arkasından acımasızca konuşurmuş, onu da öğrendim.
Hayır sindiremem. Sadece kendime kızıyorum, niye kızdığımı da bilmiyorum. Böyle bir şey yaşadığım için, böyle bir insanla tanıştığım için.. kendime yükleniyorum.
Baslik yeterince aciklayici olmus. Boyle bi erkegi 100 m yakininiza yaklastirmayinGörüştüğüm ve ciddi anlamda hayatımı birleştirmek istediğim bir erkek vardı. Bir insanı tamamen tanımak için bir ömür bile yetmez biliyorum.
Sorun şu ki bu insanla ilgili öyle bir şey yaşadım ki, resmen insanlığı, hayatı sorgular hale geldim. Travma gibi bir şey oldu bana, çok ağır geldi yaşattığı. Başka bir şehirde sevgilisi olduğunu öğrendim, bizzat kızdan. Durup dururken, kızdan haberim yokken, hiçbir şeyden şüphelenmezken. Bu durumu görüştüğüm kişinin yüzüne vurdum, sevgilim yok dedi, bana aşık olması beni ilgilendirmez dedi, benim sevgilim yok dedi ya! Hem bana hem o kıza saygısızlık değil de ne bu? Kızı uzaklaştırmıyor, iletişim yollarını kesmiyor, kız bana hesap sorma hakkını kendinde buluyor, bana mesaj atıp çirkinlik yapıyor. Ama bu erkek bana sevgilim yok, aşık olması beni ilgilendirmez diyor. Ve benimle iletişimi koparmak istemiyor, ben istesem devam edeceğiz! Ben de kimseye şüphe yaşatamam dedim ve iletişim yollarını kestim.
Şimdi soruyorum ben aldatılan kişi miyim? Aldattığı kişi miyim?
Böyle bir sadakat, aldatma anlayışı olur mu?
Bu davranışlar huy mu, karakter sorunu mu?
Yaptığında yanlış görmeyen bir adam ders alıp düzgün davranır mı?
Bir insan nasıl bu konuda kendini hatalı hissetmez?
Nasıl körü körüne umarsızca aynı şeye devam eder? Belki kızla ailesini tanıştırdı belki ciddi adımlar atacak ama o kız için sevgilim değil diyebiliyor ve kızın arkasından kızı bir kalemde siliyormuş gibi davranabiliyor.
Bu kadar bencil olmanın formülü ne?
Çok uzun oldu, kusura bakmayın, midem bulandı artık bu nesildeki erkeklerin ilişki anlayışlarından. Yalan da söylemeden, doğruya yakın bilgilerle bile öyle işler çeviriyorlar ki. Çıkarları uğruna gözlerini kırpmadan yapıyorlar yapacaklarını. Bana yaşattığı kötü hislerin telafisi yok.
katılıyorum.Ben bu adama mesaj yazıyorum o şehir dışındayken. Bu mesajı kız görüyor ve bana ulaşıyor.Görüştüğüm kişi, mesaj attığımda kızın yanında olduğunu ve mesajı gördüğünü söyledi bana. Bunu itiraf etti, başkaları da vardı falan dedi ama kız benim mesajımı görecek kadar yakın demek ki.
Neyse kız benim sevgilim değil demesinin bir anlamı yok benim için. Çünkü bu kızın yaptığını duyduktan sonra kıza tepki göstermedi. Bu kadar.. Tepki gösterse onu her şeyinden siler atardı yapmadı. Bu da benimle görüşürken başkası ile de o kişiyi teşvik edecek kadar görüştüğünü kanıtlar bence. Takıntılı bir kızla niye görüşüyorsun, niye yanyanasın değil mi?
Hayır ikisi birbirinden beter ama hangi konuma düştüğümü anlamadım demek istedim. Rahatlamak istediğimi ya da devam edeceğimi nerden çıkardınız? Kafam almıyor düştüğüm durumu bunu sorguluyorum. Ben hayatımdan çıkardım artık o kız düşünsün, bana da hazmedemediğim ve gururuma dokunan acı bir anı kaldı.Yani onu benimle aldatti ben aldatilmadim diyerek rahatliyor musun. Aldatilan olmadiginizi bilseniz iliskiye devam edecek gibisiniz. Emin olun diger kiza da "askim ben bu kizi tanimiyorum nerden gormusse yapisti kaldi" diyecek. Iliskiye devam ederseniz 2.kez aldatilirsiniz. Bu 2 aldatilan kadindan hangisi adami once şutlarsa o mutlu olacak.
İşte düşünün benim ondaki yerimi, içine düştüğüm çirkinliği.. Hoş ondaki yerim önemli bile olsa ne fark eder. Sonuçta üç kişilik bir durumun içine düştüm.katılıyorum.
kızın sana ulaşmasını da dert etmemiş gibi anladım
üzüldüm. biraz benzer bişey yaşadım, o yüzden duygularını anlıyorum. yalnız bu kadar pişkinini ilk kez görüyorum. sen onunla ciddi düşünürken o seni hiç ciddiye almamış demek ki. ihanet karaktersizliktir. bir de bu şekilde iki kişiyle birden devam etmek istemek tümden ş.refsizliktir. siz ayrı şehirlerde misiniz? yoksa bunca zaman mutlaka anlardın bı bok yediğini.
evet . şöyle ki . belki onunla bi ilişkiye yelken açmak daha cazip geldi.İşte düşünün benim ondaki yerimi, içine düştüğüm çirkinliği.. Hoş ondaki yerim önemli bile olsa ne fark eder. Sonuçta üç kişilik bir durumun içine düştüm.
evet . şöyle ki . belki onunla bi ilişkiye yelken açmak daha cazip geldi.
belki sen de aradan çıkmış oldun
belki bi ilişki vardı . ama senin haberin yoktu senin de düşündüğün gibi.
sen uzaklaş artık. ne halt yerse yesin.
Düpedüz ş......k onlarn yaptiği baska bi açiklamasi olamaz canm.Bana yaşattığının bir önemi olmayacak o zaman. Bunun adı doğru insanı aramak olacak demek ki. Aynı anda bir sürü kişi ile görüşenler bu cümleyi kullanıyor , sonra da ekliyor evlenince olsa daha mı iyi diye..
Hayal kırıklığı zor ama anlamaya çalışmaya gerek yok. Aldatmaya gerekçe ya da bahane bulunmaz. Tek gercek var adam karaktersizmis.
Su an taşların yerine oturduğu sorgulama donemindesin. Surda soyle davranmisti nedendi acaba sorularinin cevaplarini bulmus oldun. Genelde böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?