- Konu Sahibi cansubeauty
-
ahlak kalmamış diye başlığı okuyunca hemen açtım baktım
saçma sapan bir konu başlıkla hiç alakası yok
hiç hayatınızda bu sözü duymadınız heralde bana göre de hoş bir söz değil ama kullanılıyor
bunu kıskançlıkla nasıl bağdaştırdınız
kizlar size birsey soracagim. bugün evli bir tanidik bana internetten ev esaglarinin resimlerini cekmis onlari gösterdi. ve bende cok beyendim eflatun crem rengiydi esalar. cok beyendim güle güle kullan falan dedim. gercekten beyendinmi dedi, bende evet cok beyendim gercekten cok hos dedim.
güldü ve "yalan söyliyenin kaynanasi ölsün mü" demezmi bana ! okadar cok sinirlendimki, bir anda agzimdam nebicim konusuyorsun sen allah korusun haddini bil dedim:26: öyle diyecegine gercektenmi gercektenmi dogru söyle de diyebilirdi!
size danismaya karar verdim, böyle birsey söyliyenin niyeti nedir sizce? yani kiskaniyormudur, yoksa laf mi sokmak niyeti ? yani ne olabilir?? okadar cok sinirlendimki bence bu kizin agzinin ayari yok ve ailesinden saygi ahlak dersi almamis. ben korkarim böyle birsey demeye yukarda allah var. nasil birden insan böyle birsey diyebilir? allah korusun yaa, belki simdi ne var bunda diyenler olur ama bana göre cok ters gercekten cok sasirdim öyle dedigindeve sinirlendim yani böyle sözler sakaya gelmez bence.. yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskler
Ne kadar abartmışsınız olayı. Sinirlenecek birşey yok ortada. Ne ahlaksızlığı kalmış ne de kıskançlığı.
Ben olsam bu lafların üstüne sizinle bir daha asla konuşmam.
Bunu gerçekten problem yapıp ardından bişeyler çıkartılabileceğini düşünüyorsanız ya doktora gidin ya da tatile çıkın kafanız dağılsın
Ne kadar abartmışsınız olayı. Sinirlenecek birşey yok ortada. Ne ahlaksızlığı kalmış ne de kıskançlığı.
Ben olsam bu lafların üstüne sizinle bir daha asla konuşmam.
ahlak kalmamış diye başlığı okuyunca hemen açtım baktım
saçma sapan bir konu başlıkla hiç alakası yok
hiç hayatınızda bu sözü duymadınız heralde bana göre de hoş bir söz değil ama kullanılıyor
bunu kıskançlıkla nasıl bağdaştırdınız
şimdi sizin mantığınıza göre sarı gelin türküsünü yazan da ahlaksız olmalı orda da nenen ölsün diyor çünkü....
ahlaksızlık nedir? bunu biliyormusunuz merak ettim? bu kişiye göre değişen bir kavram olmakla birlikte ortak nokta namusla alakalı olmasıdır... yani namus kavramı sabittir ahlaksızlıkla tanımlanılması kişinin görüşlerine göre değişir. ben daha sert bakarım namus konusundaki olaylara size normal gelebilcek birşeye ben ahlaksızca diyebilirim size öyle gelmez vs...
yani ahlak namusla alakalı hal ve hareketlerdir.toplum içinde yapılan hareketler veya söylenen sözleri eleştirilmekte kullanılır genelde...
sizin söylediğiniz b*k kelimesi bile bana ters gelir diyorsunuz ya evet o terbiyesizliktir mesela ahlaksızlık gene denmez bende karşıyımdır kullanmam kullananada hoş bakmam..
ama konunuza gelirsek sizin konunuzun ahlaksızlıkla alakası nedir? ahlakın tanımının neresine uyuyor?
deyimdir o tanıdığınızın söylediği... tamam bakış açısına göre değişir şaka kavramı. hoşunuza gitmeyebilir ölümle ilgili yapılan konuşmalar, şakalar vs. ama ahlaksızlıkla alakası nedir? bu çok büyük bir itham ...özellikle bir bayan için ahlaksız denmesi çok ağır bir söz...
seviyesizce,saygısızca, denebilir ama ahlaksız kelimesi bu kadar basit değildir.
bence şuan haklıyken (ki haklılığınızda kişiye göre değişir sadece şaka yapmış arkadaş ama hadi gene haksız diyelim) haksız konuma geçtiniz böyle bir yargılama yaparak ona söylemediniz ama burda o kişiyi ahlaksız ilan ettiniz..
bence helallik alın arkdaşınızdan zira çok ağır bir suçlama olmuş... sanırım sinirinizden o anki ruh haliyle yazmışsınız...
ben de ahlaksız teklifte falan bulundu sandım..vallahi büyütmüşsünüz..sizle arkadaşlık yapanın vay haline zor birisiniz sanki...anlayışlı olun takmayın bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?