Yalan :(

akdeniz93

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
16
0
6
İstanbul
Kızlar benim 1,5 senelik bi ilişkim var ama bu 1,5 yıl içinde sevgilim bana 3-4 kere yalan söyledi ve her defasında gelip itiraf etti vicdanen rahat olmadığı içinde bana itiraf etmek zorunda hissetmiş kendisini. Çok büyük yalanlar olmadığı için de zaman içinde unuttum affettim gitti sonuçta aldatma vs tarzı şeyler değildi. En son 5 ay önce böyle bi olay oldu zaten ikimizde aynı yurtta kaldığımız için genelde beraberiz ama birlikte olmadığımız zamanlarda ben sürekli acaba yalan mı söylüyor diye şüphelenip her hareketini kontrol etmeye çalışıyorum doğal olarak bazı kavgalara sebep oluyor kaç aydır sana yalan söylemiyorum 1-5yıldır beraberiz bana hiç mi güvenmiyorsun tarzı şeyler diyor ara sıra. Sorun ben de mi anlayamıyorum artık siz bu durumda olsanız ne yapardınız ??

Eger cok basıt gordugun yalanlarsa neden kendıne bu kadar buyutuyorsun kı? Bu sekılde davranarak herseyden onemlısı kendını yıpratırsın canım. Sonucta boyle dusunmene sebep olan erkek arkadasın, bu yzuden kendısı bunu bılmelı kabul etmelı ve ona gore davranmalı sana.Pekı sen ona hıc yalan soyledın mı?

idrar yollarından bazı problemlerim var bu konuda çekindiğim için bazen ufak yalanlar söylüyorum bunun dışında günlük hayatta elimden geldiğince dürüstüm. Kendimi yıprattığımın farkındayım bak bi tanesini söyleyeyim, bana çok yorgunum bu gece erken yatıcam diyip sabaha karşı 3e kadar knight oynamış(deli gibi bağımlısı oyunun) halbuki o gece 10seansına sinemaya gidecektik yorgun diye gitmedik. Biraz büyütüyor olabilirim tabi ama insan kendine anlatamıyor işte

Olaya farklı acılardanda bakabılırız aslında, sınemaya gıtmek dısarıda vakıt gecırmek bedenen yorucu olabılır,belkı o da uyku tutmamıstır oyunada sarınca oynamıs kalmıstır.Benım sana soyleyebılecegım hayatta mutlu olmak varken boyle kucuk seylere takıp kendını mutsuz huzursuz etme.Cunku bu takıntılar kucuk kucuk baslar ıcını yemeye devam eder ve buyur arkadasım.

sinemaya git gel yorulur adam yani oturduğu yerden oyun oynamakla bir mi.senşn hassas olduğunu bildiğinden kırmak istememiştir.tek derdiniz bu olur umarım.gün içinde bu tarz bir ton yalan söylüyoruz işler yolunda gitsin diye

inşallah Allah kimseye daha büyüğünü vermesin canım

önceki yalanlar büyütülecek gibi değilse diğerlerinide takma kafana kontrol altına almaya çalışma başarman zor bu biraz senden birazda ondan kaynaklanıyor yalan söylediğini bldiğin için güvensizlik paraoya oluşuyor karşı tarafta ama akışına bırak derim çok ta değil yani yalan söylerse itiraf eder tarzında değil buna meğil etmemesi içn neden yaptığını alıp karşına konuşarak öğren mesela alışkanlık olur çünkü

bencede kafana takma canm eğer yalanlar oyun yalanı gbiyse güvensizlik hem ilşkiye zarar verr hemde sana sürekli aklında acaba buda mı yalan die düşünerek ilişki yürümez ki zaten oda dediklerini itiraf etmiş akışına bırak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…