yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
32
kızlar merhaba. belki uzun olucak bilmiyorum. içim içimi yiyor ve konuşacak kimsem yok çünkü sevgilimle olan sorunlarımı ablamlarla paylaşmayı sevmem. sizin tarafsız yorumlarınıza ihtiyacım var.

benim 8 aydır bir ilişkim var. benim ablamlar onu tanır. onun annesiyle bende görüştüm.
ilişkimiz yeni başladığında ben ailevi durumumu anlattım ve ona dedim ki benim canım zaten yandı. hani eğer amacın eğlenmekse hiç bulaşma. (anneim 6 yıl önce vefat etti, uzun hikaye).
neyse bi şekilde güvenimi kazandı herşey iyi gidiyo sanıyodum ama bi yalan söylediğini itiraf etti bana; bana yeni tanıştığımızda 2 erkek kardeşi olduğunu ve bunlardan küçük olanını trafik kazasında kaybettiğini söylemişti. ama durum öyle değilmiş; aslında 3 erkek kardeşi varmış. en küçüklerini kaybetmişler. yani benim en küçük kardeşten haberim yoktu.
bana itiraf ettiğinde bırakma beni diye yalvardı resmen. piskolojim iyi değildi; en küçük kardeşimin adını ağzıma alamıyordum falan dedi. neticesinde empati kurdum; bende büyük bi acı yaşadım.
ama nedense ben bi türlü inanamıyorum çünkü o en küçük kardeşin fotolarını hiç biyerde görmedim; ananesinin evine dahi gitmişliğim var. yani hiç biyerde foto yok.
bana itirafta bulunduğunda demişti ki nolursun bişey sorma. ben zamanla alışırım o zaman sanada anlatırım.

geçen tartıştık ve ben konuyu yalana getirdim. bana yalan söylediğini söyledim falan. anneni aricam dedim ona sorucam. öyle bişey yaparsan bu ilişki biter. yapamazsın falan dedi. tabiki yapmadım. o zaman yapmadım...

şimdi 2 gündür kötüyüz ve düşünme fırsatım oldu benim; bi yandan inanılmaz çok seviyorum ama bi yandan içim rahat değil.
ben bişey hissedersem o mutlaka ortaya çıkıyo. işte burda kendimden korkuyorum.
annesine sormak istiyorum bu konuyu ama bi yandan yapma diyorum.

eğer soracak olursam cevap her ne olursa olsun ayrılıcaz. çünkü eğer doğruysa ben o anneyi üzdüğüm için çok üzülücem ve yüzüne bakamam.
ama eğer doğru değilse anlattıkları tabiki güvenim bitmiş olucak.

şimdi belki bazılarınız dicek nasıl bi ilişki bu; şöyle ki ikimizin ailesi yurtdışında. ablam buraya tatile geldiğinde ben tanıştırdım.
bende onun annesiyle görüntülü konuştuğunda tesadüfen yanındaydım o iekilde. ama ilişkimizin başından beri varlığımdan falan haberleri var. hatta beraber gezmeye gittik memleketine işte o zaman annanesinin evine gittik ama kendisi evde değildi.

ablamlara bişey anlatmadım çünkü sonra kendilerinde karışma hakkını görüyolar.

hemen ayrılın edin falan demezseniz sevinirm. her zaman çözüm bu değil. aramızda tek sorun bu aslında...

şimdiden yorumlar için teşekkür ederim herkese. uzun zaman sonra bi konu açıyorum umarım yorumlarınız faydalı olur.
abla gibi gördüğüm için sizlere soruyorum..

Ne olursa olsun öğrenirdim gerçeği. Neden yalan söylüyor ki? Üstelik kardeş konusunda. Anneme sorarsan ilişki biter demiş. O zaman yalan söylemeseydi. Yalandan iğreti olurum ben.

Hem kendi hatası yüzünden senden ayrılırım tehditi yapan adamla ne işin var. Demek ki iki dakikada silecek.

Seviyorum ölüyorum dersin sen de adam senin kadar sevmiyor bu belli.

yorum için çok teşekkür ederim. cidden düşündürdü beni... bazı şeyleri kendimiz göremiyoruz ya; bişeyleri görmemi sağladınız.

annesine sormak konusunda ne diyorsunuz peki?

yorum için çok teşekkür ederim. cidden düşündürdü beni... bazı şeyleri kendimiz göremiyoruz ya; bişeyleri görmemi sağladınız.

annesine sormak konusunda ne diyorsunuz peki?
Ben bu hisle yaşayamam. Ya bana gerçeği anlat yada annene sorayım.

Ya da

Seninle devam etmem için gerçeği söylemek zorundasın yoksa bende bu ilişkiyi bitiririm,

Diye ültümaton vereceksin.

Allah allah cok enteresan
Acaba sevgilinizin cocugu mu o cocuk
Yası kac
Ya da annesinin baska bir adamdan cocugu mu bilemedim ki aklıma bunlar geldi sadece

yorum için teşekkürler. yok annesinin başka adamdan olduğunu sanmam. genç anne babası var çünkü sevgilimin. kendiside 23 yaşında bende..

ama dediğiniz gibi; acaba kendi çocuğu muydu da kardeşim falan dedi...

bu hiç aklıma gelmemişti

Ben bu hisle yaşayamam. Ya bana gerçeği anlat yada annene sorayım.

Ya da

Seninle devam etmem için gerçeği söylemek zorundasın yoksa bende bu ilişkiyi bitiririm,

Diye ültümaton vereceksin.

bunuda yaptım. ama biliyor ya ben kimseyi üzmek istemem. eğer doğruysa annesini çok üzmüş olucam.

ha bide annesinin kanser hastası olduğunu söylemişti bana. bu da mı yalan diye sordum. bide bi kaç hafta önce babası kalp krizi geçirmiş. ama bunlar yalan değilmiş öyle söyledi

Ben beni suphelendirip icimi kemiren bi durumda asla sagliklica bir iliski surduremezdim.
Ya ogrenirdim bir sekilde, ya da dogrulari anlatmasini beklerdim. Ama madem yalan soylemis, tekrar acikliycam her seyi derse o an yalan soylemeyecegi kesin mi acaba? Bilmiyorum. Suphe insani kemiren ve bitiren bir hastalik.

Sevgiliniz de gençmiş ama
Şimdi onun da coxugu oldugu düşüncesi az da olsa silindi aklımdan
Kucuk cocuk kac yasında
Sakinlikle güzellikle sorun
Bilemedim ben de

Yani ilk tanıştığınızda hayatta 1 kardeşi olduğunu söyledi, ama 2 kardeşi hayattaymış.
Annesiyle konuşurken, anneannesine gittiğinde eşinizin yaşayan 2 kardeşi olduğu bahsi hiç geçmedi mi, isim falan?

Hani ölen kardeşten hiç bahsetmese anlarım da iki kardeşim vardı biri öldü dediğine göre bir kardeşi varmış gibi davranıyor.

İnsan yaşayan kardeşlerinden birini nasıl saklar ki? Hiç mi fotoğraf yok yani?

inanın ben yalana asla tahammül edemeyen biri sabırla anlatmasını bekliyorum ama dediğiniz gibi içimi kemiriyor. ona karşı hırçınlaşıyorum.
anlat bende bileyim ki böyle davranmayım diyorum ama bunlara rağmen anlatmıyor.
gerçekten sevmiyor demekki demi? yoksa kaybetmekten korkar ve anlatırdı

Sevgiliniz de gençmiş ama
Şimdi onun da coxugu oldugu düşüncesi az da olsa silindi aklımdan
Kucuk cocuk kac yasında
Sakinlikle güzellikle sorun
Bilemedim ben de
konuşulmuyor ki kendisiyle. yine mi başlıyosun diyor. ki başlarsam cidden çok fena kavga ediyoruz.

Neden kardeş konusunda bi insan yalan söyler ki hiç anlam veremedim ya kendi cocugu olabilir mi acaba aklıma başka bişe gelmiyo

Reactions: KV_
Kardeş? Kalp krizi? Kanser?

Bilmiyorum.... hayatı yalan dolan olabilir.

Peki bunların hepsi yalansa? Sonuçta o doğru dedi diye bunlar kesin doğrudur diyemezsin.

Niye bilmem içimden bi ses inanma diyor.

2 kardeşi var; ali ve mehmet ama küçük olan mehmet trafik kazasında vefat etti dedi bana.

ama aslında öyle değilmiş. ali ve mehmet yaşıyor. bunları en küçükleri mustafa vefat etmiş trafik kazasında.

karışık biliyorum ama umarım böyle biraz daha iyi anlatabilmişimdir.

ne annesi ne ananesi; soramıyorum ki

Kardeş? Kalp krizi? Kanser?

Bilmiyorum.... hayatı yalan dolan olabilir.

Peki bunların hepsi yalansa? Sonuçta o doğru dedi diye bunlar kesin doğrudur diyemezsin.

Niye bilmem içimden bi ses inanma diyor.
benim hissettiklerimde maalesef bu yönde... maalesef ki. işte o yüzden soruyorum; annesine sorayım mı? peki ya hepsi doğruysa..

inanırmısınız; baştan beri biliyodum bişey var ama ne...
bazen kendimi zeki sanırım ama o kadar safım ki; kötülüğe inanmak istemem hiç.
aklımda hiç almaz bazı şeyleri

Ben durumu anladım.

Ama Mehmet'i nasıl sakladı bu kadar zaman onu anlamadım ben. Sonuçta öldü dediği adam ölmemiş. Siz annesiyle görüşüyorsunuz, anneannesine gidiyorsunuz. Arkadaş ortamları, sosyal medya, ailesi, illa ki lafı geçer yani.

Yaşayan kardeşinin varlığını saklamış yani.

konuşulmuyor ki kendisiyle. yine mi başlıyosun diyor. ki başlarsam cidden çok fena kavga ediyoruz.
Bunları diyeceğine gerceği söylese bu kadar konusmazsın

Sevip sevmedigini yorumlayamayacagim lakin var bi sekiller bu adamda benden soylemesi. Aklim mantigim almadi soyledigi yalani. Gecerli hicbir sebebi olamaz. Bu bu yuzden soyledim yalan dese, onun hayatinda baska seylerin de yalandan oldugu ortaya cikacak gibi. Valla merak ettim film gibi gelisme olursa yaz da bilek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…