yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öldüyse ölmüştür , yaşıyosa yaşıyodur ne gibi bi durum olabilir ki yalan söyledi acaba sevgiliniz hiç anlam veremedim ya

Öldüyse ölmüştür , yaşıyosa yaşıyodur ne gibi bi durum olabilir ki yalan söyledi acaba sevgiliniz hiç anlam veremedim ya
bende anlayamıyorum. ama zor zaman geçirmiştir olmuştur işte diyorum

Kardeş? Kalp krizi? Kanser?

Bilmiyorum.... hayatı yalan dolan olabilir.

Peki bunların hepsi yalansa? Sonuçta o doğru dedi diye bunlar kesin doğrudur diyemezsin.

Niye bilmem içimden bi ses inanma diyor.
Annesine sorsun bence de
Annesi ii kalpli bi kadında
Baya olumsuz olaylar bi arada gbi
Huyu yalan soylemek olabilir
Ya da acındırmak istio olabilir
Ona göre yoluna devam edersin sen de

aslında mehmeti saklamadı. mustafayı sakladı. ve hala gördüğüm bi foto yok mustafaya dair.

mehmetin fotoları var ve ben hep üzülmüştüm güzelim çocuk ölmüş allah rahmet eylesin diye. yaşayan biri için dualar okudum. düşünebiliyomusunuz?

Annesine sorsun bence de
Annesi ii kalpli bi kadında
Baya olumsuz olaylar bi arada gbi
Huyu yalan soylemek olabilir
Ya da acındırmak istio olabilir
Ona göre yoluna devam edersin sen de
sorayım demi... teşekkür ederim yorum için

bende anlayamıyorum. ama zor zaman geçirmiştir olmuştur işte diyorum
Tmm da bunu sizin bilmenizde ne gibi bi sakınca olabilir ki demek ki bilmenizi istemediğiniz şeyler var yani nolursa olsun ben kardeşimi saklamam ilişkinize zarar olacak ki demek ki saklıyo araştır bence kesinlikle bişeler var

tamam yazıcam. teşekkür ederm.

film gibidir benim hayatım. zaten zor şeyler yaşadım. kafam almıyo artık inanın..

tamam teşekkürler. gelişmeleri buraya yazıcam

Anlaşamadık sizinle. Mehmet'i sakladı demiyorum. Yaşıyor olduğunu sakladı.

Mehmet yaşıyor değil mi?
Yaşayan bir insanla görüşüyordur, yeni fotoğrafları vardır, ailece bir şeyler yapıyorlardır.

Sizden Mehmet'in yaşadığını sakladı.
Dolayısıyla Mehmet'in şu anki varlığını sakladı. Onunla görüştüğünü, ailece bir yerlere gittiklerini sakladı.

Ben de diyorum ki oğlu yaşayan bir anne laf arasında bile nasıl geçirmez bahsini? Nasıl kimse öyle biri hiç yokmuş gibi davranır?
Anneannesiyle görüşüyorsunuz, yaşlı kadın, hiç mi bahsetmez bir anneanne torunundan?

Tuhaf durumlar var bence kendinizi cok kaptirmayin bu iliskiye mantiginizla davranin. Ask gozunuzu kor etmesin bu kardesini falan saklamalar, anneme soylersen bu is biter falan demeler cok tuhaf. Dikkatli olun bence iliskiyi flort duzeyinde birakin..

Reactions: KV_
tamam yazıcam. teşekkür ederm.

film gibidir benim hayatım. zaten zor şeyler yaşadım. kafam almıyo artık inanın..

Canım hayat bir filmdir zaten biz oyunculariyiz. Zaman gectikce tecrube kazaniyoruz bu oyunda. Onemli olan senin tavrin. Guclu ol. Hicbir sey kolay degil.

aileler yurtdışında olduğu için hani toplu gezilere falan gidilmiyo ya da o tür şeyler. biz sevgilimle istanbuldayız.
ananesi memlekette. yani sürekli bi araya gelinmiyo. ki ben evlerine gittim ama kuzenide vardı ama ananesi yoktu evde.
karışık oldu kusura bakmayın.

şimdi aklıma geldi; kuzeni memleketten geldiğinde beraber bi akşam çıktık; hiç söz konusu olmadı. cidden çok tuhaf..

sizce annesine sormam ne kadar doğru olur?

Sevgilinin psikolojik sorunları mı var bir insan kardeşi için neden yalan söyler, söylediği yalan ortaya çıktı adam gibi neden anlatmaz. Nasıl böyle sakin kalıyorsunuz ? Konuyu açtığınızda sizi susturmasına nasıl bir şey demezsiniz sizin en doğal hakkınız bunu öğrenmek. Sakladığı başka şeylerde olabilir bu insan güvenme.

Yani memleketten gelen kuzen hiç mi sormaz kardeşini? Kendi kuzenlerimle düşündüm, illa ki "Mehmet napıyor" diye lafı geçer.

Sosyal medya kullanıyor mu sevgiliniz?

bende annemi kaybettim ve o zamanlar ne yaptığımı bilmiyodum. zor zamanlar geçirdi ondandır falan dedim. bilmiyorum neden inandığımı...
kötü biri de değil biliyomusunuz işte bu çok zoruma gidiyo..

d
Yani memleketten gelen kuzen hiç mi sormaz kardeşini? Kendi kuzenlerimle düşündüm, illa ki "Mehmet napıyor" diye lafı geçer.

Sosyal medya kullanıyor mu sevgiliniz?

sormadı.. hiç hemde.

kullanıyor. ben face kullanmıyorum. sadece insta. o hem face hem insta kullanıyor.
benim tel hep ortadadır. onunkide öyle ama ben onun telini elime aldığımda hep aşırı gerilir. anlıyorum yani.
büyük ihtimal annesi ordan fotolar paylaşıyo mehmetle falan

sizce annesine sormam ne kadar doğru olur?

Birlikte çıktığınızda kuzeni de varmış. Kuzeniyle yakınlık kurup konuşmaya çalışsan. Kalp krizi kanser falan. Kendini sana acındırmaya mı çalıştı? Önce mehmet öldü dedi. İlişki ilerledikçe mehmeti görme ihtimaline karşı hayır o değildi ölen mustafa öldü diye yalanı yalanla kapatmış. Şizofren olabilir, kişilik bozukluğu olabilir, yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş olabilir. Hemen ayrıl demeyin demişsin. Tamam demeyelim. Problemin ne olduğunu öğren öyle ayrıl. Ben olsam duramaz mutlaka birine sorardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…