yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşünüyorum düşünüyorum kafama bir şey oturmuyor.

Bir anda Mehmet'in ölmediği, başka bir kardeşinin olduğu ve onun öldüğünü söylüyor. Yani bir anda yaşayan bir kardeş daha çıkıyor ortaya. İkisi yaşayan, biri ölen üç kardeş, toplamda dört kardeş. Ama bu yaşayan bir kardeşin hiç bahsi yok. Ölen kardeşin de hiç fotoğrafı yok.

Yani yaşayan Mehmet'in fotoğrafı var, ölü değil ama ölüymüş gibi davranıyor.
Ölen küçük kardeşin hiç fotoğrafı bile yok adeta hayalet.

Yok bir şey yanlış burada.
Oturmuyor yani.

sormak istiyorum ama bi yandan kuzenini karıştırmak istemiyorum. annesine sormak istiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu. çünkü artık cidden güvenmiyorum

Kuzenin sormaması ilginç. Normal bir kuzen sorardı. Diğer kardeşini sordu mu peki?

Sosyal medyada da Mehmet'in hiç bahsi geçmiyor o zaman, instagramda falan? Bir insan niye kardeşini bu kadar saklar ki? Yorumlarda bile bahsi geçmiyor yani.
Vallahi anlamadım.

Ölen kardeşinin de fotoğrafı yok değil mi hiçbir yerde?

Bir anneanne ölen torununun fotoğrafını evinden kaldırır mı?

durum aynen bu.. ve ben 8 ay salak yerine koyuldum. hala daha buna izin veriyorum galiba.

Evet aranızdaki tek sorun ; sevgilinizin bir psikopat olması..Çünkü ancak bir ruh hastası "kardeşim yok" gibi büyük ve işlevsiz bir yalan söyleyebilir.Hemde sevgilim dediği kişiye..siz tabi tek yalanı bu da sanıyorsunuzdur şimdi :)

sormak istiyorum ama bi yandan kuzenini karıştırmak istemiyorum. annesine sormak istiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu. çünkü artık cidden güvenmiyorum
Sor annesine eğer ölen gerçekten mustafaysa annesi kanserse ve babası defalarca kalp krizi geçirdiyse geçmiş olsun der ve annesinden o konuşmanın aranızda kalmasını rica eder ilişkiye devam edersin.

evet! bunu bende sordum kendisine; heryerden kaldırmış herkes. öyle dedi bana.
sizde anlam veremediniz değil mi?
ben o halde annesine sorucam. kafama koydum

alla alla insan hayatta olan kardeşinin adını niye vefat etti diye söyler ki?
bana kalırsa hiç vefat eden kardeş falan yok ..

Valla derinlemesine anlatamadığına göre, öğrendiğinde zaten ilişkinizi bitirecek bişey....

Dans şey olmaz mı?
Annesiyle konuştuğunda "Mustafa'nın vefat tarihi nedir, ben de bir dua okumak isterim, mevlüt yapıyorsanız gelmek isterim" falan dese?
Hani "oğlun doğru mu söylüyor" gibi değil de böyle çaktırmadan?

Annesine sormak son seçeneğin olsun. Gerçeği sevgiline söyletmeye çalış. Çünkü bunca soru işaretiyle bir ilişki yürümez. Gerçeği bilmek zorundasın ve ilk muhatabın sevgilin olmalı bence.
Kırılırım, üzülürüm, hazır değilim nağmelerine aldırma sen. Ne sormak istiyorsan ona sor. Tahminim sevgilin patolojik vaka, çünkü bu anormal bir durum.

sordum. çok sordum. hiç bi şekilde konuşmuyor. ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyorum

kolunda dövme var; annesinin, babasının, ali ve mehmetin doğum tarihleri.
mustafa yok. bana kalırsa mustafa hiç olmadı. öyle biri yok.

bende annesine sormayı son seçenek olarak bırakmak istiyorum ama artık dayanamıyorum

sordum. çok sordum. hiç bi şekilde konuşmuyor. ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyorum
O zaman S shot ın veya Nooption ın önerilerini dene bence.
İkisi de hem iyi niyetli hem işine yarayacak seçenekler.
Cevap ne olursa olsun içinde bulunduğun durum sevgilinin eseri, sakın kendini suçlu veya aptal hissetme.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

herkes her yerden kaldırdıysa kötü biseye mi bulaşmış ki acaba.bütün aileyi utandıracak cinsten aklıma bu geldi.

uydurmuş işte ölen kardeşi falan yok..
annesi kanser değil babası kalp krizi geçirmiş falan değil..

bir insan elbette kardeşinin ölümünden bahsetmek istemeyebilir vs.. ama öldü diye yaşayan kardeşin ismi söylenmez ki..

Çok mantıklı. Bence de böyle sorsun ya da annanesine de sorabilir yüzyüze görüşme ihtimali daha fazlaysa.. hayır belki ailesi de bilmiyo çocuğun piskopat olduğunu konu sahibi sayesinde öğreniler..

KV_ bir arkadaşım beş yıllık ilişkisinde çocuğun türlü senaryolarına inanmıştı. Hiç şüphe duymadı çocuk çok profesyoneldi. Aileyle tanışıldı. Ailesi hiçbir şey çaktırmıyor. En son çocuğun kuzenlerinden biri kıza kıyamıyor buluşup önemli bişey konuşmak istediğini söylüyor. Bir öğreniyor ki çocuk şizofren evlensin diye tüm aile seferber kimse bişey anlatmıyo. Çocuğun tüm anlattıklarının yalan olduğunu falan o gün öğreniyo. Çocuğa hiçbi şey demeden ayrıldı hattını falan değiştirdi. Yurtta kalıyo yurdunu değiştirdi. İzini bayağı kaybettirmişti. Akşıma bu geldi senin hikayenle..

teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…