bende annemi kaybettim ve o zamanlar ne yaptığımı bilmiyodum. zor zamanlar geçirdi ondandır falan dedim. bilmiyorum neden inandığımı...
kötü biri de değil biliyomusunuz işte bu çok zoruma gidiyo..[/ QUOTE]
Başınız sağ olsun Allah sabır versin.
Sorun kötü ya da iyi biri olması değil, size yalan söylemiş ve gerçeği tam olarak anlatmamış. Siz de normal olarak merak ediyorsunuz. Annesini aramayın sevgilini sıkıştır söyle diye. Söylemezse de ben sana nasıl güvenicem hiç bir şey anlatmıyorsun diye tersle belki anlatır.
Birlikte çıktığınızda kuzeni de varmış. Kuzeniyle yakınlık kurup konuşmaya çalışsan. Kalp krizi kanser falan. Kendini sana acındırmaya mı çalıştı? Önce mehmet öldü dedi. İlişki ilerledikçe mehmeti görme ihtimaline karşı hayır o değildi ölen mustafa öldü diye yalanı yalanla kapatmış. Şizofren olabilir, kişilik bozukluğu olabilir, yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş olabilir. Hemen ayrıl demeyin demişsin. Tamam demeyelim. Problemin ne olduğunu öğren öyle ayrıl. Ben olsam duramaz mutlaka birine sorardım.
Kuzenin sormaması ilginç. Normal bir kuzen sorardı. Diğer kardeşini sordu mu peki?d
sormadı.. hiç hemde.
kullanıyor. ben face kullanmıyorum. sadece insta. o hem face hem insta kullanıyor.
benim tel hep ortadadır. onunkide öyle ama ben onun telini elime aldığımda hep aşırı gerilir. anlıyorum yani.
büyük ihtimal annesi ordan fotolar paylaşıyo mehmetle falan
Düşünüyorum düşünüyorum kafama bir şey oturmuyor.
Bir anda Mehmet'in ölmediği, başka bir kardeşinin olduğu ve onun öldüğünü söylüyor. Yani bir anda yaşayan bir kardeş daha çıkıyor ortaya. İkisi yaşayan, biri ölen üç kardeş, toplamda dört kardeş. Ama bu yaşayan bir kardeşin hiç bahsi yok. Ölen kardeşin de hiç fotoğrafı yok.
Yani yaşayan Mehmet'in fotoğrafı var, ölü değil ama ölüymüş gibi davranıyor.
Ölen küçük kardeşin hiç fotoğrafı bile yok adeta hayalet.
Yok bir şey yanlış burada.
Oturmuyor yani.
kızlar merhaba. belki uzun olucak bilmiyorum. içim içimi yiyor ve konuşacak kimsem yok çünkü sevgilimle olan sorunlarımı ablamlarla paylaşmayı sevmem. sizin tarafsız yorumlarınıza ihtiyacım var.
benim 8 aydır bir ilişkim var. benim ablamlar onu tanır. onun annesiyle bende görüştüm.
ilişkimiz yeni başladığında ben ailevi durumumu anlattım ve ona dedim ki benim canım zaten yandı. hani eğer amacın eğlenmekse hiç bulaşma. (anneim 6 yıl önce vefat etti, uzun hikaye).
neyse bi şekilde güvenimi kazandı herşey iyi gidiyo sanıyodum ama bi yalan söylediğini itiraf etti bana; bana yeni tanıştığımızda 2 erkek kardeşi olduğunu ve bunlardan küçük olanını trafik kazasında kaybettiğini söylemişti. ama durum öyle değilmiş; aslında 3 erkek kardeşi varmış. en küçüklerini kaybetmişler. yani benim en küçük kardeşten haberim yoktu.
bana itiraf ettiğinde bırakma beni diye yalvardı resmen. piskolojim iyi değildi; en küçük kardeşimin adını ağzıma alamıyordum falan dedi. neticesinde empati kurdum; bende büyük bi acı yaşadım.
ama nedense ben bi türlü inanamıyorum çünkü o en küçük kardeşin fotolarını hiç biyerde görmedim; ananesinin evine dahi gitmişliğim var. yani hiç biyerde foto yok.
bana itirafta bulunduğunda demişti ki nolursun bişey sorma. ben zamanla alışırım o zaman sanada anlatırım.
geçen tartıştık ve ben konuyu yalana getirdim. bana yalan söylediğini söyledim falan. anneni aricam dedim ona sorucam. öyle bişey yaparsan bu ilişki biter. yapamazsın falan dedi. tabiki yapmadım. o zaman yapmadım...
şimdi 2 gündür kötüyüz ve düşünme fırsatım oldu benim; bi yandan inanılmaz çok seviyorum ama bi yandan içim rahat değil.
ben bişey hissedersem o mutlaka ortaya çıkıyo. işte burda kendimden korkuyorum.
annesine sormak istiyorum bu konuyu ama bi yandan yapma diyorum.
eğer soracak olursam cevap her ne olursa olsun ayrılıcaz. çünkü eğer doğruysa ben o anneyi üzdüğüm için çok üzülücem ve yüzüne bakamam.
ama eğer doğru değilse anlattıkları tabiki güvenim bitmiş olucak.
şimdi belki bazılarınız dicek nasıl bi ilişki bu; şöyle ki ikimizin ailesi yurtdışında. ablam buraya tatile geldiğinde ben tanıştırdım.
bende onun annesiyle görüntülü konuştuğunda tesadüfen yanındaydım o iekilde. ama ilişkimizin başından beri varlığımdan falan haberleri var. hatta beraber gezmeye gittik memleketine işte o zaman annanesinin evine gittik ama kendisi evde değildi.
ablamlara bişey anlatmadım çünkü sonra kendilerinde karışma hakkını görüyolar.
hemen ayrılın edin falan demezseniz sevinirm. her zaman çözüm bu değil. aramızda tek sorun bu aslında...
şimdiden yorumlar için teşekkür ederim herkese. uzun zaman sonra bi konu açıyorum umarım yorumlarınız faydalı olur.
abla gibi gördüğüm için sizlere soruyorum..
Sor annesine eğer ölen gerçekten mustafaysa annesi kanserse ve babası defalarca kalp krizi geçirdiyse geçmiş olsun der ve annesinden o konuşmanın aranızda kalmasını rica eder ilişkiye devam edersin.sormak istiyorum ama bi yandan kuzenini karıştırmak istemiyorum. annesine sormak istiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu. çünkü artık cidden güvenmiyorum
Kuzenin sormaması ilginç. Normal bir kuzen sorardı. Diğer kardeşini sordu mu peki?
Sosyal medyada da Mehmet'in hiç bahsi geçmiyor o zaman, instagramda falan? Bir insan niye kardeşini bu kadar saklar ki? Yorumlarda bile bahsi geçmiyor yani.
Vallahi anlamadım.
Ölen kardeşinin de fotoğrafı yok değil mi hiçbir yerde?
Bir anneanne ölen torununun fotoğrafını evinden kaldırır mı?
2 kardeşi var; ali ve mehmet ama küçük olan mehmet trafik kazasında vefat etti dedi bana.
ama aslında öyle değilmiş. ali ve mehmet yaşıyor. bunları en küçükleri mustafa vefat etmiş trafik kazasında.
karışık biliyorum ama umarım böyle biraz daha iyi anlatabilmişimdir.
ne annesi ne ananesi; soramıyorum ki
Dans şey olmaz mı?Birlikte çıktığınızda kuzeni de varmış. Kuzeniyle yakınlık kurup konuşmaya çalışsan. Kalp krizi kanser falan. Kendini sana acındırmaya mı çalıştı? Önce mehmet öldü dedi. İlişki ilerledikçe mehmeti görme ihtimaline karşı hayır o değildi ölen mustafa öldü diye yalanı yalanla kapatmış. Şizofren olabilir, kişilik bozukluğu olabilir, yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş olabilir. Hemen ayrıl demeyin demişsin. Tamam demeyelim. Problemin ne olduğunu öğren öyle ayrıl. Ben olsam duramaz mutlaka birine sorardım.
sorayım demi... teşekkür ederim yorum için
sordum. çok sordum. hiç bi şekilde konuşmuyor. ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyorumAnnesine sormak son seçeneğin olsun. Gerçeği sevgiline söyletmeye çalış. Çünkü bunca soru işaretiyle bir ilişki yürümez. Gerçeği bilmek zorundasın ve ilk muhatabın sevgilin olmalı bence.
Kırılırım, üzülürüm, hazır değilim nağmelerine aldırma sen. Ne sormak istiyorsan ona sor. Tahminim sevgilin patolojik vaka, çünkü bu anormal bir durum.
Dans şey olmaz mı?
Annesiyle konuştuğunda "Mustafa'nın vefat tarihi nedir, ben de bir dua okumak isterim, mevlüt yapıyorsanız gelmek isterim" falan dese?
Hani "oğlun doğru mu söylüyor" gibi değil de böyle çaktırmadan?
O zaman S shot ın veyasordum. çok sordum. hiç bi şekilde konuşmuyor. ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyorum
Düşünüyorum düşünüyorum kafama bir şey oturmuyor.
Bir anda Mehmet'in ölmediği, başka bir kardeşinin olduğu ve onun öldüğünü söylüyor. Yani bir anda yaşayan bir kardeş daha çıkıyor ortaya. İkisi yaşayan, biri ölen üç kardeş, toplamda dört kardeş. Ama bu yaşayan bir kardeşin hiç bahsi yok. Ölen kardeşin de hiç fotoğrafı yok.
Yani yaşayan Mehmet'in fotoğrafı var, ölü değil ama ölüymüş gibi davranıyor.
Ölen küçük kardeşin hiç fotoğrafı bile yok adeta hayalet.
Yok bir şey yanlış burada.
Oturmuyor yani.
Dans şey olmaz mı?
Annesiyle konuştuğunda "Mustafa'nın vefat tarihi nedir, ben de bir dua okumak isterim, mevlüt yapıyorsanız gelmek isterim" falan dese?
Hani "oğlun doğru mu söylüyor" gibi değil de böyle çaktırmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?