yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annesi beni çok seviyor bunu biliyorum. sevgilime de bi çok kez; onu üzme onu kaybetme dedi benim hakkımda.

acaba dediğiniz gibi mi; kişilik bozukluğu falan olabilir mi...

Yani.
Hiç bahsetmez ölen bir kardeşin varlığından. Hele ki yaşayan kardeşini ölü göstermez o kadar etkilendiyse.

Ben de öyle düşündüm, direkt hesap sorar gibi değil, iyi niyetli yaklaşarak, annenin de irkilmesine neden olmadan öğrenir.

teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.

zaten bunlar yalansa kardeşi sorsan ne sormasan ne..
demek ki potansiyel var adamda..
ha yalan değilse zaten iyi niyetle geçmiş olsun demiş olacaksın..

teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.
O risk var. Hatta kardeşi gerçekten öldüyse de var. Gidip söyleyebilir yani. Annesiyle bunu göze alıyorsanız konuşun, göze alamıyorsanız bahsini hiç geçirmeyin. Kulağına gider sevgilinizin.

çok teşekkür ederim yorumlar için..

kesin yapacağım bundan emin olabilirsiniz. yalana tahamülüm yokken böyle bişeyle ben yaşayamam.

O risk var. Hatta kardeşi gerçekten öldüyse de var. Gidip söyleyebilir yani. Annesiyle bunu göze alıyorsanız konuşun, göze alamıyorsanız bahsini hiç geçirmeyin. Kulağına gider sevgilinizin.

ben bunu göze alıyorum. herşey doğruysa da göze alıyorum. ben ona çok dedim nolursun konuş benle diye. bu onun seçeneği.

bide kendinden o kadar emin; benim annesiyle konuşmayacağımı 'biliyo'.

Bana hiç normal gelmedi bu durum.bence yalnız kardeşi konusunda değil diğer konulardada yalan söylüyor. Kanser kalp krizi ölüm..farkındamısıniz sürekli üzüntülü konular..ilgi çekmek ve acindirmak için söylenmiş yalanlar. Sevgilinizin psikolojisi bozuk gibi geliyor bana..

sende onu tehtit et.bi süre ver o zaman zarfında söylemezsen asıl ben senden ayrılacağım de.süreyi fazla uzatma .yine söyleyemese annesini ara bence

Reactions: KV_

yeni yeni görmeye başlıyprum bişeyleri.. buraya yazmakla iyi etmişim.

çok teşekkür ederim herkese

Ara annesini sor ne olacak.. hic bekleme hatta ..madem sevgilin anlatmaya yanasmiyor sende hic oyalanma sor. Bende merak ettim olayin aslini cidden.
Aslinda direk hic annesini aramadan ayrilsan daha iyi olur.. böyle bir sacmalik olamaz cunku..ama sonradan aklimda kalir dersen ozaman annesiyle konusabilirsin. Bu yalanin altindan mantikli bir aciklama cikacagini sanmiyorum..sevgilinin psikolojisi bozuk olabilir.

Der muhtemelen.
Ama sen bu olasılığı ilişki boyunca şüphe duymamak için göze almak zorundasın.
Daha çok üzülmemek için.
Şansın açık olsun.

2 gündür aramız kötü zaten.

bana şimdi beyinsiz dedi.

canım acıyo.

annesine mesaj yazdım rahatsız edicem sizi müsait misiniz diye. sevgilimin itiraf mesajını yollucam onu ve ne kadar doğru olduğunu sorucam.

benim annem öbür tarafta bütün bunları görüyo; kimin ne hakkı var benim canımı bu kadar yakmaya

aramak değilde mesaj atıcam. sevgilimin itiraf mesajını.

oğluna anlatıcaksa da anlatsın. tepkisini merak ediyorum açıkçası :)

sana ilk defa mi hakaret ediyor? nezaman dedi bunu?
bence annesine msj atma direk ara sor ..
gerci soracak birsey kalmamis.. hem yalan atiyor hem hakaret ediyor sana..daha ne yapmasini bekliyorsun..kocan degil birsey degil..salla gitsin terbiyesizi

şu an ağlıyorum.

annesine mesaj attım. ne zaman cevap yazar bilmiyorum. belkide oğlunu arar.

çokta umrumda değil şu saatten sonra olacak şeyler.

bu konuyu açtığımdan beri sevgilimin evindeyim. sözde bugün biraz keyif yapacaktık mangal falan. gitmiş mangal almış et almış falan.
bende oda da oturuyorum

Çok enteresan ama sizin anneniz ölmüş ya( Allah rahmet eylesin) belki size boyle bi yalan uydurup aklınca aynı acıları yaşıoruz demek istemiş de olabilirmiki??
Yani kotu düşünmek istemiyorm ama Insallh Allh yardimcınz olur değişik bi durum

teşekkür ederim.
bilmiyorum bende... inanın bu saatten sonra umrumda değil. çok yoruldum

Acaba o bahsetmedigi kardesi babasinin gizli askindan felanmi? Belkide o yuzden kardes olrak gormuyordur ve ilerde hazir oldgumda anlatirim dedi?

Bide basa bi soru sorucam. Simdi ortada bi ölem varmi yokmu?
Oda ayri bi yalanmi?

teşekkür ederim.
bilmiyorum bende... inanın bu saatten sonra umrumda değil. çok yoruldum
Üzmeyin kendinizi ama 8 ay naßil bu yalanla yasadinz her ne olursa olsun sevgiliniz gercegi soylemeli bence iliskiniz biteceksede devam edeceksede dürüstce olmali bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…