Çok mantıklı. Bence de böyle sorsun ya da annanesine de sorabilir yüzyüze görüşme ihtimali daha fazlaysa.. hayır belki ailesi de bilmiyo çocuğun piskopat olduğunu konu sahibi sayesinde öğreniler..
KV_ bir arkadaşım beş yıllık ilişkisinde çocuğun türlü senaryolarına inanmıştı. Hiç şüphe duymadı çocuk çok profesyoneldi. Aileyle tanışıldı. Ailesi hiçbir şey çaktırmıyor. En son çocuğun kuzenlerinden biri kıza kıyamıyor buluşup önemli bişey konuşmak istediğini söylüyor. Bir öğreniyor ki çocuk şizofren evlensin diye tüm aile seferber kimse bişey anlatmıyo. Çocuğun tüm anlattıklarının yalan olduğunu falan o gün öğreniyo. Çocuğa hiçbi şey demeden ayrıldı hattını falan değiştirdi. Yurtta kalıyo yurdunu değiştirdi. İzini bayağı kaybettirmişti. Akşıma bu geldi senin hikayenle..
Yani.uydurmuş işte ölen kardeşi falan yok..
annesi kanser değil babası kalp krizi geçirmiş falan değil..
bir insan elbette kardeşinin ölümünden bahsetmek istemeyebilir vs.. ama öldü diye yaşayan kardeşin ismi söylenmez ki..
Ben de öyle düşündüm, direkt hesap sorar gibi değil, iyi niyetli yaklaşarak, annenin de irkilmesine neden olmadan öğrenir.Çok mantıklı. Bence de böyle sorsun ya da annanesine de sorabilir yüzyüze görüşme ihtimali daha fazlaysa.. hayır belki ailesi de bilmiyo çocuğun piskopat olduğunu konu sahibi sayesinde öğreniler..
KV_ bir arkadaşım beş yıllık ilişkisinde çocuğun türlü senaryolarına inanmıştı. Hiç şüphe duymadı çocuk çok profesyoneldi. Aileyle tanışıldı. Ailesi hiçbir şey çaktırmıyor. En son çocuğun kuzenlerinden biri kıza kıyamıyor buluşup önemli bişey konuşmak istediğini söylüyor. Bir öğreniyor ki çocuk şizofren evlensin diye tüm aile seferber kimse bişey anlatmıyo. Çocuğun tüm anlattıklarının yalan olduğunu falan o gün öğreniyo. Çocuğa hiçbi şey demeden ayrıldı hattını falan değiştirdi. Yurtta kalıyo yurdunu değiştirdi. İzini bayağı kaybettirmişti. Akşıma bu geldi senin hikayenle..
teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.
O risk var. Hatta kardeşi gerçekten öldüyse de var. Gidip söyleyebilir yani. Annesiyle bunu göze alıyorsanız konuşun, göze alamıyorsanız bahsini hiç geçirmeyin. Kulağına gider sevgilinizin.teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.
O risk var. Hatta kardeşi gerçekten öldüyse de var. Gidip söyleyebilir yani. Annesiyle bunu göze alıyorsanız konuşun, göze alamıyorsanız bahsini hiç geçirmeyin. Kulağına gider sevgilinizin.
Bana hiç normal gelmedi bu durum.bence yalnız kardeşi konusunda değil diğer konulardada yalan söylüyor. Kanser kalp krizi ölüm..farkındamısıniz sürekli üzüntülü konular..ilgi çekmek ve acindirmak için söylenmiş yalanlar. Sevgilinizin psikolojisi bozuk gibi geliyor bana..
Der muhtemelen.teşekkür ederim yorum için. peki şey olmaz mı; anne gidip sevgilime demez mi kübra bunu bunu dedi nerden çıktı diye. ben o zaman kardeşi soramadan kötü olur.
Ara annesini sor ne olacak.. hic bekleme hatta ..madem sevgilin anlatmaya yanasmiyor sende hic oyalanma sor. Bende merak ettim olayin aslini cidden.
Aslinda direk hic annesini aramadan ayrilsan daha iyi olur.. böyle bir sacmalik olamaz cunku..ama sonradan aklimda kalir dersen ozaman annesiyle konusabilirsin. Bu yalanin altindan mantikli bir aciklama cikacagini sanmiyorum..sevgilinin psikolojisi bozuk olabilir.
teşekkür ederim.Çok enteresan ama sizin anneniz ölmüş ya( Allah rahmet eylesin) belki size boyle bi yalan uydurup aklınca aynı acıları yaşıoruz demek istemiş de olabilirmiki??
Yani kotu düşünmek istemiyorm ama Insallh Allh yardimcınz olur değişik bi durum
Üzmeyin kendinizi ama 8 ay naßil bu yalanla yasadinz her ne olursa olsun sevgiliniz gercegi soylemeli bence iliskiniz biteceksede devam edeceksede dürüstce olmali bu.teşekkür ederim.
bilmiyorum bende... inanın bu saatten sonra umrumda değil. çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?