- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
kadının yerinde olmak istemezdim,düşünsene oğlu habire acınası profiller çizip, buna inandırmaya çalışmış sevgilisini ve 20li yaşların üstünde bir erkek bu!demek ayrılırız demesinde ki neden, çook fazla yalan barındırmasıymış!neyse kuzum ne yapacaksın şimdi asıl mesele bu?sen fazlasıyla yenik başlamışsın hayata!bununla uğraşacak kudretin var mı?hiç bilmiyorum. ya da diğer kardeşinin durumu anlatamadığı için bunları uydurdu. bu da olabilir. hani 'aynıyız' gibi göstermek için mi.
hayır yalanını itiraf ediyosun madem o zaman neden başka yalan uyduruyosun. mehmet yaşıyo deseydi bile ben bu kadar kurcalamazdım.
annesi hasta diye ona o kadar destek olmaya çalıştım ki. anne bu yaa anne... ben hala algılayamadım.
annesiyle dün akşam yazıştık. kadının kafasına bişeyler takılmış galiba 1-2 saat sonra yazdı yine. tam algılayamadım şoktayım kusura bakma. bu bu nasıl falan diye. siz düşünün...
kadının yerinde olmak istemezdim,düşünsene oğlu habire acınası profiller çizip, buna inandırmaya çalışmış sevgilisini ve 20li yaşların üstünde bir erkek bu!demek ayrılırız demesinde ki neden, çook fazla yalan barındırmasıymış!neyse kuzum ne yapacaksın şimdi asıl mesele bu?sen fazlasıyla yenik başlamışsın hayata!bununla uğraşacak kudretin var mı?
hayatında; seni yormayacak, üzmeyecek birisi olur umarım.....sen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsundur,ama hani şu sevgi uğruna bazen gözümüz bağlanır ya! şu durumda asla bağlama gözünü.....basit bir olay değil çünkü.....fazla uğraşmayı düşünmüyorum. kendi ağzıyla ya anlatıcak ya da annesi buraya geldiğinde yüzleşicek. ama yakındır. ben ta başta ona dedim üzme beni durum bu bu bu diye anlattım.
yapmicaktı bunları..
hayatında; seni yormayacak, üzmeyecek birisi olur umarım.....sen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsundur,ama hani şu sevgi uğruna bazen gözümüz bağlanır ya! şu durumda asla bağlama gözünü.....basit bir olay değil çünkü.....
biz bayanlar ; erkekte hangi özelliklere önem veririz bunları düşün ve biri bile eksikse yol ver gitsin!güzel kardeşim yolun hep iyilerle,doğrularla,ve mutlulukla açık olsun!bu hayat bize bir kez yaşama şansı veriyor,bu şansı iyi kullanmak adına gerekirse sevgiden de ödün vermek zorundayız,mutlu olmak ve hayatta ki amaçlarımıza tek tek ulaşmak için.....gelişmeleri paylaşırsan elimden geldiğince destek olurum!çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
bilerek buraya konu açtım çünkü cidden ne yapmam gerektiğini bilememiştim. bazen dediğiniz gibi göremiyoruz bazı şeyleri. ne kadar anormal olduğunu gördüm bazı şeylerin..
sayfa 11de yazıyor..Çok enteresan şüphe uyandırıcı bir durum bu.
Gerçeği öğrenmeye bakın.
Açıkçası ben olsam annesine sorardım.
Böyle bir şüpheyle ilişkiye devam edemezdim.
Allah razı olsun sizden..biz bayanlar ; erkekte hangi özelliklere önem veririz bunları düşün ve biri bile eksikse yol ver gitsin!güzel kardeşim yolun hep iyilerle,doğrularla,ve mutlulukla açık olsun!bu hayat bize bir kez yaşama şansı veriyor,bu şansı iyi kullanmak adına gerekirse sevgiden de ödün vermek zorundayız,mutlu olmak ve hayatta ki amaçlarımıza tek tek ulaşmak için.....gelişmeleri paylaşırsan elimden geldiğince destek olurum!
ya bana annede normal gelmedi. konu sahibi uzaktayım ama ben korkuyorum şu an. sanki evlendikten sonra başına kötü şeyler gelecek gibi. çok gizemli şeyler var ortada. böyle psikopattan çocuğun olduğunu düşünemedim. ay yazık acıdım miniciğe. bence arkana bakmadan kaç o psikopattan konu sahibiherkese günaydın. daha önce yazamadım kusura bakmayın.
öncelikle bana 'beyinsiz' demedi. yabancı kelime kullandı nasıl çevireceğimi bilemedim. herneyse önemi yok artık.
dün annesiyle yazıştım. bana ilk olarak anlamadım mesajı dedi. e yani kadın ne anlasın.
bende açıkça sordum başka kardeşi var mı ali ve mehmet haricinde diye. yok dedi benim 3 oğlum var. peki mustafa kim diye sordum. mehmet mustafaymıl. yani 2 ismi var.
ben anlattım durumu kadın şok. tabii bende.
peki dedim sizin sağlığınız iyi mi. çok şükür dedi. onuda söyledim. kadın yine şok.
artık babayı da sordum. o da kalp krizi falan geçirmemiş. yani anlayacağınız hepsi yalan.
ama bilmediğim bi durum varmış anneden öğrendim; büyük kardeşi ali hastaymış. bunu bana hiç anlatmadı ama onun hakkında nedense hiç kpnuşmuyordu zaten benle.
anneyle konuştuk bana teşekkür etti açıkça ona sorduğum için falan. istersen konuşma aramızda kalsın dedi. bende olur siz naaıl isterseniz dedim.
haftasonu gelirim belki. bence bişeyleri konuşmanın zamanı gelmiş dedi.
hı bide şey dedi; biz oğlumu (sevgilimi yani) çok üzdük. çok yıprandı falan dedi. alinin hastalığından dolayı.
bu konuşmadan sonra ben hala konu açmaya çalıştım sevgilime ve görseniz; yüz ifadesi birden değişiyo. annesini sordum; aynı dedi. baban nasıl dedim; konuşmadım bilmiyorum dedi.
ve bana evlilik konusuny açıyo... sen bişeyleri anlatana kadar evlenmicem dedim.
(o anlatana kadar onun oynunu oynucam)
ben başta ona dedim ki üzme beni zaten yaram var. ben annemi kaybettim; babam onu öldürdü. yani uğraşamam hiçbişeyle. ama bunu yanında bırakmam. kinci biri değilim. onun canını acıtmicam ama doğruları söyleyecek.
burda yorum yapan, akıl veren yol gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
herkese günaydın. daha önce yazamadım kusura bakmayın.
öncelikle bana 'beyinsiz' demedi. yabancı kelime kullandı nasıl çevireceğimi bilemedim. herneyse önemi yok artık.
dün annesiyle yazıştım. bana ilk olarak anlamadım mesajı dedi. e yani kadın ne anlasın.
bende açıkça sordum başka kardeşi var mı ali ve mehmet haricinde diye. yok dedi benim 3 oğlum var. peki mustafa kim diye sordum. mehmet mustafaymıl. yani 2 ismi var.
peki dedim sizin sağlığınız iyi mi. çok şükür dedi. onuda söyledim. kadın yine şok.
artık babayı da sordum. o da kalp krizi falan geçirmemiş. yani anlayacağınız hepsi yalan.
ama bilmediğim bi durum varmış anneden öğrendim; büyük kardeşi ali hastaymış. bunu bana hiç anlatmadı ama onun hakkında nedense hiç kpnuşmuyordu zaten benle.
anneyle konuştuk bana teşekkür etti açıkça ona sorduğum için falan. istersen konuşma aramızda kalsın dedi. bende olur siz naaıl isterseniz dedim.
hı bide şey dedi; biz oğlumu (sevgilimi yani) çok üzdük. çok yıprandı falan dedi. alinin hastalığından dolayı.
bu konuşmadan sonra ben hala konu açmaya çalıştım sevgilime ve görseniz; yüz ifadesi birden değişiyo. annesini sordum; aynı dedi. baban nasıl dedim; konuşmadım bilmiyorum dedi.
ve bana evlilik konusuny açıyo... sen bişeyleri anlatana kadar evlenmicem dedim.
ben başta ona dedim ki üzme beni zaten yaram var. ben annemi kaybettim; babam onu öldürdü. yani uğraşamam hiçbişeyle. ama bunu yanında bırakmam. kinci biri değilim. onun canını acıtmicam ama doğruları söyleyecek.
Açıkçası konunuzun dikkatimi çekme sebebi benzer bişey yaşamam ve sizi uyarmak istemem; 18 yaşındayken bi sevgilim olmuştu (ilk sevgilimdi) Ben anne-babası çok küçükken ayrılmış, ve annesi tekrar evlenmiş biriyim.. Bu arkadaş benim hayatımı ortak arkadaşlarımızdan biliyodu ve biz tanıştığımızda babasının çok küçükkken öldüğünü, üvey babası olduğunu kardeşlerinin üvey babadan olduğunu falan söylemişti.. Biz 1 yıl falan bu şekilde sevgili olduk.. Ben de tabi bunları kimseye sorma gereği falan duymadım inanmamam için bi sebebim yoktu, insan böyle konularda neden yalan söylesin ki.. Bu kişi bizim başka sorunlaırm olup da ayrılık noktasına geldiğimizde hep bunları kullanıyodu : işte ben zaten yetim büyüdüm, yok efendim benim senden başka kimsem yok falan.. Ajitasyon kralı bildiğimizfazla uğraşmayı düşünmüyorum. kendi ağzıyla ya anlatıcak ya da annesi buraya geldiğinde yüzleşicek. ama yakındır. ben ta başta ona dedim üzme beni durum bu bu bu diye anlattım.
yapmicaktı bunları..
3 kardeşte yaşıyor cnm ayrıca anneside babasıda hasta değilmiş...yorumların tamamını okumadım ama direk aklıma gelen bu durumda acaba kardeşlerden biri diğerini yanlışlıkla mı öldürdü ki, bebekken dikkatsizlik sonucu falan gibi. ondan küçük kardeşin fotoğrafı hibir yerde yoktur, ölmeyen fakat öldü denilen kardeşle ilgili de aileler pek soru sormuyordur. olamaz mı
3 kardeşte yaşıyor cnm ayrıca anneside babasıda hasta değilmiş...
Açıkçası konunuzun dikkatimi çekme sebebi benzer bişey yaşamam ve sizi uyarmak istemem; 18 yaşındayken bi sevgilim olmuştu (ilk sevgilimdi) Ben anne-babası çok küçükken ayrılmış, ve annesi tekrar evlenmiş biriyim.. Bu arkadaş benim hayatımı ortak arkadaşlarımızdan biliyodu ve biz tanıştığımızda babasının çok küçükkken öldüğünü, üvey babası olduğunu kardeşlerinin üvey babadan olduğunu falan söylemişti.. Biz 1 yıl falan bu şekilde sevgili olduk.. Ben de tabi bunları kimseye sorma gereği falan duymadım inanmamam için bi sebebim yoktu, insan böyle konularda neden yalan söylesin ki.. Bu kişi bizim başka sorunlaırm olup da ayrılık noktasına geldiğimizde hep bunları kullanıyodu : işte ben zaten yetim büyüdüm, yok efendim benim senden başka kimsem yok falan.. Ajitasyon kralı bildiğimizNeyse 1-1,5 yıl sonra falan tesadüfen babasının yaşadığını öğrendim ortak bi arkadaşımızdan(bu arada annesiyle falan da tanıştım abisiyle kardeşleriyle ama bilirsiniz böyle konular yeni tanışmalarda pek konuşulmaz), ve sordum böyle bişey var mı diye direk bana kıyametler kopardı falan yaklaşık 10 gün sonra beni babasının mezarına götürdü.. Tam da söylediği ölüm tarihi yazıyodu üstünde adı da soyadı da.. kendimden utandım birlikte ağladık mezar başında.. Sonra bu arkadaş askere gitti.. Ben de annesine gidip geliyodum.. Beni uyarmıştı anneme babamla ilgili bi konu açma annem kalp hastası üzülmemesi lazım diye.. Günlerden bir gün annesinden öğrendim ki babası gerçekten yaşıyo hatta kendisiyle tanıştım O mezar falan bildiğiniz yalanmış bunu söylediğimde çok endişelendiler oğullarının akıl sağlığından.. Sonra velhasıl biz ayrıldık ( evt askerdeyken terkettim) Yıllar sonra öğrendim evlenmiş ikiz çocukları olmuş allah bağışlasın.. Paranoid-şizofreni teşhisiyle defalarca hastanede yatmış.. Çalışamaz durumdaymış.. Evden çıkmıyomuş.. Allah yardımcısı olsun.. ama bu tarz insanlar kendi hayal dünyalarında tehlikeli bi şekilde yaşıyo ve bizi de o dünyaya çekmeye çalışıyolar.. Dikkat edin.. Bu kişiden uzak durun..
Annesine sorma. Vukuatli Nüfus Kayıt ornegi getirsin. Nüfustan alınıyor. Öğrenirsin herseyi.
herkese günaydın. daha önce yazamadım kusura bakmayın.
Kötü olmayın bence iyi olun erkenden anladınız durumu.. Bu tarz bi yalan sıradan bi yalan değil.. Normal sağlıklı bi insan böyle bi yalan söyleyemez.. Bence siz hiç artık bu konulara girmeden.. daha fazla da o arkadaşı kendinize bağlamadan başka bi sebeple ondan ayrılın.. Allah korusun belki zarar bile verebilir size.. Durumu ailesine zaten bildirdiniz onlar gerekirse tedavi falan ettirir..tek tek alıntı yapamıyorum. kusura bakmayın lütfen.
bu yoruma gelince; cidden benziyo. annesi bana sordu işe gidiyor mu diye. 2-3 gündür rahatsız dedim ama normalde gidiyor. acaba bildiği bişey varda bana söylemedi mi annesi.
ve dediğiniz gibi her tartışmada kafam dolu bi sürü şey var diyip ajıtasyon yapıyo. bende kendimi suçlu hissederdim. nelerle uğraşıyor ben neyi tartışıyorum diye...
şu an daha beter oldum biliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?