yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadının yerinde olmak istemezdim,düşünsene oğlu habire acınası profiller çizip, buna inandırmaya çalışmış sevgilisini ve 20li yaşların üstünde bir erkek bu!demek ayrılırız demesinde ki neden, çook fazla yalan barındırmasıymış!neyse kuzum ne yapacaksın şimdi asıl mesele bu?sen fazlasıyla yenik başlamışsın hayata!bununla uğraşacak kudretin var mı?

fazla uğraşmayı düşünmüyorum. kendi ağzıyla ya anlatıcak ya da annesi buraya geldiğinde yüzleşicek. ama yakındır. ben ta başta ona dedim üzme beni durum bu bu bu diye anlattım.
yapmicaktı bunları..

hayatında; seni yormayacak, üzmeyecek birisi olur umarım.....sen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsundur,ama hani şu sevgi uğruna bazen gözümüz bağlanır ya! şu durumda asla bağlama gözünü.....basit bir olay değil çünkü.....

çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

bilerek buraya konu açtım çünkü cidden ne yapmam gerektiğini bilememiştim. bazen dediğiniz gibi göremiyoruz bazı şeyleri. ne kadar anormal olduğunu gördüm bazı şeylerin..

biz bayanlar ; erkekte hangi özelliklere önem veririz bunları düşün ve biri bile eksikse yol ver gitsin!güzel kardeşim yolun hep iyilerle,doğrularla,ve mutlulukla açık olsun!bu hayat bize bir kez yaşama şansı veriyor,bu şansı iyi kullanmak adına gerekirse sevgiden de ödün vermek zorundayız,mutlu olmak ve hayatta ki amaçlarımıza tek tek ulaşmak için.....gelişmeleri paylaşırsan elimden geldiğince destek olurum!

Reactions: KV_
Çok enteresan şüphe uyandırıcı bir durum bu.
Gerçeği öğrenmeye bakın.
Açıkçası ben olsam annesine sorardım.
Böyle bir şüpheyle ilişkiye devam edemezdim.

Allah razı olsun sizden..

Annesine sorma. Vukuatli Nüfus Kayıt ornegi getirsin. Nüfustan alınıyor. Öğrenirsin herseyi.

Pardon konu çözülmüş sayfa 11 de.
Sen zaten çok acilar cekmissin bu adam sana hiç iyi gelmez. Ruhsal problemleri var gibi gözüküyor. Bence hayatindan cikarmalisin. Senin derdin sana yeter baskasinin derdiyle ugrasip da bitirme kendini.

ya bana annede normal gelmedi. konu sahibi uzaktayım ama ben korkuyorum şu an. sanki evlendikten sonra başına kötü şeyler gelecek gibi. çok gizemli şeyler var ortada. böyle psikopattan çocuğun olduğunu düşünemedim. ay yazık acıdım miniciğe. bence arkana bakmadan kaç o psikopattan konu sahibi

Neden gerçekten sağlık sorunu olan hariç herkesi hasta, öldü falan diye anlatmış anlam veremedim.
Ama çok tekin birine benzemiyor.
Anne de bir tuhaf bilemedim.
Şahsen sizin yerinizde olsam bitirirdim.
Çünkü evlendikten sonra da bu şekilde devam ederse çok sıkıntı yaşarsınız.

yorumların tamamını okumadım ama direk aklıma gelen bu durumda acaba kardeşlerden biri diğerini yanlışlıkla mı öldürdü ki, bebekken dikkatsizlik sonucu falan gibi. ondan küçük kardeşin fotoğrafı hibir yerde yoktur, ölmeyen fakat öldü denilen kardeşle ilgili de aileler pek soru sormuyordur. olamaz mı

Açıkçası konunuzun dikkatimi çekme sebebi benzer bişey yaşamam ve sizi uyarmak istemem; 18 yaşındayken bi sevgilim olmuştu (ilk sevgilimdi) Ben anne-babası çok küçükken ayrılmış, ve annesi tekrar evlenmiş biriyim.. Bu arkadaş benim hayatımı ortak arkadaşlarımızdan biliyodu ve biz tanıştığımızda babasının çok küçükkken öldüğünü, üvey babası olduğunu kardeşlerinin üvey babadan olduğunu falan söylemişti.. Biz 1 yıl falan bu şekilde sevgili olduk.. Ben de tabi bunları kimseye sorma gereği falan duymadım inanmamam için bi sebebim yoktu, insan böyle konularda neden yalan söylesin ki.. Bu kişi bizim başka sorunlaırm olup da ayrılık noktasına geldiğimizde hep bunları kullanıyodu : işte ben zaten yetim büyüdüm, yok efendim benim senden başka kimsem yok falan.. Ajitasyon kralı bildiğimiz Neyse 1-1,5 yıl sonra falan tesadüfen babasının yaşadığını öğrendim ortak bi arkadaşımızdan(bu arada annesiyle falan da tanıştım abisiyle kardeşleriyle ama bilirsiniz böyle konular yeni tanışmalarda pek konuşulmaz), ve sordum böyle bişey var mı diye direk bana kıyametler kopardı falan yaklaşık 10 gün sonra beni babasının mezarına götürdü.. Tam da söylediği ölüm tarihi yazıyodu üstünde adı da soyadı da.. kendimden utandım birlikte ağladık mezar başında.. Sonra bu arkadaş askere gitti.. Ben de annesine gidip geliyodum.. Beni uyarmıştı anneme babamla ilgili bi konu açma annem kalp hastası üzülmemesi lazım diye.. Günlerden bir gün annesinden öğrendim ki babası gerçekten yaşıyo hatta kendisiyle tanıştım O mezar falan bildiğiniz yalanmış bunu söylediğimde çok endişelendiler oğullarının akıl sağlığından.. Sonra velhasıl biz ayrıldık ( evt askerdeyken terkettim) Yıllar sonra öğrendim evlenmiş ikiz çocukları olmuş allah bağışlasın.. Paranoid-şizofreni teşhisiyle defalarca hastanede yatmış.. Çalışamaz durumdaymış.. Evden çıkmıyomuş.. Allah yardımcısı olsun.. ama bu tarz insanlar kendi hayal dünyalarında tehlikeli bi şekilde yaşıyo ve bizi de o dünyaya çekmeye çalışıyolar.. Dikkat edin.. Bu kişiden uzak durun..

3 kardeşte yaşıyor cnm ayrıca anneside babasıda hasta değilmiş...

tek tek alıntı yapamıyorum. kusura bakmayın lütfen.

bu yoruma gelince; cidden benziyo. annesi bana sordu işe gidiyor mu diye. 2-3 gündür rahatsız dedim ama normalde gidiyor. acaba bildiği bişey varda bana söylemedi mi annesi.

ve dediğiniz gibi her tartışmada kafam dolu bi sürü şey var diyip ajıtasyon yapıyo. bende kendimi suçlu hissederdim. nelerle uğraşıyor ben neyi tartışıyorum diye...

şu an daha beter oldum biliyomusunuz

tam da dediğim gibi herşey yalan..
ciddi psikolojik rahatsızlığı var sevgilinin.. bence daha fazla kurcalama yoluna bak..annesinin anlatmadığı şeylerde var muhtemelen..

Kötü olmayın bence iyi olun erkenden anladınız durumu.. Bu tarz bi yalan sıradan bi yalan değil.. Normal sağlıklı bi insan böyle bi yalan söyleyemez.. Bence siz hiç artık bu konulara girmeden.. daha fazla da o arkadaşı kendinize bağlamadan başka bi sebeple ondan ayrılın.. Allah korusun belki zarar bile verebilir size.. Durumu ailesine zaten bildirdiniz onlar gerekirse tedavi falan ettirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…