yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba o bahsetmedigi kardesi babasinin gizli askindan felanmi? Belkide o yuzden kardes olrak gormuyordur ve ilerde hazir oldgumda anlatirim dedi?

Bide basa bi soru sorucam. Simdi ortada bi ölem varmi yokmu?
Oda ayri bi yalanmi?
o belli değil. ben inanmıyorum.
o var dedi ama başka da bişey anlatmıyor

Üzmeyin kendinizi ama 8 ay naßil bu yalanla yasadinz her ne olursa olsun sevgiliniz gercegi soylemeli bence iliskiniz biteceksede devam edeceksede dürüstce olmali bu.
nasıl üzmem; çok seviyorum. çok değer veriyorum.
bu anlattıklarım dışında bi sıkıntı yok..
gerçi zaten bu yetiyo. daha ne olsun

o belli değil. ben inanmıyorum.
o var dedi ama başka da bişey anlatmıyor

Bosver annesine sormayi felan.
"Sen beni ayrilmakta tehdit et dur, asil ben anlatmadigin taktirde bitiririm isi. Hadi bakalim " de. Eger seni seviyosa ve ciddi ciddi ayrilmayi dusundugnu sezerse anlatir.
Anlatmiyormu? O zmn bi sorun var dmekti.

Aynen bu en berbati sanki de ama yani yinede üzülmeynn gercegi anlatmiosada herkes kendi yoluna deyin hayat devam edio hicbiswy sizden daha degerli degl

"Sen beni ayrilmakta tehdit et dur, asil ben anlatmadigin taktirde bitiririm isi. Hadi bakalim " de. Eger seni seviyosa ve ciddi ciddi ayrilmayi dusundugnu sezerse anlatir.
Aynen katiliorm ben olsamda boyle yapardm

işte bunu yapamam. yanına bırakmam eğer varsa bişiler.

cevap geldi mi?

ama sevgilinizin yanında bekleyin ararsa tepkisini görürsünüz..
zaten şu an onun evindeyim.

bide az önce gelmiş barışalım diyo. ettiğin hakaret nolucak dedim. bla bla.
adam o kadar rahat ki ciddi anlamda takmıyo beni.

Mesaj değil de arayıp konuşma imkanınız yok mu?
Mesajda düşünmesi için zaman bırakırsınız, hatta oğluyla size cevap yazmadan önce görüşebilir. Öğrenemezsiniz.

Belki annesinin tekrar hatırlayıp acı çekmesini istemiyordur, sonuçta hassas bir durum evlat meselesi. Eğer doğru söylüyorsa o yüzden sert çıkmış olabilir, ona güvenmemeniz zoruna gitmiştir. Sonuçta ben yalan söyledim diyip doğrusunu anlatmış. İtiraf etmiş bunun üstüne hala yalancısın imasinda bulunmak gururuna dokunmuştur belki.

Herkes diğer ihtimal üzerine yorum yapmış, bende iyimser bakayım dedim :) Boşuna ziyan olmasın ilişki, biraz zaman geçsin bakalım belki bir şeyler çıkar. Belki bir gün ağlayarak nasıl kaybettiklerini anlatır falan filan.

Diyelim ki yalan söyledi, bu konuda neden yalan söylesin ki? Kendi çocuğu değilse. Öyle olsa zaten dile getirmezdi diye düşünüyorum

Sana beyinsiz demiş sen ne diyorsun!bırak söylediği yalan mı değilmi onu bunu..sana ne hakla hakaret eder?daha evli bile değilsiniz. .dünyada başka adammı kalmadi.defet gitsin terbiyesizi..

Yaslariniz kac?

Za
Zamana bırak.

annesinin kanser olduğunu söylemesiyle alakalı yalan olduğunu düşünebiliyorsanız çok tuhaflaşmış bu durum . ya siz ciddi takıntı yaptınız ya sa o gerçekten tüm güveni sildi . ama şimdi bu konuyu sorsanız tek tek diğerlerini de mi soracaksınız ? diğer konularda da şüphe başlamış .

Annesi mesaj okumayı biliyor mu acaba?

yukarida bi arkadaşın dediği gibi. kendi çocuğu olabilir mi ??

.inanır mısın bi an bende böyle düşündüm.. başıma da geldi gelmedi değil...

ancak öğrenerek rahatlayacak için.
tuhaf bi durum ne diyelim ki şimdi...

"ya acık açık konuşsun ya da aricam anneni" de bakalım. nasıl bir tepki verecek...bu mevzunun altından cikacak herşeyi kabullen diyor sana. böyle olmaz.

bana çocuğu gibi geldi.. onun Türkiyede kalma sebebi ne ?? yoksa eski bi evliliği miydi sebep ??

Ben konuyu çok kavrayamamış olabilirim ama işin içinde hassas durumlar olmasa böyle bir yalan söylenmez gibi geliyor.. Belki en küçük erkek kardeş dediği babasının evlilik dışı çocuğudur, olabilir mi? Ondan mı acaba bu gizemli haller.. Bırak zamanla anlatırım diyor, bence ilişkinizle ilgili bir mesele olmayabilir bu, acı durumlar varsa yalan söylenmesi normal. daha sekiz aydır berabersiniz, daha yeniyken insan her özelini açmak istemez. bana o işin içinde ailevi bir sorun varmış gibi geldi nedense..
Benim mi kafam basmadı meseleye bir şey mi atladım bilmem ama ben böyle anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…