- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Bence de aynen bu kelimelerle annesine sormalıbence olaya kardeşi falan sorarak girme..
ara deki geçmiş olsun hastaymışsınız.. eşinizde kalp krizi geçirmiş şimdi haberim oldu de.. bakalım kadın ne diyecek..
bana hepsi yalan gibi geldi..
Bence de aynen bu kelimelerle annesine sormalıKV_
Aslinda gerceklerle yuzlesmeye cesareti de yok gibi. Sevgilinin soylediklerinin dogru cikmasini umit ettigi icin cok kurcalamiyoraslında böyle yapsa iyiydi ama direk mesaj atmış ..
tamam ayrıl demiyorum. o zaman kardeşiyle ilgili çok fena şeyler saklayan ruh hastası biriyle evlenip çok mutlu olursunkızlar merhaba. belki uzun olucak bilmiyorum. içim içimi yiyor ve konuşacak kimsem yok çünkü sevgilimle olan sorunlarımı ablamlarla paylaşmayı sevmem. sizin tarafsız yorumlarınıza ihtiyacım var.
benim 8 aydır bir ilişkim var. benim ablamlar onu tanır. onun annesiyle bende görüştüm.
ilişkimiz yeni başladığında ben ailevi durumumu anlattım ve ona dedim ki benim canım zaten yandı. hani eğer amacın eğlenmekse hiç bulaşma. (anneim 6 yıl önce vefat etti, uzun hikaye).
neyse bi şekilde güvenimi kazandı herşey iyi gidiyo sanıyodum ama bi yalan söylediğini itiraf etti bana; bana yeni tanıştığımızda 2 erkek kardeşi olduğunu ve bunlardan küçük olanını trafik kazasında kaybettiğini söylemişti. ama durum öyle değilmiş; aslında 3 erkek kardeşi varmış. en küçüklerini kaybetmişler. yani benim en küçük kardeşten haberim yoktu.
bana itiraf ettiğinde bırakma beni diye yalvardı resmen. piskolojim iyi değildi; en küçük kardeşimin adını ağzıma alamıyordum falan dedi. neticesinde empati kurdum; bende büyük bi acı yaşadım.
ama nedense ben bi türlü inanamıyorum çünkü o en küçük kardeşin fotolarını hiç biyerde görmedim; ananesinin evine dahi gitmişliğim var. yani hiç biyerde foto yok.
bana itirafta bulunduğunda demişti ki nolursun bişey sorma. ben zamanla alışırım o zaman sanada anlatırım.
geçen tartıştık ve ben konuyu yalana getirdim. bana yalan söylediğini söyledim falan. anneni aricam dedim ona sorucam. öyle bişey yaparsan bu ilişki biter. yapamazsın falan dedi. tabiki yapmadım. o zaman yapmadım...
şimdi 2 gündür kötüyüz ve düşünme fırsatım oldu benim; bi yandan inanılmaz çok seviyorum ama bi yandan içim rahat değil.
ben bişey hissedersem o mutlaka ortaya çıkıyo. işte burda kendimden korkuyorum.
annesine sormak istiyorum bu konuyu ama bi yandan yapma diyorum.
eğer soracak olursam cevap her ne olursa olsun ayrılıcaz. çünkü eğer doğruysa ben o anneyi üzdüğüm için çok üzülücem ve yüzüne bakamam.
ama eğer doğru değilse anlattıkları tabiki güvenim bitmiş olucak.
şimdi belki bazılarınız dicek nasıl bi ilişki bu; şöyle ki ikimizin ailesi yurtdışında. ablam buraya tatile geldiğinde ben tanıştırdım.
bende onun annesiyle görüntülü konuştuğunda tesadüfen yanındaydım o iekilde. ama ilişkimizin başından beri varlığımdan falan haberleri var. hatta beraber gezmeye gittik memleketine işte o zaman annanesinin evine gittik ama kendisi evde değildi.
ablamlara bişey anlatmadım çünkü sonra kendilerinde karışma hakkını görüyolar.
hemen ayrılın edin falan demezseniz sevinirm. her zaman çözüm bu değil. aramızda tek sorun bu aslında...
şimdiden yorumlar için teşekkür ederim herkese. uzun zaman sonra bi konu açıyorum umarım yorumlarınız faydalı olur.
abla gibi gördüğüm için sizlere soruyorum..
Aslinda gerceklerle yuzlesmeye cesareti de yok gibi. Sevgilinin soylediklerinin dogru cikmasini umit ettigi icin cok kurcalamiyor
tamam ayrıl demiyorum. o zaman kardeşiyle ilgili çok fena şeyler saklayan ruh hastası biriyle evlenip çok mutlu olursun
iyide bir insan kendini acındırası, yalan silsilesine neden girerki?belliki psikolojik sıkıntıları var bu kişinin......ne alaka. ayrılmicam mı dedim. bu kadar sert yorum yapmanıza hiç gerek yok.
benim asıl sorum annesine sorayım mı sormayım mıydı.
güvebsizlikle yaşayamam bunu ben kendim belirttim. en sonunda ayrılıcam. aklımda acaba bu da mı yalan diye düşünmek istemiyorum söylediği her konuda
iyide bir insan kendini acındırası, yalan silsilesine neden girerki?belliki psikolojik sıkıntıları var bu kişinin......
yok kuzum ayrılmanı söylemedim, sadece sıkıntı var bu kişilikte bir insanda ...mesajlar karıştı sanırım....ben yukardaki yorumu alakasız buldum. burda onca kişi bana yol gösteriyo. ki bunyüzden konu açtım. hemen ayrıl demek kolay. ayrılmakta kolay emin olun aciz biri değilim.
zaten sonunda ayrılıcam. konu ayrılıp ayrılmamak değil. ben zaten açtığımda konuyu ayrılayım mı napayım diye sormadım. zaten ayrılıcam. tabikide yalanlar söyleyen biriyle evlenmicem.
yok kuzum ayrılmanı söylemedim, sadece sıkıntı var bu kişilikte bir insanda ...mesajlar karıştı sanırım....
teşekkür ederim. bi yandan rahatladım bi yandan hala şoktayım..Geçmiş olsun. En azından artık ortada gerçekten büyük ve ciddi yalanlar olduğunu biliyorsunuz.
cnm benim lisede bir kız arkadaşım, 9 kardeş olduğunu aklayıp utandığı için 3 kardeşiz derdi ama 17 li yaşlarda hani.....ama sevgilin kardeşinin ölmesini,aslında yaşarken,annesinin babasının hastalıklarını onlar iyiyken neden uyduruyor?gerçekten değişik bir psikolojisi var..acaba senin başına gelen şeylerden ötürü, kendiside böyle şeyleri uydurup, ilgi odağı olmaya mı ?çalışıyor, inan anlamaya çalşıyorum ama kafam durdu!yok ben yanlış anladım kusura bakmayın. siz yukardaki yorumcunun yorumunu alıntı yapmışsınız ya onda.
çok üzgünüm. geceden beri düşünüyorum ve konduramıyorum biliyomusunuz.
ben başta ona dedim anlattım tüm yaşadıklarımı.
niye böyle oldu bilmiyorum...
doğrumla dünyaya karşı gelirim tek başıma dururum ama yinede yalan söylemem. ben böyle biriyken neden böyle oldu..
cnm benim lisede bir kız arkadaşım, 9 kardeş olduğunu aklayıp utandığı için 3 kardeşiz derdi ama 17 li yaşlarda hani.....ama sevgilin kardeşinin ölmesini,aslında yaşarken,annesinin babasının hastalıklarını onlar iyiyken neden uyduruyor?gerçekten değişik bir psikolojisi var..acaba senin başına gelen şeylerden ötürü, kendiside böyle şeyleri uydurup, ilgi odağı olmaya mı ?çalışıyor, inan anlamaya çalşıyorum ama kafam durdu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?