yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer hassas konular varsa bilmediğin insanları üzebilirsin. keşke direk öyle mesaj yazmasaydın KV_ bence konuşursan konuya geçmiş olsun diye girmelisin...

KV_ çok güvenmediğiniz insanın evinde ne işiniz var?
Gelişmeleri yazın muhakkak

Kiz bende merak ettim simdi insan bu konuda hemde kardes niye yalan soylerki Türk filmi gibi .ben olsam sonucu ne olursa olsun ogrenirdim .ne sekilde ucu size dokunacakki.sevgilinde ayrilirim falan diyo sacma.soyle bi durum olcak ancak cocuk yani kardesi senin babandan olacakki ayrilasiniz o da olmayacagina gore sacma geldi sevgilinin tutumu.ama ogren yaz buraya ben bile merak ettim

tamam ayrıl demiyorum. o zaman kardeşiyle ilgili çok fena şeyler saklayan ruh hastası biriyle evlenip çok mutlu olursun

herkese günaydın. daha önce yazamadım kusura bakmayın.
öncelikle bana 'beyinsiz' demedi. yabancı kelime kullandı nasıl çevireceğimi bilemedim. herneyse önemi yok artık.

dün annesiyle yazıştım. bana ilk olarak anlamadım mesajı dedi. e yani kadın ne anlasın.
bende açıkça sordum başka kardeşi var mı ali ve mehmet haricinde diye. yok dedi benim 3 oğlum var. peki mustafa kim diye sordum. mehmet mustafaymıl. yani 2 ismi var.
ben anlattım durumu kadın şok. tabii bende.
peki dedim sizin sağlığınız iyi mi. çok şükür dedi. onuda söyledim. kadın yine şok.
artık babayı da sordum. o da kalp krizi falan geçirmemiş. yani anlayacağınız hepsi yalan.

ama bilmediğim bi durum varmış anneden öğrendim; büyük kardeşi ali hastaymış. bunu bana hiç anlatmadı ama onun hakkında nedense hiç kpnuşmuyordu zaten benle.

anneyle konuştuk bana teşekkür etti açıkça ona sorduğum için falan. istersen konuşma aramızda kalsın dedi. bende olur siz naaıl isterseniz dedim.

haftasonu gelirim belki. bence bişeyleri konuşmanın zamanı gelmiş dedi.
hı bide şey dedi; biz oğlumu (sevgilimi yani) çok üzdük. çok yıprandı falan dedi. alinin hastalığından dolayı.

bu konuşmadan sonra ben hala konu açmaya çalıştım sevgilime ve görseniz; yüz ifadesi birden değişiyo. annesini sordum; aynı dedi. baban nasıl dedim; konuşmadım bilmiyorum dedi.

ve bana evlilik konusuny açıyo... sen bişeyleri anlatana kadar evlenmicem dedim.
(o anlatana kadar onun oynunu oynucam)

ben başta ona dedim ki üzme beni zaten yaram var. ben annemi kaybettim; babam onu öldürdü. yani uğraşamam hiçbişeyle. ama bunu yanında bırakmam. kinci biri değilim. onun canını acıtmicam ama doğruları söyleyecek.

burda yorum yapan, akıl veren yol gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Aslinda gerceklerle yuzlesmeye cesareti de yok gibi. Sevgilinin soylediklerinin dogru cikmasini umit ettigi icin cok kurcalamiyor

inanın ne çok kurcaladım. hem konu açarak hem elinden telefonunu kaparak. ne kavgalar ettik. neyse dün akşam odadayken face şifresini bile buldum annesinin profiline girip fotolara baktım. o sırada annesi daha yazmamıştı bana.

tamam ayrıl demiyorum. o zaman kardeşiyle ilgili çok fena şeyler saklayan ruh hastası biriyle evlenip çok mutlu olursun

ne alaka. ayrılmicam mı dedim. bu kadar sert yorum yapmanıza hiç gerek yok.
benim asıl sorum annesine sorayım mı sormayım mıydı.
güvebsizlikle yaşayamam bunu ben kendim belirttim. en sonunda ayrılıcam. aklımda acaba bu da mı yalan diye düşünmek istemiyorum söylediği her konuda

iyide bir insan kendini acındırası, yalan silsilesine neden girerki?belliki psikolojik sıkıntıları var bu kişinin......

Reactions: KV_
iyide bir insan kendini acındırası, yalan silsilesine neden girerki?belliki psikolojik sıkıntıları var bu kişinin......

ben yukardaki yorumu alakasız buldum. burda onca kişi bana yol gösteriyo. ki bunyüzden konu açtım. hemen ayrıl demek kolay. ayrılmakta kolay emin olun aciz biri değilim.
zaten sonunda ayrılıcam. konu ayrılıp ayrılmamak değil. ben zaten açtığımda konuyu ayrılayım mı napayım diye sormadım. zaten ayrılıcam. tabikide yalanlar söyleyen biriyle evlenmicem.

yok kuzum ayrılmanı söylemedim, sadece sıkıntı var bu kişilikte bir insanda ...mesajlar karıştı sanırım....

Geçmiş olsun. En azından artık ortada gerçekten büyük ve ciddi yalanlar olduğunu biliyorsunuz.

yok kuzum ayrılmanı söylemedim, sadece sıkıntı var bu kişilikte bir insanda ...mesajlar karıştı sanırım....

yok ben yanlış anladım kusura bakmayın. siz yukardaki yorumcunun yorumunu alıntı yapmışsınız ya onda.

çok üzgünüm. geceden beri düşünüyorum ve konduramıyorum biliyomusunuz.

ben başta ona dedim anlattım tüm yaşadıklarımı.
niye böyle oldu bilmiyorum...

doğrumla dünyaya karşı gelirim tek başıma dururum ama yinede yalan söylemem. ben böyle biriyken neden böyle oldu..

Geçmiş olsun. En azından artık ortada gerçekten büyük ve ciddi yalanlar olduğunu biliyorsunuz.
teşekkür ederim. bi yandan rahatladım bi yandan hala şoktayım..

cnm benim lisede bir kız arkadaşım, 9 kardeş olduğunu aklayıp utandığı için 3 kardeşiz derdi ama 17 li yaşlarda hani.....ama sevgilin kardeşinin ölmesini,aslında yaşarken,annesinin babasının hastalıklarını onlar iyiyken neden uyduruyor?gerçekten değişik bir psikolojisi var..acaba senin başına gelen şeylerden ötürü, kendiside böyle şeyleri uydurup, ilgi odağı olmaya mı ?çalışıyor, inan anlamaya çalşıyorum ama kafam durdu!

hiç bilmiyorum. ya da diğer kardeşinin durumu anlatamadığı için bunları uydurdu. bu da olabilir. hani 'aynıyız' gibi göstermek için mi.

hayır yalanını itiraf ediyosun madem o zaman neden başka yalan uyduruyosun. mehmet yaşıyo deseydi bile ben bu kadar kurcalamazdım.

annesi hasta diye ona o kadar destek olmaya çalıştım ki. anne bu yaa anne... ben hala algılayamadım.

annesiyle dün akşam yazıştık. kadının kafasına bişeyler takılmış galiba 1-2 saat sonra yazdı yine. tam algılayamadım şoktayım kusura bakma. bu bu nasıl falan diye. siz düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…