slm arkadaşlar hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri yalandır helede bu insanı salak yerine koyar gibi gözünün içine baka baka yalan söylemesi ve bunu samimi olduğum sevdiğim değer verdiğim arkadaşım olunca yıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ya allahım aklımı kalbimi muhafaza et şeytanın vesvesesinden koru:Saruboceq:
bu çiçekler size arkadaşlar a.s.a.s.a.s.
sorsanız herkes yalandan nefret eder
iyi de o zaman niye yalana ve yalancılara karşı serzeniş içindeyiz? :1closedeyes:
ben yalandan nefret ederim asla yalan söylemem demek en büyük yalancılıktır bana göre kim ne derse desin
canımıniçi evet bi nevi doğanı kanunu bu ne kadar didinsende yalan söyleniyo
bide bu yalancılığı artık yaşam bişimi haline getirmiş insanlar var ağzından çıkan her iki kelimenin biri yalan olan çevremede çok var özellikle eşimin çevresi:çok üzgünüm:
nefret ediyorum bende yahu doğru söyleseniz ne olacak eksilecekmi incileriniz hee:mymeka::mymeka:
slm arkadaşlar hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri yalandır helede bu insanı salak yerine koyar gibi gözünün içine baka baka yalan söylemesi ve bunu samimi olduğum sevdiğim değer verdiğim arkadaşım olunca yıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ya allahım aklımı kalbimi muhafaza et şeytanın vesvesesinden koru:Saruboceq:
bu çiçekler size arkadaşlar a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?