Yalancı Bahar Star Tv

Beğenmedim bu diziyi
Sürükleyiciliği yok bence
Fahriye Evcen serada çalışırken saçını başını bi toplasa çok güzel olacak
Büroda çalışırkenki haliyle gidip serada çalışıo insan üstünü başını değiştirir yahu

fahriye evcenin ağlaması ömre bedel o ağlamasın diye adam kendini öldürür duymasın diye

çookk sıkıcı ya içime fenalık geldi biraz baktım olmayacak kapattım bilemiyorum cansel elçine bayılırım ama onun için bile olsa ben izleyemeyeceğim sanırım..

Kardesim Yaprak Dökümü ve Unutma Beni den baska dizi seyretmezdi, hep bana kızar kalmıyosun tv önünden bütün herseyi izliyorsun diye :)
Dün eve bir gittim kardesim bu diziyi seyrediyor cok beğenmiş ben biraz yanında otururken baktim da cok sıkıcı bir dizi gibi. Tam izleyeceği diziyi bulmuş

Cansel Elçini ilk kez Kırık Kanatlar diye bir dizide izlemiştim,asker rolundeydi ve kendi sesiyle oynamadığı için

beğenmiştim,oyunculuğu da fena değildi,

Ama bu dizide kendi sesiyle oynaması felaket olmuş,hiç de rolüne bürünememiş,çok yapmacık oynuyo,

Konu da fazla ilginç olmadığı için senaryonun gidişatı belli,bu da insanı sıkıyo,heyecanlandırmıyo
...

bilindik mekan,bilindik senaryo,vasat oyunculuk...tam izlemedim bile beğenmedim zaten izlemeyi düşünmediğim dizilerdendi haklıymışım,bi kere aşk-ı memnu yalısı olmamış farklı mekan kullanılabirdi,
cansel elçinin ses tonu cidden kötüymüş ,fahriye evcenin sesi ve ağlaması hele akıllara zarar,

bu dizi konusuyla tam olarak değilde karakter olarak aşkı memnuya çok benzemiş yalıdada cekiliyo behlül yerine müge, adnan yerine zeynebn kocası mehmett. aldatma olacak bu dizide orasıda kesin. izleniyor ama izlerken hep aklıma bihter geliyo banyoya girip yüz yıkamalar behlülün ilk öptüğü sahne aklıma geliyo sonra gidip dudaklrını yıkamıstı bihterciikk Ben olayıı çaktım arkadaşlarrr Bihter öldükten sonra adnan bey yalıyı mehmet beylere satmış kendisi çocukları ve matmazel biliyorsunuz yalıdan gitmişlerdi. Yeni sahipleride pek tekin değilll ama aşkı memnuyu özlediğimi anlıyorum çok iyiydi yaa.

Son düzenleme:
bu fahriye güzel kız ama
acilen konuşma tarzını ses tonlamasını yapması lazım iğrenç oluyo
hep biriyle kavga edermişçesine haşin haşin konuşuyor aşk yaşarken bile

Nekadar saçma bir bölümdü!! Adam okadar parayı ateşe atıp yaktı, sonra da " gitmicem " dedi... Gitmemesi için yakması gerekmezdi, parayı alıp gitmeyebilirdi de.. Okadar parayı kimse yakmaz çok gerçek dışı!! Hem bu Bahar adamla sözleşmemi yapmış, parayı verdikten sonra gideceğinden nasıl bukadar emin olabiliyor? Salaklık resmen bu.. Senaryo ilginç olsun istemişler, ama komiktii..

Yanii bir kez ilk bölümü izledim. 2. böümde anladım zaten neler olacağını. O adamın evin şımarık kızını tavlamaya çalışacağını, eve öyle sızacağını felan anlamıştım. Çok saçma başladı ve bvu akşamda baktım aynı saçmalıklar devam ediyor. Bir kere Cansel o öldürdğü adama hiç benzemiyor bankadan paraları çekerken bile o zannettiler bir gözlük nelere kadirmiş meğer. Ayrıca hadi adamın yerine geçti, parasını çekti felan. Yahu bir müzayede de tanışıpta kim evine hemen sokar bir insanı, kim hemen şirketinde avukat yapar anlamış değilim bu ne güven. Hadi onu da geçtik, bu adamn avukatlık bilgisi yok. Evrakları felan buldı etti hepsini onlarda ayrı saçmalıkta, orada çalışırken bilgiye ihtiyaç var hiçbir bilgidi olmayan bir insan koca şirkette nasıl çalışır, eninde sonunda ortaya çıkmaz mı. Bu akşamda baktım. Kız hemen yelkenleri suya indirmiş öpüşmeler felan. Salak Fahriye'de eşine söyleyeceğini gitti söyledi adama, hem de eşine söylemek için gideceği sırada bir de tel açtı gidiyorum söylemeye diye yani resmen sende bu arada bir entrika düşün olayına getirdi kendi elleriyle. Yaa bu adam cin, başkasının yerine geçmiş, neler yapmış sende söyle hemen. Adamda kızı aradı ne tesadüf ki bir kere bile yiğenini okuldan almayan kız okula çocuğu almaya gitmiş ve ne salaklık ki akşam olmuş, hava kararmış, çocuğu eve götürmek yerine yanında tekneye götürüyor. A kızım araban var eve götür çocuğu sonta sen git tekneye dimi.. Ama yok işte dizide entrika olacak yaa.. Sonra ee tabii adamın planlarını yapabilmsi için dizi de kızın ortada olmaması lazım hemen kız karnım acıktı diyor aşağı ya iniyor dizide bu sorunda çözülüyor. Sonra malum sahne çocuğa anne arattırılıyor ve eşine itiraf etmesi önleniyor. Bunun neresi ilginç yaaa. Tamamen saçmaaa.. Tüm gün durdular da taa akşammı görüştüler eşiyle onlarda.. Yanii olacak şeyleri bilince hiçbir gizei kalmıyor kii.. Daha olmadan ne olacağını biliyorum. Hem de çok çok basit şeylerle yapılyor entrikalar. Fahriye Evcen'in ağlamalar, yaprak dökümündeki ilk zamanlarıyla aynı iç değişmemiş. İnsan biraz değiştirir yaaa.. Fazla izlenmez bu dizi yakında biter..

Gerçekten çok sıkıcı hiç beğenmedim bir kere fahriye evcen daha başrol sanatçısı gibi kesinlikle değil çok suratsız yakında biter görürsünüz
Ferhundeyi sevmezdim ama iffette dört dörtlük rol çıkarmış bravo

kizlar dun gece yayinlanan bolumde fahriye evcenin parmaginda bir yuzuk vardi, azize gittiginde tabancayi tutarken gordum, kalp seklinde acaba onu herden alabilirim biliyormusunuz???? lutfen yardimci olun

FLAŞ!.. STAR TV’NİN BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAYAN HANGİ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILIYOR?.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

17/10/2011 15:03

Star TV'de büyük umutlarla başlayan dizi beklenen reytingi alamayınca yayından kaldırıldı.

Bu akşam Star TV'de yedinci bölümüyle ekrana gelecek olan; yapımcılığını Gold Film'in yönetmenliğini Serkan İpekören'in yaptığı ve başrollerinde Cansel Elçin, Fahriye Evcen, Serkan Ercan, Merve Sevi'nin oynadığı "Yalancı Bahar" dizisi dokuzuncu bölümde final yaparak ekrana veda ediyor.

hepsine bakmadim ama fena bi dizi degil. onun yerine bitmesi gereken cok daha sacma diziler var bence

Biraz erken karar verilmis belki tutardi cunku izlecek adam gibi birsey yok pazartesileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…