Yalancı gebelik

Edacimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
13
1
1
28
Merhaba arkadaşlar, en başta bu konulara karşı yaklaşımı bildiğim büyük bir endişeyle yazıyorum ve vaktinizi aldığım için özür diliyorum. 7,5-8 ay önce sürtünmeli bir ilişki yaşadım. ihtimaller doğrultusunda ertesi gün hapı kullandım. Zaten adet günüm yaklaşmıştı içtikten 3 gün içinde adet oldum. Bu süre zarfında 2 kez sadece gecikmeli ilaçla adet oldum. Geçen zaman içerisinde en 5. Ay dolduğunda son 7. Kez kan testi yaptırdım negatif çıktı. 7 kez adet oldum.Bu süre içerisinde sonuncusu 30-31. Hafta aralığında olmak üzere 10 kez ultrasonla kontrol edildi ve gebelik olmadığı psikolojik olabileceği söylendi. Fakat sormak istediğim konu şu karnımda devam eden bir hareketlilik ve ağrı, atma hissediyorum. Gaz kaynaklı bağırsak hareketi midir, sebebi ne olabilir gebelik ihtimali hala olabilir mi?Psikolojik olacağını düşünüyorum Lütfen önyargısız cevaplamanızı rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…