Yalancı mutluluk

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Kızlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum ben mi alınganlık yapıyorum yerimde olsanız üzülmezmiydiniz.

4 yıllık ciddi bir ilişkim var bu benim ilk ilişkim üzerine titriyorum bilmiyorum belkide çok şımarttım askere gitti yeni geldi ben hep evlilik teklifi bekledim 2013de çünkü fazla uzamasın istiyorum oda bunu biliyor korkularımıda biliyor askerden geldi diye annesi birilerini bulmasından korkuyorum ailesi biliyor benimkilerde biliyor annesi isteyelim demiş ama bu bana yeni söyledi ama tarih falan istemedi benden, bende geliyoruz demesini bekledim ertesi gün ailesinin yanına gitti bana ablamın nişanı olucak yoğunuz bu ara senle pek ilgilenemem dedi halbuki ablasının öyle bir olayı yoktu sözlü bile değil, tabi ben hayal kırıklığına uğradım kendime gelemedim hala nişan oldu bitti daha dönmedi benim kızdığım nokta şu madem şu ara benim istemiceksiniz ne diye bana umut veriyosun manyak gibi gittim eminönünden bir sürü süs aldım evin boyasını yaptırdım kış vakti aileme, o kadar elbise baktım yazık değil mi bana kızlar ben ona rağmen hiç bişey demedim ama onun hoşuna gidiyor herhalde benim umutlanıp heycanlanıp havaya girmem sonrada onun bu balonu patlatması sanki zevk alıyor hiç hevesim kalmadı şu anda bile ağlamaklıyım keşke iş yeri tatil olsaydıda evde rahat rahat ağlayabilseydim napmalıyım onun evlilik teklifi etmesi bile şu anda beni kendime getiremez sanki herşey benim zorumla oluyomuş gibi ablasınada sinirliyim biliyodu annnesinin beni istemeye gelmek istediğini hemen araya kendi işini soktu şimdi o evlenmeden beni istemezlerde napıcam ben ya artık evlenmek isitiyorum ama sevdiğim insanla bıktım bu hayattan herşey bana sıra geldinde oluyo zaten

Kızlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum ben mi alınganlık yapıyorum yerimde olsanız üzülmezmiydiniz.

4 yıllık ciddi bir ilişkim var bu benim ilk ilişkim üzerine titriyorum bilmiyorum belkide çok şımarttım askere gitti yeni geldi ben hep evlilik teklifi bekledim 2013de çünkü fazla uzamasın istiyorum oda bunu biliyor korkularımıda biliyor askerden geldi diye annesi birilerini bulmasından korkuyorum ailesi biliyor benimkilerde biliyor annesi isteyelim demiş ama bu bana yeni söyledi ama tarih falan istemedi benden, bende geliyoruz demesini bekledim ertesi gün ailesinin yanına gitti bana ablamın nişanı olucak yoğunuz bu ara senle pek ilgilenemem dedi halbuki ablasının öyle bir olayı yoktu sözlü bile değil, tabi ben hayal kırıklığına uğradım kendime gelemedim hala nişan oldu bitti daha dönmedi benim kızdığım nokta şu madem şu ara benim istemiceksiniz ne diye bana umut veriyosun manyak gibi gittim eminönünden bir sürü süs aldım evin boyasını yaptırdım kış vakti aileme, o kadar elbise baktım yazık değil mi bana kızlar ben ona rağmen hiç bişey demedim ama onun hoşuna gidiyor herhalde benim umutlanıp heycanlanıp havaya girmem sonrada onun bu balonu patlatması sanki zevk alıyor hiç hevesim kalmadı şu anda bile ağlamaklıyım keşke iş yeri tatil olsaydıda evde rahat rahat ağlayabilseydim napmalıyım onun evlilik teklifi etmesi bile şu anda beni kendime getiremez sanki herşey benim zorumla oluyomuş gibi ablasınada sinirliyim biliyodu annnesinin beni istemeye gelmek istediğini hemen araya kendi işini soktu şimdi o evlenmeden beni istemezlerde napıcam ben ya artık evlenmek isitiyorum ama sevdiğim insanla bıktım bu hayattan herşey bana sıra geldinde oluyo zaten

Daha tarihi bile belli olmayan, öylesine konuşulmuş bir olay için neden o kadar hazırlık yaptın ki. Önce sevgilinle açık açık oturup konuşman gerekiyor. Yoksa öyle bana şunu demişti, bunu demişti diye kendi kendine umutlanıp gelin güvey olursan çok beklersin. Otur açık açık konuş. Ben artık evlenmek istiyorum. Ne zaman geliyorsunuz istemeye de.... Eğer niyeti evlenmek değilse sen de ona göre yolunu çizersin.

o konuşmayı daha önce yaptım bana hespa mı soruyosun, olucak işte sabırlı ol diyo ama zaman söylemiyor

Ablasının öyle bir durumu var mı yok mu?
hem olmadığını söylemişsiniz hem olduğunu.
bir de ne aceleniz var bu kadar,ablası kendini araya mı sıkıştırdı size göre?
bence hatayı ablasında değil, sevgilinizde de değil, kendinizde arayın.
çok fazla değer verip, önünüzü bir türlü görememişsiniz
tabiki 4 yıllık bir ilişkiden sonra evlilik istemek hakkınız ama bu akdar körü körüne hayaller kurulup evler boyanıp, o havaya girmişsiniz
hayal dünyasında yaşamıyorsunuz ki neticede.
bence biraz gerçekleri görmeye çalışın, bir de yaşlarınız kaç merak ettim?

Ablasının öyle bir durumu var mı yok mu?
hem olmadığını söylemişsiniz hem olduğunu.
bir de ne aceleniz var bu kadar,ablası kendini araya mı sıkıştırdı size göre?
bence hatayı ablasında değil, sevgilinizde de değil, kendinizde arayın.
çok fazla değer verip, önünüzü bir türlü görememişsiniz
tabiki 4 yıllık bir ilişkiden sonra evlilik istemek hakkınız ama bu akdar körü körüne hayaller kurulup evler boyanıp, o havaya girmişsiniz
hayal dünyasında yaşamıyorsunuz ki neticede.
bence biraz gerçekleri görmeye çalışın, bir de yaşlarınız kaç merak ettim?

24 yaşımdayım ablasının sözü istemesi olmamıştı hatta ben sorduğumda erkek arkadaşıma sevgilisi yok vakti yok öle şeylere demişti birden pat diye çıktı benim isteme lafım geçti ondan sonra çıktı bu kızın nişanı bene anlamadım

Evet canım fazla üstüne düşmüşsün. Baksana ne kadar rahat. Ben okurken sinir oldum özellikle benim havaya girmem sonra da balon gibi sönmem hoşuna gidiyor yazmışsınız. Olmaz öyle şey. Alıp karşına konuşmuşsun sabırlı ol demiş nedenlerini öğren tamam olayım ama neden de maddi olarak mı manevi olarak mı yani sorun ne ? Annesi gelmek istiyor ama nişan oluyor kalıyor peki ya sonra ? Sende bir lafıyla o kadar hazırlık yapmışsın keşke kesin tarihi bekleseydin..

bence sevgilinle bu konuyu konuşmamalıydın bırak teklif ondan gelsin yani akışına bırak

Sabırlı oldan başka bişey demiyor kaç kere sordum neyi bekliyoruz biz diye ama bekliyoruz işte bundan sonra üstüne düşmicem artık hevesimde kalmadı o aldığım süsleride parçalayıp çöpe attım

Yanlis yapiyorsunuz..

Ne zaman evlenicez ? Neyi bekliyoruz ? diye surekli ustune gidip anneme söyledim diyince de ev boyamalar falan neden bu israr bu acele ?

Sevgilin belli ki suan boyle bir sey dusunmuyor eğer istese senin agzindan ne zaman evlenecegz sorusu cikmadan kendi söyler zaten.

Farkinda misin bilmem sen üstüne gittikçe o kaçacak yer ariyor...

Akisina birakin hayati biraz olacagi varsa olsun israrla zorlamayla mutlu olunmaz

24 yaşımdayım ablasının sözü istemesi olmamıştı hatta ben sorduğumda erkek arkadaşıma sevgilisi yok vakti yok öle şeylere demişti birden pat diye çıktı benim isteme lafım geçti ondan sonra çıktı bu kızın nişanı bene anlamadım

erkek arkadaşınız hiçbir adım atmıyor, ailesi mi istemiyor acaba? yoksa kendisi mi?

bence kendinizi biraz geri çekin de burnu sürtsün. ben diğer arkadaşların da yazdığı gibi akışına bırak diyorum sana, daha doğrusu kendi hayatına bak onun ağzından çıkacak laflara değil.

yerinde ben olsaydım bundan sonra da eski değeri olmazdı o insanın benim gözümde. ne bu arkadaşım ya 4 yıl 5 yıl hatta 8 yıllık ilişkiler ?! uzatmanın manası nedir onu anlamıyorum ben. hadi lisede başlasa da ilişki o kadar sürse bi nebze anlaşılır. ama 24 yaşına gelmiş insanlar 4-5 yıl çıktıkları halde ciddi bir adım atılmıyorsa bunu anlamak mümkün değil. evliliğe maddi manevi hazır değilse de çekilsin gitsin hayatından, vaktinizi boşa harcatmayın böyle kendinize yazık.

dip not: üniversiteyi bitirdikten sonra ilk erkek arkadaşım olmuştu. çıktığımızın ikinci veya üçüncü aylarında evlilikten bahsederken bana ben evliliğe hazır değilim, evlilik konusunu düşünmüyorum türünden şeyler söylemişti. bu laflarını uzunca bi süre düşündüm hatta bir iki ay buna ciddi ciddi kafa yordum. sonunda da ayrılmayı çok daha uygun gördüm ve ayrıldım. ayrıldıktan sonra da onun bir yıldır başka bir kızla çıkıyor olduğunu tesadüfen öğrendim.

şu an 29 yaşındayım, aynı türden bir tip daha karşıma geçip ben evliliğe hazır değilim bıdı bıdısı yaparsa ona da aynısını yaparım.

Son düzenleme:
En guzel yol eve görücü kabul etmeye açık olmak. Fılancalar benı istemeye ğeleceklermıs bılmemsunlar görücü gelecekmiş dıyın. Ama laf arasında . 2 3 ayda 1 denebilir. Cok ustune düşme kendini ona mecbur hissettirme. Seni kaybwtmw korkusuyla gelıoz der zaten.

Hata sende canım tarih vermeyen birine ne diye gidip süs aldın ki kendi kendine :19: Belli ki adamın evlenesi yok.. Sende umursamasana senin yerinde olsam kestirip atardım.. Madem balon gibi seni patlattı bırak ta o patlayan balon sevgilinin de canını yaksın

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar öğlen tatilinde biraz düşündüm o sırada beni aradı ben soğuk konuştum eskisi gibi içimden gelen hitaplarda bulunmadım bu kez o bir altan almalara süslü sözlerle konuşmaya başladı beni çok özlemiş ama aramaya vakit bulamamış resimlerime bakmış ailesindekiler beni çok sevdiklerini iletmesini istemişler falan filan bende ay beni seviyolar falan diye havalara uçmadım hı öylemi deyip geçiştirdim kapadım ama üzgünüm işte çok heveslenmiştim

En guzel yol eve görücü kabul etmeye açık olmak. Fılancalar benı istemeye ğeleceklermıs bılmemsunlar görücü gelecekmiş dıyın. Ama laf arasında . 2 3 ayda 1 denebilir. Cok ustune düşme kendini ona mecbur hissettirme. Seni kaybwtmw korkusuyla gelıoz der zaten.

Bu yolu bende düşündüm ama erkek kardeşime kız arkadaşı böyle dedi diye onu terk etmişti ondan korktum diyemedim

ablasının öyle bir durumu yok demenize rağmen yazınızın sonunda ablası kendini araya soktu demişsiniz bunu bi netleştirin ama herşey bi tarafa daha ortada bişey yokken sizi bu kadar belirsizliklerle boğan insandan pek hayır gelmez yani istemiyorsa istemiyorum desin yok istiyorsa da net bir zaman söylesin yani

bence kendinizi biraz geri çekin de burnu sürtsün. ben diğer arkadaşların da yazdığı gibi akışına bırak diyorum sana, daha doğrusu kendi hayatına bak onun ağzından çıkacak laflara değil.

yerinde ben olsaydım bundan sonra da eski değeri olmazdı o insanın benim gözümde. ne bu arkadaşım ya 4 yıl 5 yıl hatta 8 yıllık ilişkiler ?! uzatmanın manası nedir onu anlamıyorum ben. hadi lisede başlasa da ilişki o kadar sürse bi nebze anlaşılır. ama 24 yaşına gelmiş insanlar 4-5 yıl çıktıkları halde ciddi bir adım atılmıyorsa bunu anlamak mümkün değil. evliliğe maddi manevi hazır değilse de çekilsin gitsin hayatından, vaktinizi boşa harcatmayın böyle kendinize yazık.

dip not: üniversiteyi bitirdikten sonra ilk erkek arkadaşım olmuştu. çıktığımızın ikinci veya üçüncü aylarında evlilikten bahsederken bana ben evliliğe hazır değilim, evlilik konusunu düşünmüyorum türünden şeyler söylemişti. bu laflarını uzunca bi süre düşündüm hatta bir iki ay buna ciddi ciddi kafa yordum. sonunda da ayrılmayı çok daha uygun gördüm ve ayrıldım. ayrıldıktan sonra da onun bir yıldır başka bir kızla çıkıyor olduğunu tesadüfen öğrendim.

şu an 29 yaşındayım, aynı türden bir tip daha karşıma geçip ben evliliğe hazır değilim bıdı bıdısı yaparsa ona da aynısını yaparım.

çok akıllıca davranmışsınız tebrik ederim, bir erkek net değilse hayır gelmez ondan.

Tamam hevesiniz kırılmış anlıyorum ama ablasına sinirlenmeniz neden? Belki de erkek arkadaşınız benim için daha erken önce ablam nişanlansın dedi ailesine ama bu konuşulanları size söylemedi, olamaz mı? Kendi üzüntülerinizde hemen başkalarına saldırmayın lütfen.

Ayrıca daha ortada fol yok yumurta yok evi boyamalar süs almalar falan neden? Nedir bu evlilik merakı? Erkek arkadaşınız askerden daha yeni gelmiş, psikolojisi ne durumda? En kolay askerlik bile zordur, toparlanabildi mi? İş durumu nasıl? Hayatta istediği yere gelebildi mi?

Tamam hevesiniz kırılmış anlıyorum ama ablasına sinirlenmeniz neden? Belki de erkek arkadaşınız benim için daha erken önce ablam nişanlansın dedi ailesine ama bu konuşulanları size söylemedi, olamaz mı? Kendi üzüntülerinizde hemen başkalarına saldırmayın lütfen.

Ayrıca daha ortada fol yok yumurta yok evi boyamalar süs almalar falan neden? Nedir bu evlilik merakı? Erkek arkadaşınız askerden daha yeni gelmiş, psikolojisi ne durumda? En kolay askerlik bile zordur, toparlanabildi mi? İş durumu nasıl? Hayatta istediği yere gelebildi mi?

Ablasına sinirlendim çünkü benim istenme sözüm geçtikten sonra bir anda böle bişeyi ortaya attı kimse bilmiyodu evet belkide erkek arkadaşım ailesine ablam evlensin dedi ama benim haberim yok bana bişey söylemiyor iş durumu maddiyatı iyi zaten bende üzgünüm niye saldıyosun diyosunuz ki ben kimseye ağzımı açıp bişey demedim ablasınada onada bişey demedim hayırlı olsun dedim sustum evlilik merakına gelince 4 senedir birlikteyiz sizce artık meraklanmamın heves etmemin zamanı gelmemiş mi ben size kızmıyorum ama sadece beni anlayın sizde kimseye saldırdığım yok ama pat diye böle bişey çıkınca aklıma başka bişey gelmiyor

Back
X