Nimo Day’s doctor pozitif kan verdim pozitif bence her zaman için yalancı pozitif veriyor diyemeyizLaboquick , prodoctor, nimo , days doctor , artimed , freely bunların hepsi 1 bucuk yıllık evliyim hepside yalanci pozitif verdi prodoctor çok kullanıyordum 3 kere test yaptim 3 u de yalanci pozitif ti
Yalancı pozitif demek olmayını pozitif gösteren demek sizin varmış ki pozitif çıkmış zaten.Nimo Day’s doctor pozitif kan verdim pozitif bence her zaman için yalancı pozitif veriyor diyemeyiz
E tamam işte olanı pozitif gösterdiği de oluyormuş demek ki onu diyorumYalancı pozitif demek olmayını pozitif gösteren demek sizin varmış ki pozitif çıkmış zaten.
Miratech yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba kan verdim negatif ama yumurtlamanın 11.günü yapmıştımE tamam işte olanı pozitif gösterdiği de oluyormuş demek ki onu diyorum
Artimendkızlar bu başlığın altına yalancı pozitif vermiş testleri yazar mısınız? bu konuda tecrübe etmiş herkesin yazmasını istiyorum çünkü pozitifi görüp regl olmaktan bıkmış durumdayım ve çoğu kişi de bundan muzdariptir eminim. ilk ben başlıyorum: DURATEST.
Miratech te hiç yalancı pozitif görmedim ben kuruma da yapmadı tertemiz negatif her seferinde. Şimdi elimde var yine yarın sabah yapıcamMiratech yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba kan verdim negatif ama yumurtlamanın 11.günü yapmıştım
Bi keresinde bana üç tane pozitife çıkmıştı kan baktırdım negatif ama bi keresinde de çok silik çizgi vardı herhalde değildir yine dedim kan verdim pozitif en net kan vermek benceFreely erken gebelik testinde yalancı pozitif olma durumu var mı arkadaşlar? Bugün 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıktı.
Üçünde de yanlışlık olma durumu olamaz herhalde.
Evet haklısınız yarın regl gecikmemin ikinci günü olacak, inşallah olmam ve sabah direk sağlık ocağına giderim kan vermeye.Bi keresinde bana üç tane pozitife çıkmıştı kan baktırdım negatif ama bi keresinde de çok silik çizgi vardı herhalde değildir yine dedim kan verdim pozitif en net kan vermek bence
Bugün bebetime yaptım kuruma bile çıkarmadı benimkiArtimed
Frelly
Days doctor
Bebe time
Nimo
Prodoctor
Laboquick yalancı değil ama kuruma çıkarıyor
Bir gebenin günlüğü kuruma çıkarıyor
Awox kuruma çıkardı burda birinde gördüm
En iyisi predictor early
Ben gebeyken Artimed de negatif çıkarmıştıBugün bebetime yaptım kuruma bile çıkarmadı benimki
O test kafayı yemiş benceBen gebeyken Artimed de negatif çıkarmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?