• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı testler bu markayı almayın

Devlet bence daha güvenilir işin içine para girmediği için sözlerine daha fazla güveniyorum inşallah orada güzel sonuçlar alırsınız 🤲🌸
İnşaAllah öyle olur. Birde ben erkek hekim tercih etmedim hiç ama son kaybında fatsa devlet hastanesini aciline zor yetiştim düşük oluyordu birde kurban bayramiydi köye gitmiştik nöbetçi doktor vardı o gün karşıma çıkan bütün herkezden Allah razı olsun okadar iyi davrandılar ki Rabbim dünya da ahirette bunaltmasin onları eğer imkanım olsa yine onlarla doğum yapmak isterdim

İnşaAllah öyle olur. Birde ben erkek hekim tercih etmedim hiç ama son kaybında fatsa devlet hastanesini aciline zor yetiştim düşük oluyordu birde kurban bayramiydi köye gitmiştik nöbetçi doktor vardı o gün karşıma çıkan bütün herkezden Allah razı olsun okadar iyi davrandılar ki Rabbim dünya da ahirette bunaltmasin onları eğer imkanım olsa yine onlarla doğum yapmak isterdim
Amin 🤲 Böyle doktorlar iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin 🤲🌸

Eklentiler

• IMG_20251111_183321.webp
    IMG_20251111_183321.webp
    5 KB · Görüntüleme: 73
Burda 2.gölgeyi görebiliyoe musunuz acaba ben mi paranoyaklaştım 😁 belim kopucak
Evet sanki var gibi 🤭 hangi marka bence sabah ilk idrarla tekrarla yine çıkarsa kan verirsin inşallah vardır 🤲🌸❤ bel agrısı fena ya bendede var bugünde detaylı temizlik yaptım belim kopuyor 5+2 yim daha ileride karın çıkınca ne yapıcam bilmiom şimdiden böyleyse 🤭

valla test alınacaksa predictor alınsın. asla kuruma çizgisi dahi olmuyor. ben reglden 4 gün önce predictor ile öğrendim gebeliğimi. evet pahalı diğerlerine göre ama elli tane test yapacağıma güvendiğim tek bir testi yaparım
Kizzz gebe misin kardes mi geliyor bebisineeee

Evet sanki var gibi 🤭 hangi marka bence sabah ilk idrarla tekrarla yine çıkarsa kan verirsin inşallah vardır 🤲🌸❤ bel agrısı fena ya bendede var bugünde detaylı temizlik yaptım belim kopuyor 5+2 yim daha ileride karın çıkınca ne yapıcam bilmiom şimdiden böyleyse 🤭
Awox bu şimdide kahverengi kanamam geldi az bir şey 4 gün var daha ya erken geldi bu ay reglim yada yerleşme

Predictor özel hastanede kanda gebelik testi yaptırmaktan daha pahalı:) geçen aylardan birinde gebelik şüphem oldu, eşim predictor almış gelirken, ben de gidip hastanede yaptırayım dedim. Ben 300 verdim kan tahliline, o 350 vermiş predictore.
Ben trendyoldan almıştım predictor erken gebelik testi 5 tane 200 TL

Evet arkadaşlar dün bat 5 daya doctorun testini yaptım direk bariz pozitif çıktı ilk saniyede bugün bat 4 awox marka ile yaptım kocaman bir negatif kimse almasın boş yere para vermesin bence üstteki days doctor
Alttaki awox - awox alın bence
Ben de bir hafta önce yaptım kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı.Havalara uçtum anneme anlattım.Dedim Allahın işini görüyor musun 47 yaşında da hamile kalınabiliyormuş.Rabbimin mucizesi dedim.Hamile moduna girdim .Bir yandan da diyorum hamile olsam bi belirti olur bulantı olur.Niye bu kadar iyiyim ki 😀Gittim kan verdim negatif.

Yerleşme olabilir zaten regle yakın oluyormuş ben hiç yaşamadım diğer 2 sindede ama yaşayan cok yarın sabah ilk idrarla test yap tekrar cok heyecanlı 😍
Ama galiba regl oldum karnım belim çok ağrıyor bakalım yarına kadar böyle giderse hüsran birde nöbetteyim çalışıyorum üzüldüm nasip

Hayırlısı olsun 🥺 bu ay değilse birdahaki ay inşallah moral bozmak sitres yapmak yok elde değil biliyorum ama öyle yapmakta sonuç vermiyor
Canım anlamadım valla şimdi eve geldim afedersin tuvalete girdim kan aktı baya ama pede gelmiyor yerleşme kanaması böyle olmaz ama reglimde böyle olmazdı hiç awoxu yaptım yine şimdi silik çizgi görüyorum düşük mü yapıyorum acaba napsam ki en iyisi beklemek galiba Allah büyüktür

Canım anlamadım valla şimdi eve geldim afedersin tuvalete girdim kan aktı baya ama pede gelmiyor yerleşme kanaması böyle olmaz ama reglimde böyle olmazdı hiç awoxu yaptım yine şimdi silik çizgi görüyorum düşük mü yapıyorum acaba napsam ki en iyisi beklemek galiba Allah büyüktür
Sitresten olabilir herşeyin bası sitres insanı alt üst ediyor sakince bekleyelim hayırlısı olsun inşallah sökülmezse tamamen sabah yine tekrar et duruma göre kan verirsin

Bişey sormak istiyorum acaba internetten aldım Awox kurtulma çizgisi yada yalancı çizgi çıkarır mı 3 gün üst üste test yaptım bu şekilde çıktı testlerin hepsinde sıkıntı olamaz herhalde 🤭.cuma günü kan vermeye gidicem ama çok merak ettim

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    IMG_0696.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0703.webp
    IMG_0703.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
Bişey sormak istiyorum acaba internetten aldım Awox kurtulma çizgisi yada yalancı çizgi çıkarır mı 3 gün üst üste test yaptım bu şekilde çıktı testlerin hepsinde sıkıntı olamaz herhalde 🤭.cuma günü kan vermeye gidicem ama çok merak ettim
Aşkım sen bence şimdi git ver sjshsh ver de gör shsjsjsj

Back
X