- 11 Temmuz 2018
- 97
- 49
- 3
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
Mulakatim düşük desinMerhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl atanmıştım başka bir üniversiteden sınıf arkadaşım atamayı bekliyor ama puanı iyi değil yani atanamayacak muhtemelen. Eski sevgilisiyle barıştılar ve eski sevgilisiyle barismadan önce konuşurken ona nispet olsun diye KPSSden çok yüksek aldığını söylemiş. şuan 9 aydır çıkıyorlar ama sevgilisine gerçeği söyleyememiş anlayacağınız. Şimdi atama yerleri için kontenjanlar açıklanmış sanırım çocuk bunu sıkıştırıyormuş sürekli şifreni ver tercihini beraber yapalım diye. Napayım dedi ben itiraf etmesini söyledim ama çocuğun kendisini terk etmesinden korkuyor bir yıl daha hazırlanıyor. Bana fikir sordu bende size sorayım dedim çok güzel ilişkileri var. Ayrılmalarını istemem ama çocuk sırf bunun için ayrılacaksa da ayrılsın sizce yanlış mı düşünüyorum? Kız arkadaşım ne yapabilir ?
Bende öyle dedim ama onu da yüksek söylemişMulakatim düşük desin
EstağfurullahNe alaka yahu şifresini istiyor tercihi beraber yapalım diyor neden onunla yapsın ki? niye şifresini versin çok saçma. Niye böyle bir yalan demiş illa tercih zamanı gelecekti..Çocuk için kpsd den düşük alması ne farkeder. Biraz da ben yüksek aldım atandım o düşük aldı yalan söyledi diye kendinizi yüceltme hissettim
Aynen parası için sevecekse hiç sevmesin daha iyi.Yapacak bir şey yok. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Uygun bir şekilde söyleyecek. Erkek arkadaşı da ayrılırsa şayet ilişkileri çok da iyi değilmiş demek ki deriz.
Eğer öyle ise ortaya çıkması için iyi bir fırsat değil midir sizceAtanacak diye barışmamıştır umarım
Son dönem evlilik süreçlerinde sık karşılaşılıyor bununla.. Erkekler atanmış öğretmenlere bayılıyor,bence de çok daha iyi,böylesi kocadan hayır gelmezEğer öyle ise ortaya çıkması için iyi bir fırsat değil midir sizce
Galiba çocuğun da geliri çok iyi değil atanıp evlenmeyi düşünüyordu çocuk sanırım.Ne alaka yahu şifresini istiyor tercihi beraber yapalım diyor neden onunla yapsın ki? niye şifresini versin çok saçma. Niye böyle bir yalan demiş illa tercih zamanı gelecekti..Çocuk için kpsd den düşük alması ne farkeder. Biraz da ben yüksek aldım atandım o düşük aldı yalan söyledi diye kendinizi yüceltme hissettim
Ben olsam bi yalan daha söylerdim
Çocuk KPSS'yi naptın demiş o da 80 kusurlu birşey söylemiş sanırım. Sonra da telafi edemedim diyor.Eski sevgiliyle ayrıyken işle ilgili nasıl bir nispet yapılır ki?
Hem de yalanla,
Ne biçim ilişkileri varmış,
Arkadaş değil ki bunlar
Adam demek ki paragöz birisi ki işi duyunca tekrar barıştı,
E kız yalancı, adam paragöz ya tencere kapak, ya da iki cambaz bir ip olayı
Her ucu .oklu değnek misali.
Sizinle tıpatıp aynı şeyi söyledim kıza.kendine guvenip gecinemeyecekse baskasina da güvenmesin. kiz da soylesin gercegi gorsun asil yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?