yalancının mumu..

ogretmenhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
97
49
3
31
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl atanmıştım başka bir üniversiteden sınıf arkadaşım atamayı bekliyor ama puanı iyi değil yani atanamayacak muhtemelen. Eski sevgilisiyle barıştılar ve eski sevgilisiyle barismadan önce konuşurken ona nispet olsun diye KPSSden çok yüksek aldığını söylemiş. şuan 9 aydır çıkıyorlar ama sevgilisine gerçeği söyleyememiş anlayacağınız. Şimdi atama yerleri için kontenjanlar açıklanmış sanırım çocuk bunu sıkıştırıyormuş sürekli şifreni ver tercihini beraber yapalım diye. Napayım dedi ben itiraf etmesini söyledim ama çocuğun kendisini terk etmesinden korkuyor bir yıl daha hazırlanıyor. Çocuğun geliri çok iyi değil 2300 falan. Sen atanirsın güzelce geçiniriz falan demiş. Bana fikir sordu bende size sorayım dedim çok güzel ilişkileri var. Ayrılmalarını istemem ama çocuk sırf bunun için ayrılacaksa da ayrılsın sizce yanlış mı düşünüyorum? Kız arkadaşım ne yapabilir ?

Son düzenleme:
Çok gereksiz bisiy yapmış. Ya tercihleri kendi kendilerine yapicaklar ya da doğruyu soyliycek

Mulakatim düşük desin

Ne alaka yahu şifresini istiyor tercihi beraber yapalım diyor neden onunla yapsın ki? niye şifresini versin çok saçma. Niye böyle bir yalan demiş illa tercih zamanı gelecekti..Çocuk için kpsd den düşük alması ne farkeder. Biraz da ben yüksek aldım atandım o düşük aldı yalan söyledi diye kendinizi yüceltme hissettim

Estağfurullah

Galiba çocuğun da geliri çok iyi değil atanıp evlenmeyi düşünüyordu çocuk sanırım.

Eski sevgiliyle ayrıyken işle ilgili nasıl bir nispet yapılır ki?
Hem de yalanla,
Ne biçim ilişkileri varmış,
Arkadaş değil ki bunlar
Adam demek ki paragöz birisi ki işi duyunca tekrar barıştı,
E kız yalancı, adam paragöz ya tencere kapak, ya da iki cambaz bir ip olayı
Her ucu .oklu değnek misali.

Çocuk KPSS'yi naptın demiş o da 80 kusurlu birşey söylemiş sanırım. Sonra da telafi edemedim diyor.

arkadaşınız çalışmıyor dese ayrılacak mı beyfendi
bazı erkekler de tuaf oldu
maaşa meslege göre eş seçiyorlar
eskiden kadınlar yapardı şimdi erkekler ama bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…