yalancının mumu..

1 yıl dil eğitimi almaya karar verdim desin. Evlilik filan mı düşünüyorlar hemen çocuk maaşını bekliyor anlamadim?
Evet çocuk buna şaşaalı bir evlilik teklifi etti tabiki kız da evet dedi çocuğun maaşı 2000 civarındaymış yaşadığı şehir de pahalı bir şehir kızın atama durumunu bekliyormuş sanırım.

Evlilik 1 - 2 yılda anca oluyor zaten. Bir sürü ön hazırlığı var. Adamın birikimi filan var mı acaba? Bu ilişkiden bir yol olmaz gibi geldi bana. Atansın diye gözüne bakıyor kızın. İnsan biraz kendine güvenir. Arkadaşınız zaten baştan ofsayt olmuş. Hem yalancı hem hava atmayı seviyor. Sıkıntılar.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın da arkadaşınız yalancı, adam da anlatılanlara göre çıkarcı, paragöz.
İkisinin de birbirine söz söyleyecek hali yok.
Tencere dibin kara,seninki benden kara
Tamam evlilikte çalışma durumu, maddiyat önemli ama sadece bunun üzerine kurulması yanlış.

Yanlış anlamayın da arkadaşınız yalancı, adam da anlatılanlara göre çıkarcı, paragöz.
İkisinin de birbirine söz söyleyecek hali yok.
Tencere dibin kara,seni
Aynen

Evet , o ayrıntıya ne gerek varmış ki , ben de sizin gibi düşündüm.

Aynen parası için sevecekse hiç sevmesin daha iyi.

Ama konuya yanlış açıdan bakıyorsunuz.
Çocuk şimdi bu kızı terk ederse, atanamadığı için değil, yalan söylediği için terk edecek.
Yani ortada para pul yok zaten. Neden erkeği bu şekilde etiketliyorsunuz ki.
Şimdilik masum. Sonrasını bilemem..

Çocuğu da az çok tanıyorum çok masum biri değil zaten.

Tdk su yoruma ödül verirdi Resmen atasozu ve deyimler sozlugu gibi olmus yaziniz. Bayildim

Ya kızı savunmuyorum ama bence kız çocuğun paragözlüğünden dolayı yalan söylemiş. Evet yaptığı yanlış ama gerçeği sakın söylemesin bence. Çünkü çocuk öğrendiği an ayrılacak. Ve yalan söylediği için değil puanı düşük olduğu için ayrılacak. Atan da evlenelim demesi zaten herşeyi açık ediyor. Belki kızı kırdı bu sebepten kızda o an ayrı da olunca inadına yalan söyledi.( bak gayet de yüksek puan aldım) demek, çocuğu pişman etmek için. Sonra da çocuk kandırdı tekrar barıştılar.
Bu yüzden gerçeği söylerse biter diye düşünüyorum. Kız tekrar yalan söyleyip geçiştirsin bunu.
Ama başka bir sebeple kız ayrılsın. Çünkü çocuğun amacı belli. Zaten bitecek. Bitiren kız olsun.

Bence siz hiç birşeye karışmayın ve yorum yapmayın. Malum sevgilinizin cinsel hayatını ailesine anlattığımız gibi... Arkadaşınızı yönlendirirseniz yanlış olur.
Arkadaşınız en iyisini düşünmüştür mutlaka.

Vay arkadaş simdiki iliskilerde KPSS sarti mi araniyor? Yüksek puan alırsan Evliliğe ataniyorsun alamazsan sevgilin tarafından terk mi ediliyorsun? Bu gözler daha ne okuyacak burda

Hayır sana dokunan ne acaba ayrıca o benim yalnızca sevgilim değil evlenmeyi düşündüğüm erkekti. Cinsel hayatına bal gibi de karışırım. Hadi bakalım burda fazlalık yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…