- 11 Temmuz 2018
- 97
- 49
- 3
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
Bende diyorum ki atanamadiğını söyle gerçek yüzünü gör.arkadaşınız çalışmıyor dese ayrılacak mı beyfendi
bazı erkekler de tuaf oldu
maaşa meslege göre eş seçiyorlar
eskiden kadınlar yapardı şimdi erkekler ama bazıları
Haha. :) Yorumlarınızın hastasıyımYok tercihleri hocamla yaptım desin.
Sonra da atanamadım desin.
Atanamadım diyince tavrı değişiyorsa o ilişkiyi söksün yerine soğan diksin.
Evet çocuk buna şaşaalı bir evlilik teklifi etti tabiki kız da evet dedi çocuğun maaşı 2000 civarındaymış yaşadığı şehir de pahalı bir şehir kızın atama durumunu bekliyormuş sanırım.1 yıl dil eğitimi almaya karar verdim desin. Evlilik filan mı düşünüyorlar hemen çocuk maaşını bekliyor anlamadim?
Evet çocuk buna şaşaalı bir evlilik teklifi etti tabiki kız da evet dedi çocuğun maaşı 2000 civarındaymış yaşadığı şehir de pahalı bir şehir kızın atama durumunu bekliyormuş sanırım.
Yanlış anlamayın da arkadaşınız yalancı, adam da anlatılanlara göre çıkarcı, paragöz.
İkisinin de birbirine söz söyleyecek hali yok.
Tencere dibin kara,seni
AynenYanlış anlamayın da arkadaşınız yalancı, adam da anlatılanlara göre çıkarcı, paragöz.
İkisinin de birbirine söz söyleyecek hali yok.
Tencere dibin kara,seninki benden kara
Tamam evlilikte çalışma durumu, maddiyat önemli ama sadece bunun üzerine kurulması yanlış.
Evet , o ayrıntıya ne gerek varmış ki , ben de sizin gibi düşündüm.Ne alaka yahu şifresini istiyor tercihi beraber yapalım diyor neden onunla yapsın ki? niye şifresini versin çok saçma. Niye böyle bir yalan demiş illa tercih zamanı gelecekti..Çocuk için kpsd den düşük alması ne farkeder. Biraz da ben yüksek aldım atandım o düşük aldı yalan söyledi diye kendinizi yüceltme hissettim
Hangi ayrıntıEvet , o ayrıntıya ne gerek varmış ki , ben de sizin gibi düşündüm.
Aynen parası için sevecekse hiç sevmesin daha iyi.
Çocuğu da az çok tanıyorum çok masum biri değil zaten.Ama konuya yanlış açıdan bakıyorsunuz.
Çocuk şimdi bu kızı terk ederse, atanamadığı için değil, yalan söylediği için terk edecek.
Yani ortada para pul yok zaten. Neden erkeği bu şekilde etiketliyorsunuz ki.
Şimdilik masum. Sonrasını bilemem..
Çocuğu da az çok tanıyorum çok masum biri değil zaten.
Eski sevgiliyle ayrıyken işle ilgili nasıl bir nispet yapılır ki?
Hem de yalanla,
Ne biçim ilişkileri varmış,
Arkadaş değil ki bunlar
Adam demek ki paragöz birisi ki işi duyunca tekrar barıştı,
E kız yalancı, adam paragöz ya tencere kapak, ya da iki cambaz bir ip olayı
Her ucu .oklu değnek misali.
Hee hep onlar mı söyleyecek akıllıya bak atanda evlenelim demiş adeta bana yük olma yük olursan seni almam diyorBen olsam bi yalan daha söylerdim
Çocuk bu kızın düşük puan aldığını duyarsa ayrılır zaten. Bence çocuk ayrılmadan kız ayrılsınarkadaşınız çalışmıyor dese ayrılacak mı beyfendi
bazı erkekler de tuaf oldu
maaşa meslege göre eş seçiyorlar
eskiden kadınlar yapardı şimdi erkekler ama bazıları
Bence siz hiç birşeye karışmayın ve yorum yapmayın. Malum sevgilinizin cinsel hayatını ailesine anlattığımız gibi... Arkadaşınızı yönlendirirseniz yanlış olur.Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl atanmıştım başka bir üniversiteden sınıf arkadaşım atamayı bekliyor ama puanı iyi değil yani atanamayacak muhtemelen. Eski sevgilisiyle barıştılar ve eski sevgilisiyle barismadan önce konuşurken ona nispet olsun diye KPSSden çok yüksek aldığını söylemiş. şuan 9 aydır çıkıyorlar ama sevgilisine gerçeği söyleyememiş anlayacağınız. Şimdi atama yerleri için kontenjanlar açıklanmış sanırım çocuk bunu sıkıştırıyormuş sürekli şifreni ver tercihini beraber yapalım diye. Napayım dedi ben itiraf etmesini söyledim ama çocuğun kendisini terk etmesinden korkuyor bir yıl daha hazırlanıyor. Çocuğun geliri çok iyi değil 2300 falan. Sen atanirsın güzelce geçiniriz falan demiş. Bana fikir sordu bende size sorayım dedim çok güzel ilişkileri var. Ayrılmalarını istemem ama çocuk sırf bunun için ayrılacaksa da ayrılsın sizce yanlış mı düşünüyorum? Kız arkadaşım ne yapabilir ?
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl atanmıştım başka bir üniversiteden sınıf arkadaşım atamayı bekliyor ama puanı iyi değil yani atanamayacak muhtemelen. Eski sevgilisiyle barıştılar ve eski sevgilisiyle barismadan önce konuşurken ona nispet olsun diye KPSSden çok yüksek aldığını söylemiş. şuan 9 aydır çıkıyorlar ama sevgilisine gerçeği söyleyememiş anlayacağınız. Şimdi atama yerleri için kontenjanlar açıklanmış sanırım çocuk bunu sıkıştırıyormuş sürekli şifreni ver tercihini beraber yapalım diye. Napayım dedi ben itiraf etmesini söyledim ama çocuğun kendisini terk etmesinden korkuyor bir yıl daha hazırlanıyor. Çocuğun geliri çok iyi değil 2300 falan. Sen atanirsın güzelce geçiniriz falan demiş. Bana fikir sordu bende size sorayım dedim çok güzel ilişkileri var. Ayrılmalarını istemem ama çocuk sırf bunun için ayrılacaksa da ayrılsın sizce yanlış mı düşünüyorum? Kız arkadaşım ne yapabilir ?
Hayır sana dokunan ne acaba ayrıca o benim yalnızca sevgilim değil evlenmeyi düşündüğüm erkekti. Cinsel hayatına bal gibi de karışırım. Hadi bakalım burda fazlalık yapma.Bence siz hiç birşeye karışmayın ve yorum yapmayın. Malum sevgilinizin cinsel hayatını ailesine anlattığımız gibi... Arkadaşınızı yönlendirirseniz yanlış olur.
Arkadaşınız en iyisini düşünmüştür mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?