yalancının mumu..

Zamanında kkdan tanıştığım bir arkadaşın olayını hatırlattı. Sevgilisi kıza küfür bile ediyordu kızda mahcubiyetten yalan söyledim diye katlanıyordu. Adam buna demiş ben tek maaşla mal mülk alamam karım memur olsun kartı bende durur falan. Sonra kıza cidden şans vurdu atandı çok zor bir ihtimalken. Yinede bırakmadı adamı evlendiler çocukları var. İnsan kendine yedirmemeli böyle birşeyi. Çalışmazkende evi döndürebilecek adamlarla evlenmeli. Kısaca şutlasın o adamı çünkü çıkar ilişkisi var.

Yalana devam etmek isterse hep doğu açılmış gitmek istemiyorum. Bir daha hazırlancam.

Yalanı sert bitirmek isterse benim puanım düşüktü. Tercih bile yapamıyorum. Özür dilerim. Bir kez daha hazırlanıyorum.

Geyik yaparak gerçeği söylemek isterse.. şeyy ben puanımı birazcık farklı söylemiş olabilirim. Özür dilerim.. ve sırnaşık hareketler :)))

Ben 1 ve 2. Arasında kaldım :)))

1 mantıklı bence

Kizin yaptigi suc ama sanki bu durumda hosunuza gitmis gibi.o atanamadi ben atandim gibisinden bi mutluluk sezdim sizde.mesela konunun basinda ben atandim diyosunuz onun konuyla hic bi ilgisi yokken yazmaniz tuhaf geldi.
Hayır alakası yok yalnızca benim öğretmen olduğumu onun da benim sınıf arkadaşım olduğunu vurgulamak istedim malum öğretmenler kolay atamıyor ve bende binbir zorluklarla atandım. Bu tarz şeylerle övünecek değilim. Nereden vuracağınızı bilmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…