yalancının mumu..

Adam arkadaşınızı, para makinası olarak görmeye çoktan başlamış. Bu tür adamlarla evlenilmez zaten. Belli ki adam da aşk yok. Sadece menfaat var. Arkadaşınız bunu görmüyor mu?

Şifreyi verecekmiş de beraber tercih yapacaklarmış... Ona ne ya.. Vermesin şifre falan.. Gerçek puanı da söylemesin.
Zaten atanamayınca görülecek oğlanın gerçek yüzü

Bu yaşta niye böyle bir şeyle nispet yapma gereği duydu ki gerçek ortaya çıkınca yalancı diye düşünülecek hakkında
Ama doğruyu söylemekten başka şansı da yok gibi görünüyor. Zor bir durum onun yerinde olmak istemezdim.

Önce tek başına evini geçindirmeye gönlü olan birini bulsun bence.
Bu nedir yahu? Kadınlar kendi ekonomik özgürlüklerini ellerinde tutabilmek için mi çalışacak,
Yoksa elin adamını rahat ettirmek için mi?

Ben olsam arkadaşınızın yerinde "arkadaş sana nispet için bir güzel yalan söyledim ben, sonra da geri çekemedim yalanı, kıt kanaat geçiniriz artık" derdim...

ikisi de birbirinden tuhaf. biri kolaylıkla ortaya çıkabilecek bi yalan uyduruyor sırf nispet için, diğeri de daha dereyi görmeden "atanırsın, güzelce geçiniriz vs" tarzı çakallık peşinde. bence uyumlu bir çift, ayrılmazlar merak etmesin :)

Adamın bu kadar hevesli olması pek iyi şeyler düşündürmedi bana. Garanti iş yüksek maaş için barışmış olabilir..
İnsanların evlilikten beklentileri nasıl da değişiyor. Çok ilginç..

Maaşla değer ölçülmesi ne kadar normal olmuş. Tıpkı sizin adamın maaşının 2300 diye belirtmeniz gibi..
Eşimle o civarda maaşla karı koca çalışıp hem ev ödeyip hem de çocuk büyütüyoruz..
Maaş yükselir de insanlık düşerse işte o büyük sıkıntı..

Bende öyle dedim ama onu da yüksek söylemiş

İyi de neden

Sonuçta atama sonuçları aleni

Yani tercihi tek başına yapsa da atanamayınca Adam demeyecek mi dava açalım bu İşte bir şey var diye

KPSS 80 mülakat 90 kişi atanamamış

O branşta atamalarda 75 var

Adam salak mı

Bir an önce kendine gelsin anlatsın güzelce zira bir sonraki yalanı atandım olacak gibi

Arkadaşınız çocuktan ayrılsın siz de arkadaşınızdan ayrılın bence. Oğlan atanamayan kızdan ayrılacaksa onunla evlenilmez. Arkadaşınız da yalan söylemiş zaten. Yarın size de nispet olsun diye yalanlar söyler belki

Bunun için ayrılacaksa derken “bunu” çok küçümsemiyor musunuz? Yani arkadaşınız ilişkisini yalan üzerine kurduktan sonra ilişkisi bitti diye kimseyi suçlamasın bir zahmet. Elbette doğruyu söylemek zorunda. Çünkü söylediği küçük pembe bir yalan değil ve üzerinden çok zaman geçmiş. Ona göre planlar hayaller kurulmuş belki. Sonlarını pek hayırlı görmüyorum. Tabi Kendini acaba benimle öğretmen olacağım diye mi birlikte sorusunun cevabını tam olarak hiç bir zaman öğrenemeyek duruma sokması konusuna hiç girmiyorum

Baştan sona saçma sapan bir ilişki olmuş malesef. İlla ortaya çıkacak. Çok merak ediyorum adamın tepkisini.

Çocuk böyle bisey için ayrılacaksa bence kız durmasın hemen ayrılsın

Kizin yaptigi suc ama sanki bu durumda hosunuza gitmis gibi.o atanamadi ben atandim gibisinden bi mutluluk sezdim sizde.mesela konunun basinda ben atandim diyosunuz onun konuyla hic bi ilgisi yokken yazmaniz tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…