- 15 Temmuz 2016
- 8.659
- 14.594
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
Peki öğretmen hanım...Hayır sana dokunan ne acaba ayrıca o benim yalnızca sevgilim değil evlenmeyi düşündüğüm erkekti. Cinsel hayatına bal gibi de karışırım. Hadi bakalım burda fazlalık yapma.
eheheBen olsam bi yalan daha söylerdim
Tdk su yoruma ödül verirdiResmen atasozu ve deyimler sozlugu gibi olmus yaziniz. Bayildim
ben rahatsız oldum bu sözündenSen atanirsın güzelce geçiniriz falan
Bende öyle dedim ama onu da yüksek söylemiş
Boyle düşünen bir ben degilmisim demekki..Atanacak diye barışmamıştır umarım
Çocuk böyle bisey için ayrılacaksa bence kız durmasın hemen ayrılsınMerhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl atanmıştım başka bir üniversiteden sınıf arkadaşım atamayı bekliyor ama puanı iyi değil yani atanamayacak muhtemelen. Eski sevgilisiyle barıştılar ve eski sevgilisiyle barismadan önce konuşurken ona nispet olsun diye KPSSden çok yüksek aldığını söylemiş. şuan 9 aydır çıkıyorlar ama sevgilisine gerçeği söyleyememiş anlayacağınız. Şimdi atama yerleri için kontenjanlar açıklanmış sanırım çocuk bunu sıkıştırıyormuş sürekli şifreni ver tercihini beraber yapalım diye. Napayım dedi ben itiraf etmesini söyledim ama çocuğun kendisini terk etmesinden korkuyor bir yıl daha hazırlanıyor. Çocuğun geliri çok iyi değil 2300 falan. Sen atanirsın güzelce geçiniriz falan demiş. Bana fikir sordu bende size sorayım dedim çok güzel ilişkileri var. Ayrılmalarını istemem ama çocuk sırf bunun için ayrılacaksa da ayrılsın sizce yanlış mı düşünüyorum? Kız arkadaşım ne yapabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?