- 16 Temmuz 2019
- 25
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi kadersizprensesi
Eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşıma duyduğum güvensizlikti. Ve bu dün son buldu haklı da çıktım. Dün bir yere gidecem orda işim var eve geç gelirim dedi ve her zaman gittiği yer. Tamam dedim çok fazla yazmadım. Aradan zaman geçti babam onu tanıyor ama sevgili olduğumuzu bilmiyor ve akşam onu aradı yanına gelecem işim var diye ve o ben başka bir yerdeyim demesinmi. Tepemden kaynar sular döküldü bana dediği yerde değil başka yerde ya. Daha ben bunu aradım meşgule attı. Mesaj attım hayır ben dediğim yerdeyim diyor tamam dedim resim at dedim atamam elim yağlı dedi tamam dedim götüntülü arım dedim yok şimdi geliyorum dedi eve oda yalan. Üstüne ben bitirmek istediğimi yazdım. Yine görüntülü aradım açmadı. 2 dakika sonra beni görüntülü arıyor arabanın içinde ne diyor abasını yapıyormuş oda yalan. Sonra ben ağzıma geleni yazdım aradı sonra açtım istemiyorum seni dedim istemessen isteme dedi. Sabah işe giderken peşimden gelmiş konuşmaya çalıştı. Ama bu sefer kararlıyım sizce de yalan söylüyor dimi. Dediğin yerde isen görüntülüyü açmak veya fotoğraf atmak o kadar zor değil.