YALANI ORTAYA ÇIKTI?

kadersizprensesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
25
15
3
40
Eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşıma duyduğum güvensizlikti. Ve bu dün son buldu haklı da çıktım. Dün bir yere gidecem orda işim var eve geç gelirim dedi ve her zaman gittiği yer. Tamam dedim çok fazla yazmadım. Aradan zaman geçti babam onu tanıyor ama sevgili olduğumuzu bilmiyor ve akşam onu aradı yanına gelecem işim var diye ve o ben başka bir yerdeyim demesinmi. Tepemden kaynar sular döküldü bana dediği yerde değil başka yerde ya. Daha ben bunu aradım meşgule attı. Mesaj attım hayır ben dediğim yerdeyim diyor tamam dedim resim at dedim atamam elim yağlı dedi tamam dedim götüntülü arım dedim yok şimdi geliyorum dedi eve oda yalan. Üstüne ben bitirmek istediğimi yazdım. Yine görüntülü aradım açmadı. 2 dakika sonra beni görüntülü arıyor arabanın içinde ne diyor abasını yapıyormuş oda yalan. Sonra ben ağzıma geleni yazdım aradı sonra açtım istemiyorum seni dedim istemessen isteme dedi. Sabah işe giderken peşimden gelmiş konuşmaya çalıştı. Ama bu sefer kararlıyım sizce de yalan söylüyor dimi. Dediğin yerde isen görüntülüyü açmak veya fotoğraf atmak o kadar zor değil.

her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız

Konusurdum,çünkü herseferinde yalanını yakaladığım adamdan coktan ayrılmış olur,onun hala yalan üstüne yalan söylemesine müsade etmezdim.

Her seferinde yalan söyleyen birisiyle neden hala berabersiniz? Fotoğraf atmak veya görüntülü aramak zorunda değil kimse. İlişkilerde arada güven olması lazım. O güveni önceki yalanlarıyla kaybetmiş. Güvenmediğiniz birisiyle bir hayat geçirmek istiyor musunuz?

İlişkinizin başından beri sevgilinizi sürekli yalan söylemeye itmişsiniz. Belli ki yalan söylemeye iyi alışmış sürekli söylüyor. Bu artık toksik bir ilişki. Bu saatten sonra değişeceğini zannetmiyorum. Eğer olur da yeni bir ilişkiye başlarsanız ileride, bu kadar kısıtlayıcı olmamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde yine aynı sorunları yaşarsınız.

Her seferinde yalan söylüyorsa bu son olayda doğruyu dese ne olacak ki ondan hayır gelmez bak evli biri olarak yazıyorum evlilik bambaşka birşey evlenecegin kişiyi doğru sec daha şimdiden yalanları yakaladiysan bu adam seni çok yıpratır

çok konuştum her seferinde aynı yalan bir defa aldatması oldu. Bu onun son şansı idi.
nee aldatma mi zaten yapmis yapacagini.bu iliskiden bi hayir gelir mi?hadi evli olsaniz bi nebze belki affedilir derdim oda belkii.siz sevgilisiniz aldatmis sizi ustune bide barismissiniz adam ne yapsa ses etmeyin bence

Ama bu sefer kararlıyım sizce de yalan söylüyor dimi. Dediğin yerde isen görüntülüyü açmak veya fotoğraf atmak o kadar zor değil.

Kararlı iseniz neden hala çelişkidesiniz? Sizce de yalan söylüyor dimi diye soruyorsunuz, ilk önce siz bi kendiniz inanın yalan söylediğine

Bıktım bunların gereksiz yalanlarından vallahi ya hayır dürüst olun , neden hep yalana basvuruyolar öfhh

Her defasında yalanını yakaladıysanız ve ondan bu şekilde kuşkucu hareket edip güvenmiyorsanız yol verin gitsin yalancı adamdan ne sevgili ne de koca olur Zaten büyük bir yalanı yakalayıp hala devam etmeniz şaşırtıcı çok seviyor aşıksanız bu adama zaafınız varsa onsuz yapamıyorum diyorsanız bu şekilde çekeceksiniz fakat güvenin bittiği yerde herşey biter bana göre muhtemelen başka bir yerdeydi dışarda ve arabaya girip belli bir süre sonra aradı sizi inanmanız için ama bence masal klasik erkek kandırmacaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…