- 16 Temmuz 2019
- 25
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi kadersizprensesi
-
her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınızŞu erkeklere o.kadar kendilerini birşey sandirip dedektif gadget gibi hareketler yapıyorsunuzki,adamı zorla yalana teşvik ediyosunuz be kardeşim..az rahat bırakın şunları da zaten seviyorsa yalana ihtiyaci kalmaz yanlış da yapmaz.
her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınızo sizinle barışmanın bir yolunu bulacak gibime geliyor.bu kadar çok darlamayın adamları,eşeğin aklına karpuz kabuğu salmak oluyor sizinki,yapacağı yoksa bile yapıyor
Konusurdum,çünkü herseferinde yalanını yakaladığım adamdan coktan ayrılmış olur,onun hala yalan üstüne yalan söylemesine müsade etmezdim.her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız
çok konuştum her seferinde aynı yalan bir defa aldatması oldu. Bu onun son şansı idi.Konusurdum,çünkü herseferinde yalanını yakaladığım adamdan coktan ayrılmış olur,onun hala yalan üstüne yalan söylemesine müsade etmezdim.
Her seferinde yalan söyleyen birisiyle neden hala berabersiniz? Fotoğraf atmak veya görüntülü aramak zorunda değil kimse. İlişkilerde arada güven olması lazım. O güveni önceki yalanlarıyla kaybetmiş. Güvenmediğiniz birisiyle bir hayat geçirmek istiyor musunuz?her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız
her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız
nee aldatma mi zaten yapmis yapacagini.bu iliskiden bi hayir gelir mi?hadi evli olsaniz bi nebze belki affedilir derdim oda belkii.siz sevgilisiniz aldatmis sizi ustune bide barismissiniz adam ne yapsa ses etmeyin benceçok konuştum her seferinde aynı yalan bir defa aldatması oldu. Bu onun son şansı idi.
Ama bu sefer kararlıyım sizce de yalan söylüyor dimi. Dediğin yerde isen görüntülüyü açmak veya fotoğraf atmak o kadar zor değil.
O zaman niye yalancı biriyle sevgili oluyorsunuz ki?her seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız
Her defasında yalanını yakaladıysanız ve ondan bu şekilde kuşkucu hareket edip güvenmiyorsanız yol verin gitsin yalancı adamdan ne sevgili ne de koca olur Zaten büyük bir yalanı yakalayıp hala devam etmeniz şaşırtıcı çok seviyor aşıksanız bu adama zaafınız varsa onsuz yapamıyorum diyorsanız bu şekilde çekeceksiniz fakat güvenin bittiği yerde herşey biter bana göre muhtemelen başka bir yerdeydi dışarda ve arabaya girip belli bir süre sonra aradı sizi inanmanız için ama bence masal klasik erkek kandırmacalarıher seferinde yalanını yakalasaydınız benim gibi böyle rahat konuşmazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?