• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANLAR ÜZERİNE... ACİL YARDIM

elif989

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
115
36
18
37
Şimdiye kadar karşılaştığınız ya da etrafınızdan duyduğunuz yalanla ilgili bir bir olay ya da öykünüz varsa kısaca anlatır mısınız...?Lütfen acil yardımlarınınzı bekliyorum..Psikoloji dersi için tez hazırlayacağım...

Nasil bir yalan bir insanin hayatini tamamiyla etkileyecek birsey mi olmali.

Yalan neyle ilgili olacak ,iliski ,para ,is ,guc ?

Benim değil de annemin bir anısını yazacağım . Annem kız meslek lisesinde hizmetli Cuma günü bekçi cumaya gidince yerine annem geçmiş . Annem diyor ki ben adamı içeri aldım kızlarda isim soy isim kayıt yapıyor . Adam şimdi ben polisim diye kimlik göstermiş kızlara . Annem bakmış adamın tavrından bu polis değil :D o arada adamı oyalayıp gerçek polisi çağırmış :D Nasıl anladın dedim '' Gerçek polis olsa kızların içine düşmez kimliği amblemi filan adam gibi gösterirdi : Bu adam yarım yamalak cüzdanı açıp kapatıyordu '' dedi :))

Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..

Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..

Tövbe bismillah
Kadir gecesi mi doğdun naptin sende nasıl kenardan yırtmışsın. Adam çarpılmadıysa iyi he çok şaşkınım.

Tövbe bismillah
Kadir gecesi mi doğdun naptin sende nasıl kenardan yırtmışsın. Adam çarpılmadıysa iyi he çok şaşkınım.
Pislik herif ya 10 ay kandırdı beni böyle.. valla verilmiş sadakam varmış dedim ben de.. hadi yine ben atlattım.. ya o karısıyla evladı.. yazık ki ne yazık.. utanmadan 2 sene boyunca peşimi de bırakmadı.. babamı arayıp mesaj atıyodu.. uzun uzun yazardım da konu sahibi özet isteyince kısa geçtim :))

tez konusunu burda mı arıyosunuz anlamadım?

al o zaman bi yalan benden. hikayesi yani.

daha bi kaç ay oldu sevgilimden ayrılalı. sebebi; bana kardeşini trafik kazasında kaybettiğini söyledi. yetmezmiş gibi annesinin çok hasta olduğunu söyledi.
kendi çabalarımla öğrendim bi şekilde ve bitti.
hala atlatabilmiş değilim; canım çok yandı ve yanıyo çünkü ben annemi 6,5 yıl önce kaybettim.

Ohaaa yani. Tam filmlik bir konu. Ucuz atlatmissiniz. Adam sizi evlilige kadar getirdigine gore profesyonel yalanci olmali

Ohaaa yani. Tam filmlik bir konu. Ucuz atlatmissiniz. Adam sizi evlilige kadar getirdigine gore profesyonel yalanci olmali
Hem de ne.. şunu unutmuşum.. beni dayım diye biriyle tanıştırdı telefonda. Biraz konuştuk sonra bana seni üzerse canını sıkarsa beni ara.. hatta sen hiç onu arama hep beni ara dedi bi anlam verememiştim.. hatta kendisi de vay şerefsize bak arama sakın onu pis herif falan demişti. Ben de dayına güvenmiyon mu? Hem sen istesen de ben aramam bu tuhaf muhabbetinden sonra demiştim.. meğerse o şahıs da dayısı değilmiş.. milletin dayı diye lakap taktığı pis herifin tekiymiş.. bunları öğrendim ve Allah seni kahretsin beni satmayı mı planlıyodun pislik herif diye epey laf giydirmiştim de o kadarını yazmayım buraya..

Ne atlatmışım ben böyle ya diyorum.. bi de bazı öyle detaylar var ki onları da anlatsam kimse inanmaz ama dürüstlüğümden dolayı Allah doğruyu gösterdi bana diyorum

Bu forumda birisi varmış adını tam hatırlayamıyorum ama bilenler vardır. Milleti kandırmıs evi yanmış, kaynanası ölmüş. Keşke o konu sahibine ulaşabilsen.
Dersten kesin geçerdin.
Bu forumda birisi varmış adını tam hatırlayamıyorum ama bilenler vardır. Milleti kandırmıs evi yanmış, kaynanası ölmüş. Keşke o konu sahibine ulaşabilsen.
Dersten kesin geçerdin.
O konu sahte miydi:oha: Ara ara şüpheye düşüyordu insan ama ne bileyim,bir insan niye günlerce başkalarını kandırmaya çalışır ki:oha:

Öhhh!!! Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Türk dizisi gibi olmuş.

Back
X