PardonO kadar da üzülmüştüm sinir olduum valla
O kadar yaziyi yorumlari nasil uydurmuş ya
Nasil anlasıldı sahte oldugu
Walla daha ayılalamamıştım senin hikayenle ayıldımHem de ne.. şunu unutmuşum.. beni dayım diye biriyle tanıştırdı telefonda. Biraz konuştuk sonra bana seni üzerse canını sıkarsa beni ara.. hatta sen hiç onu arama hep beni ara dedi bi anlam verememiştim.. hatta kendisi de vay şerefsize bak arama sakın onu pis herif falan demişti. Ben de dayına güvenmiyon mu? Hem sen istesen de ben aramam bu tuhaf muhabbetinden sonra demiştim.. meğerse o şahıs da dayısı değilmiş.. milletin dayı diye lakap taktığı pis herifin tekiymiş.. bunları öğrendim ve Allah seni kahretsin beni satmayı mı planlıyodun pislik herif diye epey laf giydirmiştim de o kadarını yazmayım buraya..
Ne atlatmışım ben böyle ya diyorum.. bi de bazı öyle detaylar var ki onları da anlatsam kimse inanmaz ama dürüstlüğümden dolayı Allah doğruyu gösterdi bana diyorum
şoklardayım vayy be diyorum..Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..
Pardon, herkes sahte olduguna inanmış. Baska bölümlerde de o kişiden süphelenilmiş benin de aklımda öyle kalmış. Günahını almayım kadının.Nasıl emin oldunuz ki? En son kadın içinize şüphe düşmüş artık yazmamın anlamı kalmadı.. ben buraya sıkıntımı yazıp bi nebze olsun rahatlamak için yazıyodum falan demişti.. bence bu kadar emin olmayın
Adam herkesi kandırmış ki.. çalıştığım yerde yakun bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştık o bile ailesinin varlığından habersiz.. zaten hem öksüz hem yetim kazada ölmüşler demişti.. ve karadenizli olduğundan dışardan kız istemiyo akrabalarım. ben de onları sildim zaten hiçbi zaman yanımda olmadılar ki falan demişti. Ama benim çevremden hiçkimse sevmedi onu babam bile ( asla insan ayırmaz ) ona tiksinerek bakıyodu tersliyodu hep.. kuzenlerim ya da aile büyükleri bu çocukta bi şey var dikkat et diyolardı bana.Walla daha ayılalamamıştım senin hikayenle ayıldımverilmiş sadakan varmış
Düğüne iki ay kala ayrıldığına göre o zamana kadar hiç anlamadınmı hani istemeye geldiklerinde falan yada ailesini hiç mi tanımamıştın?
Benim arkadaşımın sevgilisi vardı lisede. Çocuk zaten genel olarak sallardı ama hani neyse der geçerdi arkadaşta. Ama birgün bombayı "Beni 7 kişi dövdüler sonra gömdüler sana şuan yerin altından yazıyorum" diyerek patlatmıştı.
Bu arada eşim sanırım kv me para yediriyo konu başlığından okuyabilirsiniz arkadaşlar.. @zeynepgüven1986 kandırmış hepimizi.. ifşa edilmiş :)) ben de sayenizde öğrendimPardon, herkes sahte olduguna inanmış. Baska bölümlerde de o kişiden süphelenilmiş benin de aklımda öyle kalmış. Günahını almayım kadının.
Walla zor şeyler yaşamışsın ve atlatmışsın geçmiş gitmiş ama o anlar ne kadar zordur kimbilir, yine güçlüymüşsünAdam herkesi kandırmış ki.. çalıştığım yerde yakun bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştık o bile ailesinin varlığından habersiz.. zaten hem öksüz hem yetim kazada ölmüşler demişti.. ve karadenizli olduğundan dışardan kız istemiyo akrabalarım. ben de onları sildim zaten hiçbi zaman yanımda olmadılar ki falan demişti. Ama benim çevremden hiçkimse sevmedi onu babam bile ( asla insan ayırmaz ) ona tiksinerek bakıyodu tersliyodu hep.. kuzenlerim ya da aile büyükleri bu çocukta bi şey var dikkat et diyolardı bana.
Ben de şüphelenmeye başlamıştım ve bigün bizi tanıştıran arkadaşıma anlattım şüphelerimi.. o ara o arkadaşımda misafir kalıyodu kendisi.. arkadaşım çantasını kurcaladı ve tezkeresi kimliği geçti eline. Adı bile yalanmış yani.. tabi ben bunları sordum bana görev icabı kimlik hazırladılar sahte o dedi.. polis bi akrabamız var ona bu isimlerde polis var mı diye araştırıver demiştim.. sahte dediği kimlik üstüne açığa alınmış olduğu çıktı ortaya..
Aynı günlerde bi kadın aradı sen ne diye arayıp duruyosun x'i dedi. O benim nişanlım dedim.. ben de 7 yıllık karısıyım dedi.. şok oldum kapattım.. hemen ardından bi kadın daha aradı o da annesiymiş.. bendeki çöküntüyü siz düşünün.. benim oğlum bu pisliğin yalancının teki.. gelinimin karnı burnunda harap oldu burda.. oğlumu atarım gelinimi atmam falan dedi.. tabi benim tam bi saf salak olduğumu anlayınca iyi bi kıza benziyosun kurtar kendini kızım dedi..
Ertesi gün hemen nüfus dairesine gittim. Stajerliğimi kaymakamlıkta yapmıştım nüfus dairesinde bi abi vardı ( her işe koştuğumdan severler hoş tutarlardı beni) bigün evlenirsen adamın kimliğini al gel soyunu sopunu dökücem sana derdi gülerdik.. ve şaka ciddiye döndü.. her iki kimlik nosuyla gittim abiye.. sahte dediği kimlik gerçek çıktı ve tüm gerçekler ortaya döküldü.. diğeri yani gerçek dediği sahteymiş..
Ve boşanma davamız sürüyo vırt zırt diye atıcaktı ki dinlemedim bile.. ailem yalancı olduğu için ayrıldığımı biliyo fakat bu olanlardan haberleri yok.. hala bilmezler.. bi tek kuzenim biliyo aileden.. tek başıma neler göğüsledim tabi bi süre sinir ilaçlarıyla yaşamıştım..
Aaaaaa Zeynep ti adı. Yalanmıymış o konu ?????Bu forumda birisi varmış adını tam hatırlayamıyorum ama bilenler vardır. Milleti kandırmıs evi yanmış, kaynanası ölmüş. Keşke o konu sahibine ulaşabilsen.
Dersten kesin geçerdin.
Evet. Son kararım yalanmış baya bi gel git yaşadım ama yalanmış.Aaaaaa Zeynep ti adı. Yalanmıymış o konu ?????
Kazen abi açıkladı hatta bir konu daha açtı sonra eşim annesine para yediriyordu galiba konunun adı en son patladı kazen abiPardon, herkes sahte olduguna inanmış. Baska bölümlerde de o kişiden süphelenilmiş benin de aklımda öyle kalmış. Günahını almayım kadının.
Çok şükür geçti gitti.. tiksindiğim için kolay oldu atlatmam ama insanlara yeniden güvenmek zor oldu.. ona benzeyen birini görünce midem bulanırdı afedersiniz ama içim dışıma çıkardı..Walla zor şeyler yaşamışsın ve atlatmışsın geçmiş gitmiş ama o anlar ne kadar zordur kimbilir, yine güçlüymüşsün
Evet ya yalanmış.. nasıl bi fanteziyse bu bi sürü insanı kandırdıAaaaaa Zeynep ti adı. Yalanmıymış o konu ?????
Ay çok sinirlendim. İnşallah Kazen onu bulup burda ifşa eder , terbiyesiz pislikEvet. Son kararım yalanmış baya bi gel git yaşadım ama yalanmış.
Beni sevdigin var yaaaa o bile yalaaaaaaan :)Şimdiye kadar karşılaştığınız ya da etrafınızdan duyduğunuz yalanla ilgili bir bir olay ya da öykünüz varsa kısaca anlatır mısınız...?Lütfen acil yardımlarınınzı bekliyorum..Psikoloji dersi için tez hazırlayacağım...
İfşa etmiş zaten :)) noldu acaba ne geçti elineAy çok sinirlendim. İnşallah Kazen onu bulup burda ifşa eder , terbiyesiz pislik
Yok artikAh benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..
Ben öylelerinin akli dengesinden şüphe ediyorum benim bildiğim her yalanın altında bir korku vardır ama ortada korku falan yok sadece tiye almak varİfşa etmiş zaten :)) noldu acaba ne geçti eline
Yok yani konuya bi sürü yorum yapıldı rabet gördü de noldu?? sanki yorum başına altın veriyolar.. zihniyete bak peh.. bi sürü insanın da günahına girdi kandırarakBen öylelerinin akli dengesinden şüphe ediyorum benim bildiğim her yalanın altında bir korku vardır ama ortada korku falan yok sadece tiye almak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?