YALANLAR ÜZERİNE... ACİL YARDIM

Walla daha ayılalamamıştım senin hikayenle ayıldım verilmiş sadakan varmış
Düğüne iki ay kala ayrıldığına göre o zamana kadar hiç anlamadınmı hani istemeye geldiklerinde falan yada ailesini hiç mi tanımamıştın?

şoklardayım vayy be diyorum..

Pardon, herkes sahte olduguna inanmış. Baska bölümlerde de o kişiden süphelenilmiş benin de aklımda öyle kalmış. Günahını almayım kadının.

Adam herkesi kandırmış ki.. çalıştığım yerde yakun bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştık o bile ailesinin varlığından habersiz.. zaten hem öksüz hem yetim kazada ölmüşler demişti.. ve karadenizli olduğundan dışardan kız istemiyo akrabalarım. ben de onları sildim zaten hiçbi zaman yanımda olmadılar ki falan demişti. Ama benim çevremden hiçkimse sevmedi onu babam bile ( asla insan ayırmaz ) ona tiksinerek bakıyodu tersliyodu hep.. kuzenlerim ya da aile büyükleri bu çocukta bi şey var dikkat et diyolardı bana.
Ben de şüphelenmeye başlamıştım ve bigün bizi tanıştıran arkadaşıma anlattım şüphelerimi.. o ara o arkadaşımda misafir kalıyodu kendisi.. arkadaşım çantasını kurcaladı ve tezkeresi kimliği geçti eline. Adı bile yalanmış yani.. tabi ben bunları sordum bana görev icabı kimlik hazırladılar sahte o dedi.. polis bi akrabamız var ona bu isimlerde polis var mı diye araştırıver demiştim.. sahte dediği kimlik üstüne açığa alınmış olduğu çıktı ortaya..
Aynı günlerde bi kadın aradı sen ne diye arayıp duruyosun x'i dedi. O benim nişanlım dedim.. ben de 7 yıllık karısıyım dedi.. şok oldum kapattım.. hemen ardından bi kadın daha aradı o da annesiymiş.. bendeki çöküntüyü siz düşünün.. benim oğlum bu pisliğin yalancının teki.. gelinimin karnı burnunda harap oldu burda.. oğlumu atarım gelinimi atmam falan dedi.. tabi benim tam bi saf salak olduğumu anlayınca iyi bi kıza benziyosun kurtar kendini kızım dedi..

Ertesi gün hemen nüfus dairesine gittim. Stajerliğimi kaymakamlıkta yapmıştım nüfus dairesinde bi abi vardı ( her işe koştuğumdan severler hoş tutarlardı beni) bigün evlenirsen adamın kimliğini al gel soyunu sopunu dökücem sana derdi gülerdik.. ve şaka ciddiye döndü.. her iki kimlik nosuyla gittim abiye.. sahte dediği kimlik gerçek çıktı ve tüm gerçekler ortaya döküldü.. diğeri yani gerçek dediği sahteymiş..

Ve boşanma davamız sürüyo vırt zırt diye atıcaktı ki dinlemedim bile.. ailem yalancı olduğu için ayrıldığımı biliyo fakat bu olanlardan haberleri yok.. hala bilmezler.. bi tek kuzenim biliyo aileden.. tek başıma neler göğüsledim tabi bi süre sinir ilaçlarıyla yaşamıştım..

Pardon, herkes sahte olduguna inanmış. Baska bölümlerde de o kişiden süphelenilmiş benin de aklımda öyle kalmış. Günahını almayım kadının.
Bu arada eşim sanırım kv me para yediriyo konu başlığından okuyabilirsiniz arkadaşlar.. @zeynepgüven1986 kandırmış hepimizi.. ifşa edilmiş :)) ben de sayenizde öğrendim

Walla zor şeyler yaşamışsın ve atlatmışsın geçmiş gitmiş ama o anlar ne kadar zordur kimbilir, yine güçlüymüşsün

Kazen abi açıkladı hatta bir konu daha açtı sonra eşim annesine para yediriyordu galiba konunun adı en son patladı kazen abi

Walla zor şeyler yaşamışsın ve atlatmışsın geçmiş gitmiş ama o anlar ne kadar zordur kimbilir, yine güçlüymüşsün
Çok şükür geçti gitti.. tiksindiğim için kolay oldu atlatmam ama insanlara yeniden güvenmek zor oldu.. ona benzeyen birini görünce midem bulanırdı afedersiniz ama içim dışıma çıkardı..
Aaaaaa Zeynep ti adı. Yalanmıymış o konu ?????
Evet ya yalanmış.. nasıl bi fanteziyse bu bi sürü insanı kandırdı

Beni sevdigin var yaaaa o bile yalaaaaaaan :)

Kardeşim geçenlerde biriyle tanıştı. bir kaç hafta sonra adamın adının,soyadının hatta doğum tarihinin bile yalan olduğunu öğrendi tesadüfen. amacı neydi hala bilmiyoruz.

Y
Yok artik

Ben öylelerinin akli dengesinden şüphe ediyorum benim bildiğim her yalanın altında bir korku vardır ama ortada korku falan yok sadece tiye almak var
Yok yani konuya bi sürü yorum yapıldı rabet gördü de noldu?? sanki yorum başına altın veriyolar.. zihniyete bak peh.. bi sürü insanın da günahına girdi kandırarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…