- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Ondan kimse yoktu kimsesiz bildiğimiz için.. benim aile arası desek daha doğru olur :)aile arası mı nişan yaptınız birde
verilmiş sadakan varmış heralde nikah memurunu da sahte tutacaktı arkadaşOndan kimse yoktu kimsesiz bildiğimiz için.. benim aile arası desek daha doğru olur :)
Geberse de kurtulsak denen cinsten.. benim üstüme kimbilir daha kaç kişiyi kandırdı.. anneciği o zaman bu böyle pis huyları var.. senin gibi masumları da kandırıyo.. evladım demeye utanıyorum demiştiYok artıkAllah kurtarmış nasıl bir insanmış bu yahu.
Orası hepten yılan hikayesi.. ben izmirliyim o istanbulda yaşıyodu buraya gelip gidiyodu iş için falan.. tabi görevden atılmış haberim yok tayinim Bayburt a çıktı demişti.. yani izmir hariç yok orda kıyalım yok burda kıyalım deyip duruyodu.. zaten harekete geçmeme sebep olan en büyük şey buyduverilmiş sadakan varmış heralde nikah memurunu da sahte tutacaktı arkadaş
verilmiş sadakan varmışOrası hepten yılan hikayesi.. ben izmirliyim o istanbulda yaşıyodu buraya gelip gidiyodu iş için falan.. tabi görevden atılmış haberim yok tayinim Bayburt a çıktı demişti.. yani izmir hariç yok orda kıyalım yok burda kıyalım deyip duruyodu.. zaten harekete geçmeme sebep olan en büyük şey buydu
Geberse de kurtulsak denen cinsten.. benim üstüme kimbilir daha kaç kişiyi kandırdı.. anneciği o zaman bu böyle pis huyları var.. senin gibi masumları da kandırıyo.. evladım demeye utanıyorum demişti
nasıl yani Zeynep ve nyks yalanmıymışAy çok sinirlendim. İnşallah Kazen onu bulup burda ifşa eder , terbiyesiz pislik
Ya şüphelerim var ama sadece şüpheyle hareket etmek olmaz o yüzden bende kalsın canım
Yokya sanmam zeynepgüven di ismi sanirim, valla bana çok samimi geldiInanmıyorum o konu sahtemiymiş sok oldum
Olmaz böyle. , sen bizi catlatmakmi istiyom aç yeni bi başlık ne var ne yok dökülmesi sende rahatla bizdeaile arası mı nişan yaptınız birde
Bilmiyorum ki KK derya deniz bir forum artıkBen de birinden şüpheleniyorum. Acaba aynı kişi mi
Aaaa o konu sahte miymiş?Inanmıyorum o konu sahtemiymiş sok oldum
Pislik herif ya 10 ay kandırdı beni böyle.. valla verilmiş sadakam varmış dedim ben de.. hadi yine ben atlattım.. ya o karısıyla evladı.. yazık ki ne yazık.. utanmadan 2 sene boyunca peşimi de bırakmadı.. babamı arayıp mesaj atıyodu.. uzun uzun yazardım da konu sahibi özet isteyince kısa geçtim :))
Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..
Pislik herif ya 10 ay kandırdı beni böyle.. valla verilmiş sadakam varmış dedim ben de.. hadi yine ben atlattım.. ya o karısıyla evladı.. yazık ki ne yazık.. utanmadan 2 sene boyunca peşimi de bırakmadı.. babamı arayıp mesaj atıyodu.. uzun uzun yazardım da konu sahibi özet isteyince kısa geçtim :))
tez konusunu burda mı arıyosunuz anlamadım?
al o zaman bi yalan benden. hikayesi yani.
daha bi kaç ay oldu sevgilimden ayrılalı. sebebi; bana kardeşini trafik kazasında kaybettiğini söyledi. yetmezmiş gibi annesinin çok hasta olduğunu söyledi.
kendi çabalarımla öğrendim bi şekilde ve bitti.
hala atlatabilmiş değilim; canım çok yandı ve yanıyo çünkü ben annemi 6,5 yıl önce kaybettim.
Adam herkesi kandırmış ki.. çalıştığım yerde yakun bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştık o bile ailesinin varlığından habersiz.. zaten hem öksüz hem yetim kazada ölmüşler demişti.. ve karadenizli olduğundan dışardan kız istemiyo akrabalarım. ben de onları sildim zaten hiçbi zaman yanımda olmadılar ki falan demişti. Ama benim çevremden hiçkimse sevmedi onu babam bile ( asla insan ayırmaz ) ona tiksinerek bakıyodu tersliyodu hep.. kuzenlerim ya da aile büyükleri bu çocukta bi şey var dikkat et diyolardı bana.
Ben de şüphelenmeye başlamıştım ve bigün bizi tanıştıran arkadaşıma anlattım şüphelerimi.. o ara o arkadaşımda misafir kalıyodu kendisi.. arkadaşım çantasını kurcaladı ve tezkeresi kimliği geçti eline. Adı bile yalanmış yani.. tabi ben bunları sordum bana görev icabı kimlik hazırladılar sahte o dedi.. polis bi akrabamız var ona bu isimlerde polis var mı diye araştırıver demiştim.. sahte dediği kimlik üstüne açığa alınmış olduğu çıktı ortaya..
Aynı günlerde bi kadın aradı sen ne diye arayıp duruyosun x'i dedi. O benim nişanlım dedim.. ben de 7 yıllık karısıyım dedi.. şok oldum kapattım.. hemen ardından bi kadın daha aradı o da annesiymiş.. bendeki çöküntüyü siz düşünün.. benim oğlum bu pisliğin yalancının teki.. gelinimin karnı burnunda harap oldu burda.. oğlumu atarım gelinimi atmam falan dedi.. tabi benim tam bi saf salak olduğumu anlayınca iyi bi kıza benziyosun kurtar kendini kızım dedi..
Ertesi gün hemen nüfus dairesine gittim. Stajerliğimi kaymakamlıkta yapmıştım nüfus dairesinde bi abi vardı ( her işe koştuğumdan severler hoş tutarlardı beni) bigün evlenirsen adamın kimliğini al gel soyunu sopunu dökücem sana derdi gülerdik.. ve şaka ciddiye döndü.. her iki kimlik nosuyla gittim abiye.. sahte dediği kimlik gerçek çıktı ve tüm gerçekler ortaya döküldü.. diğeri yani gerçek dediği sahteymiş..
Ve boşanma davamız sürüyo vırt zırt diye atıcaktı ki dinlemedim bile.. ailem yalancı olduğu için ayrıldığımı biliyo fakat bu olanlardan haberleri yok.. hala bilmezler.. bi tek kuzenim biliyo aileden.. tek başıma neler göğüsledim tabi bi süre sinir ilaçlarıyla yaşamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?