- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
E
elif989
tabi anlatırım :).. bizi bi arkadaşım tanıştırdı ve kimsesiz olduğunu efendi kendi halinde bi adam olduğunu söyledi.. görüşlerimiz her şeyimiz uyuşuyodu etkilendim ve kısa sürede aşık oldum.. ailemle tanıştırdım.. ve nişanlanmaya karar verdik.. bu arada o kadar bastırmama rağmen hiçbir akrabaıyla beni tanıştırmadı.. karadenizliyiz biz dışardan kız istemiyolar hepsi bana sırtını döndü dedi.. neyse nişanlandık.. ve sürekli düğün tarihini şu ay bu ay diye ertelemeye başladı.. sen benim soyadımı alma ben senin soyadını alayım falan diyodu.. nikahı bi istanbulda bi bayburtta bi samsunda kıydıralım diyodu.. telaşlanıyodu.. tabi ben kıllanmaya başladım. bizi tanıştıran arkadaşıma 1 haftalığına misafir olmuştu.. arkadaşıma şüphelerimi anlattım ve fırsatını bulduğunda çantalarını kurcala dedim.. 2 ayrı kimlik çıktı.. askerlik yapmadım diyodu teskeresi de çıktı çantadan. kimliğin birinde evli yazıyodu.. ben bunları ona sorduğumda görev için sahte kimlik hazırlandı demişti.. tabi bu arada sivil halkı yaralamaktan açıktaymış ve soruşturma sonrası atılmış meslekten benim bunlardan da haberim yok.
O günlerde bi akşam bi akrabamızın düğünündeydim beni aramış ama sesten duymamışım ben.. eve döndüğümde aradım bunu.. tel.i açmadı. hemen arkadan onun telefonundan bi kadın aradı kimsin sen ne diye arayıp duruyon bu no.yu dedi.. ben de x benim nişanlım o yüzden arıyorum asıl siz kimsiniz dedim.. ben de 7 yıllık karısıyım dedi.. ben şok oldum hemen kapattım telefonu.. arkadan istanbul kodlu bi numaradan arandım.. yine bi kadın ve ben x'in annesiyim dedi. ben bi şok daha geçirdim. bana ailesinin öldüğünü söylemişti dedim.. ne ölmesi kızım yaşıyorum bak ben. yalancı benim oğlum hep böyle bu. hem evli hem bi oğlu var bi de gelinim karnı burnunda 2.ye gebe dedi. benim pislik oğluma aldanıp peşine takılıp gelirsen ikinizi de atarım rezil olursunuz.. oğlumu atarım gelinimi atmam falan diye konuştu.. tabi benim bi şeyden haberim olmadığını anlayınca kurtar kızım yakanı dedi..
Geri kalanını diğer yorumlarımda detaylıca anlatmıştım zaten.. ayrıca sormak istediğin bi şey olursa yazarım :)
O günlerde bi akşam bi akrabamızın düğünündeydim beni aramış ama sesten duymamışım ben.. eve döndüğümde aradım bunu.. tel.i açmadı. hemen arkadan onun telefonundan bi kadın aradı kimsin sen ne diye arayıp duruyon bu no.yu dedi.. ben de x benim nişanlım o yüzden arıyorum asıl siz kimsiniz dedim.. ben de 7 yıllık karısıyım dedi.. ben şok oldum hemen kapattım telefonu.. arkadan istanbul kodlu bi numaradan arandım.. yine bi kadın ve ben x'in annesiyim dedi. ben bi şok daha geçirdim. bana ailesinin öldüğünü söylemişti dedim.. ne ölmesi kızım yaşıyorum bak ben. yalancı benim oğlum hep böyle bu. hem evli hem bi oğlu var bi de gelinim karnı burnunda 2.ye gebe dedi. benim pislik oğluma aldanıp peşine takılıp gelirsen ikinizi de atarım rezil olursunuz.. oğlumu atarım gelinimi atmam falan diye konuştu.. tabi benim bi şeyden haberim olmadığını anlayınca kurtar kızım yakanı dedi..
Geri kalanını diğer yorumlarımda detaylıca anlatmıştım zaten.. ayrıca sormak istediğin bi şey olursa yazarım :)