7 yil suren, kopan sacimi kirilan tirnagimi bile cuzdaninda tasiyan, gozlerimin icine bakan, sofraya oturdugumuzda ben kac kasik yersem o kadar yiyen, bensiz cidden nefes alamayan sevgilimle tum maddi zorluklara gogus gererek evlendik. 2 yil sahane bir evliligimiz vardi, hersey yolunda, hala gozumun icine bakar, gece uyanip su icmeye gidecegimi fark edip uykusundan sicrayip ben getiririm sen yorulma der, ayakkabilarimi bile o baglar oyle bir evlilik dusunun. Ancak 2 yil sonunda bir sikintisi bir derdi oldugunu fark ettigim, kendi kabuguna cekilen, her aradigimda telefonu mesgul calan, gece gunduz telefonuna mesajlar aramalar mailler gelip ben gormeyeyim diye yok eden bir adam halini almisti. Kesin aldatiyor beni diye dusunerek bir daha eve gelmemesini soyledim. Yeminler etti birsey saklamiyorum senden diye.
Ve ne oldu, dugun uzeri parasiz kalmis, bana da soylememis 6 bin kredi cekmis, sonra odeyememis, baska kredi cekmis, odeyememis baska derken olmus 6 7 bankada bir suru kredi borcu, faizleriyle olmus bu borc 45 bin lira. Gece gunduz bankadan gelen haciz telefonlari, mailleri gormeyeyim diye surekli sakliyor siliyor ne var ne yoksa.
Ogrendigimde yasadigim soku anlatamam. Gozumun icine baka baka 2 yildir beni nasil kandirir bu adam?
Butun hesap dokumlerini inceleyip yapilan tum harcamanin bizim icin harcandigini gordugumde,beni boyle seven bir adami ve guzel evliligimize bir sans daha verdim asla kabul etmeyecegim birsey olmasina ragmen. Cok seviyordum ve biliyordum ki o da bensiz nefes alamaz, bunca yalani da sirf beni uzmemek icin soylemis zaten salaklik etmis tabi.
3. Yila girdik, maddi olarak sifira indik ama borclari kapattik, simdi hersey cok yolunda cok sukur, ama ben hala maddi konularda guvenmiyorum ona ne yazikki. Yedigim kazigi muhtemelen omur boyu sindiremeyecegim...