• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANLAR ÜZERİNE... ACİL YARDIM

Nasıl emin oldunuz ki? En son kadın içinize şüphe düşmüş artık yazmamın anlamı kalmadı.. ben buraya sıkıntımı yazıp bi nebze olsun rahatlamak için yazıyodum falan demişti.. bence bu kadar emin olmayın
O hangi koniydu ay iyi hafiza var sizde de ya bn kacirmisim yine bulana kadar gozume uyku girmicek zannimca :deli:

Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..

Vayy abla ne olaylar dönmüş...
Hiç bahsetmiyosun şok oldum şu an...
Diyorum sen Allah'ın sevgili kulusun...
İyiliğin önüne çıkmış tövbe innasabirin

O hangi koniydu ay iyi hafiza var sizde de ya bn kacirmisim yine bulana kadar gozume uyku girmicek zannimca :deli:
:)) o konu kayınvalidemin bizde kalma isteği diye bi konuydu tam çıkaramadım şu an konu adını ama konu sahibi bi zaman sonra başka bi kullanıcı adıyla başka bi konu açmış.. eşi evlerine ne alıyosa annesine de alıyomuş.. kayınvalidesiyle evleri birbirine çok yakınmış.. kayınpederi öldükten sonra konu sahibinin eşi annesine iyice düşkünleşmiş falan içerikli bi konu daha açmış.. Kazen abim de ip adresinden bu ablamızı teşhis edip siz zeynepgüven1986 adıyla milleti kandırdınız.. hani kayın valideniz ölmüştü hortladı da ordan burayı mı karıştırıyo kadın gibilerinden ifşa etmişti :D yani bildiğin kandırmış kadın bizi konu yalanmış

Vayy abla ne olaylar dönmüş...
Hiç bahsetmiyosun şok oldum şu an...
Diyorum sen Allah'ın sevgili kulusun...
İyiliğin önüne çıkmış tövbe innasabirin
:D ah yavrum ah hayatım roman gibi.. ne olaylar var bende sen sor ben anlatırım..
Bugün akşam 6 7 gibi mutfakta yemek hazırlarken aklımdan sen geçtin nedense.. şu kıza bi mesaj atayım diyodum bak burda görüştük :))

:)) o konu kayınvalidemin bizde kalma isteği diye bi konuydu tam çıkaramadım şu an konu adını ama konu sahibi bi zaman sonra başka bi kullanıcı adıyla başka bi konu açmış.. eşi evlerine ne alıyosa annesine de alıyomuş.. kayınvalidesiyle evleri birbirine çok yakınmış.. kayınpederi öldükten sonra konu sahibinin eşi annesine iyice düşkünleşmiş falan içerikli bi konu daha açmış.. Kazen abim de ip adresinden bu ablamızı teşhis edip siz zeynepgüven1986 adıyla milleti kandırdınız.. hani kayın valideniz ölmüştü hortladı da ordan burayı mı karıştırıyo kadın gibilerinden ifşa etmişti :KK70: yani bildiğin kandırmış kadın bizi konu yalanmış
Oha hani su once kv bizle kalmak istiyo sonra kv oldu sonra kocasi piskolojisi bozuldu cocuklarla baba evine döndü fln o mu ay devrelerim yandi gece gece bn :KK53:

:KK70: ah yavrum ah hayatım roman gibi.. ne olaylar var bende sen sor ben anlatırım..
Bugün akşam 6 7 gibi mutfakta yemek hazırlarken aklımdan sen geçtin nedense.. şu kıza bi mesaj atayım diyodum bak burda görüştük :))

Ayy ne iyi oldu o zaman mutlu oldum şimdi.. Vallahi yorumlarına denk gelince sebepsiz mutlu oluyorum zaten dur mesajdan devam edelim :D

Oha hani su once kv bizle kalmak istiyo sonra kv oldu sonra kocasi piskolojisi bozuldu cocuklarla baba evine döndü fln o mu ay devrelerim yandi gece gece bn :KK53:
Aynen o canım.. meğer kadın ölmemiş gayet de sağlıklı yaşıyomuş.. ay nasıl döndü o kadar yalan hala şaşıyorum.. ablada dizi senaryosu yazcak potansiyel varmış.. hani bizi o kadar kandırdı da noldu.. ben günlerce o kadını kafama takıp üzüldüğümü hatırlıyorum hatta eşime bile anlatmıştım.. adam da bu kadar üzülüyosan kabul ederlerse yardım edelim demişti... tteeeyyy tey ne saf salağım ben kandırılmalara doymuyorum

Aynen o canım.. meğer kadın ölmemiş gayet de sağlıklı yaşıyomuş.. ay nasıl döndü o kadar yalan hala şaşıyorum.. ablada dizi senaryosu yazcak potansiyel varmış.. hani bizi o kadar kandırdı da noldu.. ben günlerce o kadını kafama takıp üzüldüğümü hatırlıyorum hatta eşime bile anlatmıştım.. adam da bu kadar üzülüyosan kabul ederlerse yardım edelim demişti... tteeeyyy tey ne saf salağım ben kandırılmalara doymuyorum
Yazik gönullüyüzz ay biz valla aradim taradim buldum konuları bn şok ustune şok yaşıyorum cidden :oha::KK57:

:)) o konu kayınvalidemin bizde kalma isteği diye bi konuydu tam çıkaramadım şu an konu adını ama konu sahibi bi zaman sonra başka bi kullanıcı adıyla başka bi konu açmış.. eşi evlerine ne alıyosa annesine de alıyomuş.. kayınvalidesiyle evleri birbirine çok yakınmış.. kayınpederi öldükten sonra konu sahibinin eşi annesine iyice düşkünleşmiş falan içerikli bi konu daha açmış.. Kazen abim de ip adresinden bu ablamızı teşhis edip siz zeynepgüven1986 adıyla milleti kandırdınız.. hani kayın valideniz ölmüştü hortladı da ordan burayı mı karıştırıyo kadın gibilerinden ifşa etmişti :KK70: yani bildiğin kandırmış kadın bizi konu yalanmış

Yaa çok merak ettim şu konuyu bi türlü göremedim linkini atsanız olmaz mı lütfenn :D

Yaa çok merak ettim şu konuyu bi türlü göremedim linkini atsanız olmaz mı lütfenn :KK70:
Ya kuzu link ekleyemiyorum daha yeni buldum konuyu evde gereksiz kv gerginligi galiba konu ismi arama yerine yaz bi du bi deneyim :))

Ya kuzu link ekleyemiyorum daha yeni buldum konuyu evde gereksiz kv gerginligi galiba konu ismi arama yerine yaz bi du bi deneyim :))

Tamam hemen bakıyorum çatladım sabah beridir arıyorum kim kimi ifsa etti diye :D :D

Kiz becerebildim attim linki nasil sevindim anlatamam beremiyodum bi turlu cocuk uyancak simdi :halay::halay::halay::eek:

:D :D ayy Sağol ya nezamandır milletin dilinde bende ne konuymus dedim artık :D

Ee bide kazenin ip adresinden falan ifşa ettiği konu varmış dün açılmış heralde onuda bulamadım ben :D

7 yil suren, kopan sacimi kirilan tirnagimi bile cuzdaninda tasiyan, gozlerimin icine bakan, sofraya oturdugumuzda ben kac kasik yersem o kadar yiyen, bensiz cidden nefes alamayan sevgilimle tum maddi zorluklara gogus gererek evlendik. 2 yil sahane bir evliligimiz vardi, hersey yolunda, hala gozumun icine bakar, gece uyanip su icmeye gidecegimi fark edip uykusundan sicrayip ben getiririm sen yorulma der, ayakkabilarimi bile o baglar oyle bir evlilik dusunun. Ancak 2 yil sonunda bir sikintisi bir derdi oldugunu fark ettigim, kendi kabuguna cekilen, her aradigimda telefonu mesgul calan, gece gunduz telefonuna mesajlar aramalar mailler gelip ben gormeyeyim diye yok eden bir adam halini almisti. Kesin aldatiyor beni diye dusunerek bir daha eve gelmemesini soyledim. Yeminler etti birsey saklamiyorum senden diye.

Ve ne oldu, dugun uzeri parasiz kalmis, bana da soylememis 6 bin kredi cekmis, sonra odeyememis, baska kredi cekmis, odeyememis baska derken olmus 6 7 bankada bir suru kredi borcu, faizleriyle olmus bu borc 45 bin lira. Gece gunduz bankadan gelen haciz telefonlari, mailleri gormeyeyim diye surekli sakliyor siliyor ne var ne yoksa.

Ogrendigimde yasadigim soku anlatamam. Gozumun icine baka baka 2 yildir beni nasil kandirir bu adam?

Butun hesap dokumlerini inceleyip yapilan tum harcamanin bizim icin harcandigini gordugumde,beni boyle seven bir adami ve guzel evliligimize bir sans daha verdim asla kabul etmeyecegim birsey olmasina ragmen. Cok seviyordum ve biliyordum ki o da bensiz nefes alamaz, bunca yalani da sirf beni uzmemek icin soylemis zaten salaklik etmis tabi.

3. Yila girdik, maddi olarak sifira indik ama borclari kapattik, simdi hersey cok yolunda cok sukur, ama ben hala maddi konularda guvenmiyorum ona ne yazikki. Yedigim kazigi muhtemelen omur boyu sindiremeyecegim...
Cok uzuldum yaa esiniz adinaa tabi sizin adinizada. Ama iyiki ayrilmamissiniz. Ustesinden gelirsiniz insaallah

Back
X