• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlarım

Mitomani evet biliyorum ama hasta degilim bunuda biliyorum sadece icimde hissettigim boslugu doldurmaya calistim bi sekilde olmadi.. daha cok canim yandi.. henuz 19 yasindayim bundan sonrasi icin temiz bi hayat istiyorum yalansiz guzel bi hayat.. ama olmayacakmis gibi geliyor hayatim boyunca hep boyle olacak sanki.. insanlaein bana olan on yargisi bitmeyecek.. ben simdi arkadasima sana yalan soylemistim desem bana hakaret edecek hakli olarak bir daha beni gormek istemeyecek. oysa beni yalana iten sebeplerle kimse ilgilenmezi hep sonuca bakarlar cunku gorunuste adi bi yalanciyim..

Canim :) dostoyevski de mitomani hastasiydi. Bu kotu biri oldugun anlamina gelmez. Zaten mitomaninin sebeplerini siraliyorsun. Tabii sen bilirsin. Ben yine de profesyonel yardim al derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmem belki de hayatimi daha ilgi cekici yapmak icin oyle olmadigini biliyorum kendimi kandiriyordum en sonunda da vicdan azabi cektim ve ciktim hayatindan..

Allah Allah insan kimse beni oldugum gibi sevmiyor diye sürekli yalan söylermi hic. Hem benim anlamadigim insanlar niye seni görünce negatif düsünsünlerki? Hani surat asan bi insan olsan iyy suratsiza bak derler… ama bu durumda bile yalan söylemen dogru degil. Kendinle barisik ol ve dürüst olmayi dene. En azindan dürüst oldugum icin arkadasim yok dersin..

Kimsede suc arama kendinde sucu ara ! Sen hic durustlukle yaklasmamissin ki kimseye , Beni ben oldugum icin
Sevmiyorlar diyosun...

en basiti evlilik yalani.... yani sen evlendin diye o arkadasin
seni daha cokmu sevicek???
sen hic sen olmamissinki , sen hep baska kiliflara girmissin....
sonrada beni ben oldugum icin sevmiyolar diyosun..
ve soyledigin yalanlar agzimdan oyle cikti diyosun...
kendini kontrol etmeli , yardim almalisin bence...

Yazdigim anlasilmiyor galiba ben yalan soylemeden once insanlarla arkadas olmak icin elimden geleni yapiyorum o kadar cok fedakarlik yaptim ki ama hic biri yerine ulasmadi.. ben hep ben oldum ama insanlar icin biseyler ifade etmedi

sonra yalana basvurdum yaptigimi zaten onaylamiyorum evet bu onlara bi haksizlik sadece nedenlerimi anlatiyorum ama ince cizgiye dikkat bahane degil gercekten neden.. ama diyorum ya kimse ilgilenmez nedenleriyle herkes sonucuna bakar. . evet kimse anlattigim yalanlardan dolayi beni daha cok.sevmedi sadece bi anlik merak uyandirdim oarda kendimi kandirdim bi.nevi..

Tatlim yasin kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bundan sonrasi icin asla yalan soylemem zaten. belki de benim karsima cikan insanlar yanlis insanlardi. bende onu anlamiyorum neden beni tanimadan bu kadar olumsuz dusunuyorlar. eger bunun sebebini bilseydim kendimi duzeltirdim. annem sen cok sessiz bi kizsib biraz daha girisken ol diyor ama ben cabaliyorum yapimi ne kadar degistirebilirim. .
Bundan sonra bir gram sevgi icin asla olmadigim biri gibi davranmam cok buyuk bi ders oldu cunku herkes hayatina devam etti sonunda zarar goren hep ben.oldum.

kesinlikle yardim alman gerek canim.boyle bizim soylediklerimizle olmaz.psikologtan randevu al hemen.

Cok enteresan birisin:)
Evlendim diYe büyük bir yalan nasil söylenir.
Kimsenin seni sevmesi gerekmiyoki, kendin ol. Sen kendini sev.

Bak benim de bi kuzenim var insanlara sürekli dert yanar sürekli ama. İnsan bi süre sonra çıldırıyor umursamıyor. Belki insanlar bu yüzden kaale almıyor seni sürekli dert yanmandan. Yalan söyleyerek kendi kendine bi anlığına bi dünya kuruyorsun sonra her şey gibi bitiyor. Bence tedavi ol. Daha bahane olduğunu bile kabul etmiyorsun. Gerçek diyorsun yalan söylemenin gerçeği olmaz yalan yalandır ve sürekliyse hastalıktır. Bak daha küçüksün aynı yaştayız istersen konuşuruz burada senle yeter ki hayatına bi çizgi çek ve yeniden başla yalan söyleme :) Lütfen.. Kendine güven biz sana güveniriz :)

Yalanlarınla birliktelik yaşayacağına, tek başına da olsa doğrularınla kal.

Elbet seni olduğun halinle seven birisi çıkacaktır İnşaAllah:) O zaman kafan rahat olacaktır.

Bana oncelikle bir ozguven sorunun var gibi geldi. Sen kendini sen oldugun icin sevip kabul etmiyorsun ki baskasi etsin. Insanlarin senin hakkinda ilk tanismada olumsuz dusundugunu, "fena" dedigini nerden biliyorsun? Herkesin ilk tanistigi insanla kimyasi uyusmaz ki, her tanidigimizla cok mu iyi anlasiyoruz? Hayir. Kimiyle merhaba, nasilsin'dan oteye gitmez muhabbet iste. Neden ille de zorluyorsun, ille de insanlari cekmek istiyorsun ki? Birak kafaniz uyusmadiysa uyusmasin, yalniz takil gerekirse. Yemegini suyunu insanlar mi veriyor, nedir bu yaranma, kabul gorme cabasi? Ki bunun icin bu kadar yalan soylemek... Eger sosyallikle ilgili bir sorunun oldugunu dusunuyorsan, ya da muhabbetin, konusacak konun yoksa, sIkIci biriysen, bunlari asmak icin yalana gelinceye kadar birsuru yontem var. Sen en kolay ve en yanlis yolu secmissin. Yol bile degil bu, insanlari kandirmak.

Sen saniyor musun ki insanlar anlamiyor senin yalanlarini? Boyle kendilerini kaybedecek kadar yalan soyleyen insanlar ancak kendilerini kandirirlar, disardan belli olur. O kadar yalan soyledin de var mi bir candan dostun bari? Yok degil mi? Insanlar sandigin kadar saf degil, yemez yalanlarini. Yuzune vurmamislardir simdiye kadar en fazla.

Tabii bunun farkinda olmani, degismek istemeni takdir ettim. En azindan kendine durust davranmissin.
Madem vicdan azabi cekiyorsun, dogrusunu itiraf et insanlara. Gerekirse insanlari kaybet, ama bundan sonrasina temiz basla bari.

Herkes tarafindan sevilmek, ilgi gormek zorunda degilsin, yok oyle bir insan zaten. 1 tane candan arkadasin varsa sanslisindir zaten, bu zamanda insanlar konusacak adam bulamiyor. Kendine saygin olsun once, kafan uyusmadiysa uyusmadi demeyi bil, insanlara yanasmak icin yalanlar uretecegine. Sen bu kadar degersiz misin baskasina yaranmak icin kendi karakterini bu kadar zedeliyorsun?

Artik yalan soylemeyecegim diyorsun, insallah basarabilirsin. Yillarin aliskanligi, artik resmen baska karakterde bir insansindir disarda. Yalan soylememeyi beceremezsen yardim almalisin.

Canım öncelikle kendin hakkındaki olumsuz düşüncelerinden kurtulman lazım. Sözün sahibini hatırlamıyorum ama demeden geçemiycem. Düşüncelerimiz hareketlerimizi,hareketlerimiz alışkanlıklarımızı, alışkanlıklarımız huylarımızı, huylarımız da karakterimizi meydana getirir ve karakterimiz de kaderimizi etkiler.

Çevrendeki arkadaşların nasıl? çok mu konuşkanlar, çok mu güzeller, çok güzel şarkı mı söylüyorlar? yani nasıl bir çevren var da seni beğenmediklerini düşünüyorsun? Daha 19 yaşındasın, yolun başındasın ve bu yaptıklarından geri dönebilirsin..
insanların dikkatini çekmek istiyorsun, ki bu her bireyde vardır. Bu sana has birşey değil ki.. İnsanlar facebookta neden her gittikleri yerleri çektiklerini sanıyorsun? Kimisi zengin göstermek, kimisi güzelliğini vurgulamak, kimisi çok gezdiğini göstermek için yapar bunları. Yapılan ne olursa olsun, sonuç aynıdır: Dikkat çekmek ve çevren tarafından beğenilmek, özenilmek. Senin bizlerden tek farkın bunun için yalana başvurman.
Sana nacizane, gecenin bu saatinde aklıma gelenleri sayayım: kitap oku, gazete oku, internetten fıkralar öğren.. Arkadaş ortamında yeri geldikçe bahsedebileceğin şeyler olsun. Çekingenliğin sen ne kadar fazla ortama girersen o derece ortadan kalkacaktır. Bir de eğer sana bir ortamda çok sessizsin falan derlerse, "kafam dalgın, sorunlarım var" diyebilirsin (gerçi bu da ufak bir yalan ama bazen bende moralim bozuk olduğunda hasta mısın diyenlere evet hastayım derim:27:) veya başka bir şey bul kendine söyleyebileceğin. Ya da sadece gülümse.. bırak kim ne derse desin.

Okadar yalanlar bir gün ayaklarına dolanır. Kendi yalanına kendin inanırsın. Sonra yanlız kalan yine sen olursun.

Hepinize cok tesekkur ederim yorumlarinizdan dolayi.. hepiniz haklisiniz.. ben cocuklugumdan beri hep arayis icindeydim icimde ki boslugu yalanda olsa doldurmak istedim yanlis yollara suruklendim cok pismanim.. su ana kadar kimse benim yuzumden uzulsun istemedim bundan sonrada istemiyorum. bu yuzden yalan soyledigim kisilerin tekrar hayatini girip gecmisi hatirlatmak istemiyorum. zaten herkesin keyfi yerinde onlara zarar vermemek icin hayatlarindan ciktim.. bi daha da girmiycem.. ben bundan sonra kendime yeni bi yol cizicem bu yolda yalniz olsam bile zayif olmayacagim.. saglam ve durust olucam.. bundan eminim.. cunku ilk defa arinmak istiyorum herseyden.. kendim olmak istiyorum.. Bi insanin beni sevmesi icin cabalamiycam cunku insanlara deger verince degersiz oluyorsun en azindan benim cevremdekiler boyle.. Tertemiz yalansiz bir hayat kuracagim kendime basaracagimi biliyorum.. cunku ilk defa bu kadar eminim kendimden. zaten o kadar cok sorunum var ki belki.de bunlari anlatamadigim icin bu kadar battim..

Once ise kendin olmakla basla, sonra insanlarin seni isteyip istemedigine karar ver...
Onlar belki de burundugun kiliklardan rahatsizlar, ya yalanlarinin farkindalar ya da olmaya calistigin karakterleri sevemiyorlar, seni degil!!!
Eger buna engel olamiyorsan mutlaka yardim al, once dene, olmadi mi, kesinlikle git, hayat kaliteni kendi ellerinle katletmissin...

Hepinize cok tesekkur ederim yorumlarinizdan dolayi.. hepiniz haklisiniz.. ben cocuklugumdan beri hep arayis icindeydim icimde ki boslugu yalanda olsa doldurmak istedim yanlis yollara suruklendim cok pismanim.. su ana kadar kimse benim yuzumden uzulsun istemedim bundan sonrada istemiyorum. bu yuzden yalan soyledigim kisilerin tekrar hayatini girip gecmisi hatirlatmak istemiyorum. zaten herkesin keyfi yerinde onlara zarar vermemek icin hayatlarindan ciktim.. bi daha da girmiycem.. ben bundan sonra kendime yeni bi yol cizicem bu yolda yalniz olsam bile zayif olmayacagim.. saglam ve durust olucam.. bundan eminim.. cunku ilk defa arinmak istiyorum herseyden.. kendim olmak istiyorum.. Bi insanin beni sevmesi icin cabalamiycam cunku insanlara deger verince degersiz oluyorsun en azindan benim cevremdekiler boyle.. Tertemiz yalansiz bir hayat kuracagim kendime basaracagimi biliyorum.. cunku ilk defa bu kadar eminim kendimden. zaten o kadar cok sorunum var ki belki.de bunlari anlatamadigim icin bu kadar battim..

Cevabimi yazdiktan sonra gordum bunu, kusura bakma...
Umarim soyledigin her seyi yerine getirebilirsin, guclu ve kararli olursan, hicbir seyin seni uzmesine izin vermezsin, bu cevabini gorunce sevindim....
Her seyin en kisa surede yoluna girmesini dilerim...

Çocukluğumdan beri sürekli yalan söylüyorum arkadaşlarıma onları elimde tutabilmek için sürekli farklı hikayeler uyduruyordum.. Nedenine gelince, su ana kadar hic bi zaman karsiliksiz sevilmedim nedense cevremde ki insanlar tarafindan hep dislandim bunun sebebi belki de sıkıcı bi insan olmamdan dolayidir cunku bi ortamda kendimi rahat hissetmezsem konusamam kekelerim utanirim bu yuzden hep farkli farkli hikayeler uydyrup insanlari elimde tutmaya calistim belki de baskasi olmaktan daha mutlu oldugum icindir.. her neyse.. buyudum yalanlarim da benimle birlikte buyudu insanlara samimi olmak icin elimden geleni yaptim durust olmak icin ama kimse beni ben oldugum icin sevmedi hep erkekler tarafindan sevildim ama onlarinda amaclarinin farkindaydim. su ana kadar dostum diyebilecegim kimse olmadi insanlar beni degil anlattigim hikayeleri sevdi en sonunda uzaktan bi arkadasimla konusuyorduk bi gun her zamanki gibi o anlatiyordu bende ona evlendigimi soyledim agzimdan cikti oyle oda inandi sonra gerisi de geldi istee o kadar buyudu ki yalanlarim ne yapacagini sasirdim en sonundada esim istemiyor deyip ciktim hayatindan.. su an kendimi kotu hissediyorum ama sundan eminim ben kimsenin canini yakmak icin yapmadim bunlari sadece mutlu oluyordum boyle biliyorum yalan soylemek kotu bisey yaptigimi savunmuyorum ama amasi var iste.. O arkadasima karsi kendimi cok kotu hissediyorum mutsuzum kimse beni anlamiyor o kadar biktim ki bu hayattan yalnizliktan kafayi yemek uzereyim adim atmaktan yoruldum :( neden insanlar beni ben oldugum icin sevmiyor kim beni gorse bana fena oldugumu soyluyor durgun su derin akarmis oysa ben bunlari hakedecek hic bisey yapmadim.:+

Yalan sonu olmayan bir şey.. Bir kişisel gelişim kitabında okumuştum. "Sigaradan daha çok bağımlılık yapan bir şey varsa o da yalan söylemektir." yazıyordu. Bunu bir rahatsızlık olarak görüp bir uzmana danışmalı ve profesyonel yardım almalısın. Bunda ayıp bir şey yok. Ama bundan sonraki hayatında ilişkilerinin kaliteli olması açısından bir şekilde çözüm yolunu bulmak zorundasın. Umarım en yakın zamanda bu durumu aşarsın.

Yalan söyleyen kişi hemen anlaşılır.İşte bu yüzden insanlar seni istemiyorlar.Bu yargıyı yıkmak senin için çok zor olacaktır.Bence bir destek alman gerek.

Back
X