slm kızlar en yakın arkadaşımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum. belki bi çözüm buluruz diye... arkadaşımın dinine düşkün biridir asla içki kullanan biri istemez. ve sevgilisiyle konuşmuş içmiyom demiş çıkalıda 10 ay oldu. yalanı ortaya çıktı içmiş meger arkadaşım yıkıldı hem yalan söyledigi için hemde asla içki içen biri istemezz. çok zor durumda. adam af dilemiş ama ben kabul etme dedim güven çok önemli adam da arkadaşımda çok seviyolar birbirlerini yanlız bi sorun daha var ilişkiye girmişler ve kız napcagını bilmiyo kızdım ama ne fayda iş işten geçmiş. bıraksam napacam diyor. ailem nolca diyor... ben bi çözüm bulamıyorum yardım edin kızlar
Güzelim tanımadan etmeden nasıl ilişkiye girer?
birde dinine düşkün diyosun? madem öyle ne ilişkisi bu ya! nasıl ilişkiye giriyor!
bence dinine o kadar düşkün değil namusunu karuyamayan bir kız içki içen biriylede gayet evlenebilir..
içki içmeyi adam bırakabilir ama kız namusunu geri getiremez..
10 ayın sonunda olmuş bi ilişki. bide söyle bişe var bende aynı siizin gibi söyledim ama zorlamış kızı. hem bu saatten sonra ne desek boş yapmış
madem oyle düşünecek bişey de kalmamış,
evlenecek ve dua edecek içkiyi bırakması için...
10 ayın sonunda olmuş bi ilişki. bide söyle bişe var bende aynı siizin gibi söyledim ama zorlamış kızı. hem bu saatten sonra ne desek boş yapmış
Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz durumu olmuş afedersiniz.
İçki içmesini istemiyor ama ilişkiyi giriyor.
Neyse kimsenin hayatını sorgulayacak değiliz.
Bence affetsin bir daha yalan söylememek kaydıyla.
Zorla ilişkiye girdikten sonra ayrılmayı düşünmedi de şimdi mi düşünüyo
Tek sorun alkol mu yani ?
Yorum yapacak çokta bişey yok açıkcası
aynen... katılıyorum :)
hem madem dinine o kadar düşkün o zaman dininin gerektirdiğini yapacak birlikte oldugu adamla evlenecek..
ya tabiki tecavüz degil ama istemiyom da dese yapmış işte... ozamn da düşünmüş ama bozdu sonuçda nasıl ayrılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?