yalannn

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
slm kızlar en yakın arkadaşımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum. belki bi çözüm buluruz diye... arkadaşımın dinine düşkün biridir asla içki kullanan biri istemez. ve sevgilisiyle konuşmuş içmiyom demiş çıkalıda 10 ay oldu. yalanı ortaya çıktı içmiş meger arkadaşım yıkıldı hem yalan söyledigi için hemde asla içki içen biri istemezz. çok zor durumda. adam af dilemiş ama ben kabul etme dedim güven çok önemli adam da arkadaşımda çok seviyolar birbirlerini yanlız bi sorun daha var ilişkiye girmişler ve kız napcagını bilmiyo kızdım ama ne fayda iş işten geçmiş. bıraksam napacam diyor. ailem nolca diyor... ben bi çözüm bulamıyorum yardım edin kızlar

ya onem soz konusu olabılır ama ona zaman tanıması gerekır bence

Güzelim tanımadan etmeden nasıl ilişkiye girer?
birde dinine düşkün diyosun? madem öyle ne ilişkisi bu ya! nasıl ilişkiye giriyor!
bence dinine o kadar düşkün değil namusunu karuyamayan bir kız içki içen biriylede gayet evlenebilir..
içki içmeyi adam bırakabilir ama kız namusunu geri getiremez..

Son düzenleme:

10 ayın sonunda olmuş bi ilişki. bide söyle bişe var bende aynı siizin gibi söyledim ama zorlamış kızı. hem bu saatten sonra ne desek boş yapmış

Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz durumu olmuş afedersiniz.
İçki içmesini istemiyor ama ilişkiyi giriyor.
Neyse kimsenin hayatını sorgulayacak değiliz.
Bence affetsin bir daha yalan söylememek kaydıyla.

10 ayın sonunda olmuş bi ilişki. bide söyle bişe var bende aynı siizin gibi söyledim ama zorlamış kızı. hem bu saatten sonra ne desek boş yapmış

madem oyle düşünecek bişey de kalmamış,
evlenecek ve dua edecek içkiyi bırakması için...

Zorla ilişkiye girdikten sonra ayrılmayı düşünmedi de şimdi mi düşünüyo
Tek sorun alkol mu yani ?
Yorum yapacak çokta bişey yok açıkcası

Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz durumu olmuş afedersiniz.
İçki içmesini istemiyor ama ilişkiyi giriyor.
Neyse kimsenin hayatını sorgulayacak değiliz.
Bence affetsin bir daha yalan söylememek kaydıyla.

aynen... katılıyorum :)

hem madem dinine o kadar düşkün o zaman dininin gerektirdiğini yapacak birlikte oldugu adamla evlenecek..

Zorla ilişkiye girdikten sonra ayrılmayı düşünmedi de şimdi mi düşünüyo
Tek sorun alkol mu yani ?
Yorum yapacak çokta bişey yok açıkcası

ya tabiki tecavüz degil ama istemiyom da dese yapmış işte... ozamn da düşünmüş ama bozdu sonuçda nasıl ayrılsın

ya tabiki tecavüz degil ama istemiyom da dese yapmış işte... ozamn da düşünmüş ama bozdu sonuçda nasıl ayrılsın

Erkek arkadaşı amacına ulaşmış o zaman
Ne yaparsa yapsın kızın ayrılamayacağını biliyo demek ki şuanda

Ya şu erkek ırkından iğrenir oldum (eşim dışında)
Bu ne yaa ben çok dindarımdır içki içmem onu yapmam bunu yapmam. Gel aşkım şöölee evlencez nasılsa benim için bekaret önemli değil vs vs..
Hakikatten çok dindarmışş .
Bence arkadaşın derhal bu adamdan ayrılsın
Birlikte olduysa oldu bitti, Bi hata yaptı diye ömrünü bu adamla geçirmek zorunda değil..
Namus meselesi falan yapmayın bu mevzuyu

Ne kadar saçmaaa!!
Hem çok dindar oldugundan bahsediyorsun arkadasının hemde 10 aylık tanıdıgı bir kişiyle ilişkiye girdigini
İçki icmesini istememekle dindar olunmuyor maleseff

Nedense kızlar hiç istemez tecavüz olur !!

İstemeden girilen ilişki de tecavüz sayılmaz mı ?
Tecavüze uğrayan kişi erkeklerden soğumaz mı ?
Nefret etmez mi en çok da o tecavüzcüsünden..!!!!
İstediklerini yaşarlar sonra tecavüz derler..
Nedense çoğu kişi yaşadıklarının arkasında durmaz..
Allah korusun çok kötü bi durum diye düşünüyorum ..
Şimdi madem böyle birşey var , yani herşey bitti de içkisi mi kaldı..
Şaka gibi..!!

Son düzenleme:
hEMEN DERHAL O ADAMDAN AYRILSIN . SEVSE sevdiğie kıza namussuzluk yapmazdı. ayy inanmıyorum o adama nasıl güvenip evlecek . çok saççma . illa bi şey oldu diye evlenmek mi lazım . (evlilil öncesi ilşkiye karşıyım ama bunda istem dışı bi olay söz konusu.)
Günahtır . oturup aff dile temizlen ama o adamdanuzak dursun.resmeen kullanıcı olanlardan

Arkadaşınaaa
Merak etmesin uygun bir doktor bulunur halledilir ama .Çok dindar ya onun için söylüyoum o kendi içinde nasıl halletcek bu meseleyii

Böyle konuları okuyunca toplum olarak bilgisiz olduğumuzu düşünüyorum ya bunları yazan çok küçük yada çok bilgisiz.soru okadar sacmaki sadece buradakileri yazılanları okuyup vicdanını rahatlatmak istiyor konu sahibi.dini hassasiyeti olan biri içki icmeye karsı olduğu gibi zinayada karşıdır!hem iliski yaşayıp sonrada içki iciyor ne yapsın diye sorulmaz,zorla oldu diye bisey yoktur arkadasım,kiz istemese erkek o ortamı oluşturup cesaret edemez.bir anlık zevkler ugruna ömür boyu vicdan azabı çekmeye degermi?

Hem dinine düşkün, içki içilmesinden rahatsız hem de ilişkiye giriyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
Asıl öylelerinden korkacaksın demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…