Buda bnim icin dert olasi cok kötü seyler sizin icin dert olabilirderde bak yaaaa püfffffff
çanta alacağını neden söylüyorsun ki çokmu pahalı birşey eşinin haberi olmadan hareket edemiyormusun ?Buda bnim icin dert olasi cok kötü seyler sizin icin dert olabilir
Calismiorum cnm ama ne desem tamam derdi bu alma diyince cok gicik oldumYaşınız kaç??? Çanta bu kopar, yırtılır vs. İhtiyaç varsa, durum da müsaitse yenisi alınır. İnatlaşmak neden? Çalışıyorsanız kendi paranızdan ayırın, çalışmıyorsanız takacak başka çantanız varsa idare edin. Durumunuz müsait olunca yenisini alırsınız.
Canim öyle konusunca yarin gidicem alicam dedim izin istemedim kiçanta alacağını neden söylüyorsun ki çokmu pahalı birşey eşinin haberi olmadan hareket edemiyormusun ?
Otomatikmen yazilmisYanlış yalnış diye yazılmaz.
Bir çay koyun iyi gelir bu arada bünyenize. Meşgul edecek şeyler bulun kendinize.
Bu cözüm degilÇanta almıyorsa bosan bence
23 yasindayimYaşınız kaç??? Çanta bu kopar, yırtılır vs. İhtiyaç varsa, durum da müsaitse yenisi alınır. İnatlaşmak neden? Çalışıyorsanız kendi paranızdan ayırın, çalışmıyorsanız takacak başka çantanız varsa idare edin. Durumunuz müsait olunca yenisini alırsınız.
İşte bende bu kadar hırsla bu kadar inatla nasıl "evlilik" oluyor onu anlamıyorum.Slm kizlar hep kullandigim bi cantam vardi rahatti bnim icin guzeldi de ama uzun zamandir kullandigim icin ön kapatma çıt çıti koptu...iste sorun bundan sonra bn kendime cok canta almistim ve kullanmiyordun diye türkiyeye ablamlara gönderdim esimden habersiz...dün esime canta alicam kendime dedim yok olmaz dedi niye ya dedim senin cok cantan var diye söyledi ses etmedim cok sinir oldum alma dedi ya gidip canta haric alisveris yapasim var cogunluklada böyle yapiorum istemedigim bir seye kendi para harcarsa ya ondan gizli köseye atiyorum yada gidip harciorum yoksa sinirim gecmicekmis gibi...niye alma dedi almazsam görür gününü diyorum ...dogrumu yapiorum yalnismi sasdim kaldim hak ediyo ama
mesela çarşıya gittin bir bluzu beğendin almak istiyorsun ne olacak?Canim öyle konusunca yarin gidicem alicam dedim izin istemedim ki
Hayir cnm daha önceden aldigim cantalarimi gönderdim eski bir seyi birakin ablami hic kimseye vermemCitciti kopmus cantayi neden ablaya gonderdiniz yahu, ben ihtiyac sahibine bile yipranmis sey veremem, utanirim...
Esiniz de size aylik/haftalik neyse vermiyor mu, onunla ne isterseniz alin soylemeyin bidaha ne alacaginizi.
Alma demiş paranız yoktur kac tane almışsın alıp dağıtmışsın hatta cocuk gibisin para hesabını göz önüne alsanaSlm kizlar hep kullandigim bi cantam vardi rahatti bnim icin guzeldi de ama uzun zamandir kullandigim icin ön kapatma çıt çıti koptu...iste sorun bundan sonra bn kendime cok canta almistim ve kullanmiyordun diye türkiyeye ablamlara gönderdim esimden habersiz...dün esime canta alicam kendime dedim yok olmaz dedi niye ya dedim senin cok cantan var diye söyledi ses etmedim cok sinir oldum alma dedi ya gidip canta haric alisveris yapasim var cogunluklada böyle yapiorum istemedigim bir seye kendi para harcarsa ya ondan gizli köseye atiyorum yada gidip harciorum yoksa sinirim gecmicekmis gibi...niye alma dedi almazsam görür gününü diyorum ...dogrumu yapiorum yalnismi sasdim kaldim hak ediyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?