Yalnız değilim değil mi?

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
Çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum da güzel geçti. Bu dönemde eşimde hep yanımda bana destek oldu. 5 yıllık evliligimizde tartışmalarımız bir elin parmaklarını geçmemştr. Ama şimdi doğumdan sonra 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz ve hep basit şeyler yüzünden. Onceden tam gün çalışıyordum , şimdi evdeyim. Eskiden kendi işimi hallediyordum. Şimdi ona muhtacım çünkü aileler uzakta. O da yardım ediyor zateñ ilgili baba. Bebekte 7 aylık zor bir bebek değil ama neden böyle olduk. Bu dönem geçer mi

Aynı zamanlarda doğum yapmışız. Cinsel boyutunuz eskisi gibi mi?? Orada bi değişiklik mi oldu? Kilo aldınız mı? Hiç tasvip etmem ama kilo alınca kadınları beğenmeyen adamcuk lar var.

Evde olmam benide çok etkilemişti yaklaşık altı ay bebeğimle birlikte kaldım.bide ilgi noktasında nasılsın eşine karşı. Bütün ilgini bebeğine yüklediysen bunyn eksikliğinden de huysuzlanmış olabilir

Çok Kilo almadım. İyi görünüyorum. Cinsellikte az ama düzene girdi. Ne bileyim alışkın değilim böyle ortama çok üzülüyorum. Sürekli bebekle olduğum için de kendimi degerkendiremiyorum belki huysuzum? Bilmiyorum

Evde olmam benide çok etkilemişti yaklaşık altı ay bebeğimle birlikte kaldım.bide ilgi noktasında nasılsın eşine karşı. Bütün ilgini bebeğine yüklediysen bunyn eksikliğinden de huysuzlanmış olabilir
sen eskiden konustugum misk misin

Çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum da güzel geçti. Bu dönemde eşimde hep yanımda bana destek oldu. 5 yıllık evliligimizde tartışmalarımız bir elin parmaklarını geçmemştr. Ama şimdi doğumdan sonra 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz ve hep basit şeyler yüzünden. Onceden tam gün çalışıyordum , şimdi evdeyim. Eskiden kendi işimi hallediyordum. Şimdi ona muhtacım çünkü aileler uzakta. O da yardım ediyor zateñ ilgili baba. Bebekte 7 aylık zor bir bebek değil ama neden böyle olduk. Bu dönem geçer mi
Doğumdan sonra oluyormus böyle öyle diyor komşular filan akrabalar. Ama geçiyor bir sure sonra. Sanırım o da cinsel hayatın azalması eşinizden çok bebeğe ilginin kayması vs vs

Benimde bebegim 7 aylik. Ayni kavgalar bizde de var. Uzun surmuyor barisiyoruz ama incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden birbirimize catiyoruz.

Calisan bir bayan evde oturmaya baslayinca herseyi kafasina takiyor. Yani bizde oyle oluyor. Normalde tolere edebilecgim seyleri kafamda buyutup esime catiyorum.

Gecer insallah diye umit ediyorum. Tek tesellim kisa surmesi birbirimize kusmuyoru unutalim diyip birsey olmamis gibi devam ediyoruz.

yaaa o zaman ıkıncı gebelık hayırlı ugurlu olsunnn
Ayy kabulleri ben alayım iletirim :D teşekkür ederiz adre... aslında sen benide tanıyorsun bi ara gebeliğinde gaz probleminde psikolojik destek olmuştum :D

Konu Sahibi benimde sizin gibi sıkıntısız bir gebeliğim ve bebeğim oldu. Şimdi iki yaşında. Zamana bırakın. Dert ettikçe büyüyecek. Tek anahtar eşinizle iletişimi koparmayın. Herzaman konuşun bakışın:) küsmeyin mesela. Birbirinizde bulun huzuru. Düzene girecek elbet ama biraz daha zaman verin birbirinize.

Ayy kabulleri ben alayım iletirim :KK70: teşekkür ederiz adre... aslında sen benide tanıyorsun bi ara gebeliğinde gaz probleminde psikolojik destek olmuştum :KK70:

Konu Sahibi benimde sizin gibi sıkıntısız bir gebeliğim ve bebeğim oldu. Şimdi iki yaşında. Zamana bırakın. Dert ettikçe büyüyecek. Tek anahtar eşinizle iletişimi koparmayın. Herzaman konuşun bakışın:) küsmeyin mesela. Birbirinizde bulun huzuru. Düzene girecek elbet ama biraz daha zaman verin birbirinize.
ayy ewettt :eek::eek:

doğumdan sonra hiç uğrayamadım kızım 7 aylık artık uykusu duzene gırdı anca gırebılıyorum :D

Bitane daha benden SUHAN SUHAN bak :))) evet evet o misk bu misk :))))

yaaa o zaman ıkıncı gebelık hayırlı ugurlu olsunnn

Ayy kabulleri ben alayım iletirim :KK70: teşekkür ederiz adre... aslında sen benide tanıyorsun bi ara gebeliğinde gaz probleminde psikolojik destek olmuştum :KK70:

Tşk ederim adre
Dom etiketlemeye çalışıyorum olmuyor. Herkes değişmiş sanki kimseyi tanımıyorum yada benim tanıdıklar girmiyor galiba

Adre seni görmek ne güzel onca Zaman sonra .avatarlar hep değişmiş hatta nickler bile değişmiş @-nun- ay olmadı etiketlenmedi. Dommmmmm
benım aynı heralde yaa en son ne zaman degıstım naptım bılmıyorum. en son senle kan sulandırıcılrdan konusmustuk. hayırlı olsun cnm ilk bebiş ne kadar oldu

benım aynı heralde yaa en son ne zaman degıstım naptım bılmıyorum. en son senle kan sulandırıcılrdan konusmustuk. hayırlı olsun cnm ilk bebiş ne kadar oldu
Bende doğumdan sonra çok girmedim. O meşhur avatarın gözümün önünde bu baya farklı göstermiş seni sonradan anladım sen olduğunu . Bu ay yaşına girecek .süpriz oldu biraz .

Bende doğumdan sonra çok girmedim. O meşhur avatarın gözümün önünde bu baya farklı göstermiş seni sonradan anladım sen olduğunu . Bu ay yaşına girecek .süpriz oldu biraz .
ayyy bırısı avatarını değiştir dıye baskı yapmıstı bana çocugum buna benzıycek dıye :D :D tahmın ettım de yıne sorayım dedım cunku ben hamıle kadgımda sen de hamıleydın benımkı 7.5 ayık süpriz candır kıısmetıyle gelmıiş minik cinsiyetı ne

ayyy bırısı avatarını değiştir dıye baskı yapmıstı bana çocugum buna benzıycek dıye :KK70: :KK70: tahmın ettım de yıne sorayım dedım cunku ben hamıle kadgımda sen de hamıleydın benımkı 7.5 ayık süpriz candır kıısmetıyle gelmıiş minik cinsiyetı ne
Evet ben 4-5 aylık falandım sen iğneyi araştırıyordun. Ahahhhhha ohaaa korkmuş kadın :KK70::KK70::KK70::KK70:. Biraz tedirginimde yaştan dolayı bide tedavileri falan düşününce şükrediyorum. Cinsiyeti öğrenemedik daha

Evet ben 4-5 aylık falandım sen iğneyi araştırıyordun. Ahahhhhha ohaaa korkmuş kadın :KK70::KK70::KK70::KK70:. Biraz tedirginimde yaştan dolayı bide tedavileri falan düşününce şükrediyorum. Cinsiyeti öğrenemedik daha
inşallah birşey olmaz. burda aşka konustuğum biri 38 yasında o da ıkıncıye hamıle olmus. bıdahakı kontrolde öğrenırsın 17. haftada demıstı bana drum

inşallah birşey olmaz. burda aşka konustuğum biri 38 yasında o da ıkıncıye hamıle olmus. bıdahakı kontrolde öğrenırsın 17. haftada demıstı bana drum
Amin inş. Ücretsiz izne ayrıldım kafam ondan da rahat.evet banada öyle dedi bidahaki geldiğinde netleşir diye

Back
X