aynı ben:)arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyor zor görüşüyoruz.aileler uzakta zaten..neden kimse yazmadı
Kızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim(
Bende vRimmm :)Benimde tek arkadaşım bebeğim oldu nasıl geçicek 4 ay bilmiyorumçok bunalıyorum acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor herşeyi kafaya takıyorum sendede oluyomu
Hamileyim canım Allahın izniyle nisanda doğumum :)) 35 hafta olduk.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim:) inşallah sende tez zamanda anne olursun 6 ay dır deniyorsan bu aralar tam zamanın zaten 6 aydan sonra oluyor canımm
Canım bir testle kalma bazen testlerde yanılma olabiliyor , idrar testlerine fazla güvenmiyorum ben bide 2 gün gecikmeyle çıkmayabilir.. Bence kan testi yaptır rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan:)Insallah dua et bana canim :)
Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bana sanada soriyimmm :) canim benim adetimden 2 hafta önce 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 günkahve rengi oldu sonrada akintim cok oldu simdi adetim 4 gün gecti 2 günümde test yaptim ama yok erkenmi yaptim acaba
Canım bir testle kalma bazen testlerde yanılma olabiliyor , idrar testlerine fazla güvenmiyorum ben bide 2 gün gecikmeyle çıkmayabilir.. Bence kan testi yaptır rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan:)
Oranın sistemini bîlmiyorum canım ama alttan bakıp nasıl anlar ki daha 4 gün geçmiş adetin
TATLIM BİTMİŞ NERDEYSE YOLUNHamileyim canım Allahın izniyle nisanda doğumum :)) 35 hafta olduk.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim:) inşallah sende tez zamanda anne olursun 6 ay dır deniyorsan bu aralar tam zamanın zaten 6 aydan sonra oluyor canımm
Amiin canım çok sağol güzel dileklerin için rabbim kavuştursun inşallah sağlıkla:)TATLIM BİTMİŞ NERDEYSE YOLUN
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Sen iste canım kan testi ısrarlaRica edicem kan alir insallah kac kere doktor degistirdimm biktilar benden :)
Sen iste canım kan testi ısrarla
Canım ben 3 ay regl gördüm 13 haftalıkken öğrendim bebeğimin olduğunu .. 3 aydan sonra kesildi benim reglm. Düşük sonraso hemen hamile kaldığım için olabilirInsallah alirlar
Canim hani diyolar ya yerlesme kanamasi sende öyle birsey oldumu
Kızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?