Yalnız hamileler gelin burada dertleşelim:(((

meraba canım doğum tarihlerimiz aynı gelşmeleri birbirimize yazabiliriz bende coğu zaman evdeyim siteye sık sık girip çıkıyorum

Hamile degilim ama ayniyizz bende patliyorum evdeee

3 aralıkta yazmışsın ama malesef bende evdeyim hiç ise girmedim.
Bende sıkılıyorum tvle internettle koca gün geçiriyorum.
Aynen ya bazen eşimle işe gidiyorum ama çoğu zaman yalnızım evde tv ve internet çok sıkılıyorum
meraba canım doğum tarihlerimiz aynı gelşmeleri birbirimize yazabiliriz bende coğu zaman evdeyim siteye sık sık girip çıkıyorum
Olur canım :) bende sık sık giriyorum siteye burada zaman geçiriyorum
Hamile degilim ama ayniyizz bende patliyorum evdeee
Demekki sıkılmak hepimizin ortak problemi

Canım ben 3 ay regl gördüm 13 haftalıkken öğrendim bebeğimin olduğunu .. 3 aydan sonra kesildi benim reglm. Düşük sonraso hemen hamile kaldığım için olabilir

Benimde bu ay 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 gün kahve rengi olduu hic olmamisti böyle

bebegin cinsiyeti ne

Sorma canım dizilere bakıyorum oyun oynuyorum bir yere kadar.
dışarı ciksam hastalanirim die korkuyorum.
Zaten ufaktan gribe yakalanacagim sanırım

Sorma canım dizilere bakıyorum oyun oynuyorum bir yere kadar.
dışarı ciksam hastalanirim die korkuyorum.
Zaten ufaktan gribe yakalanacagim sanırım
Ben tek başıma dışarı çıkmayı sevmiyorum bütün tv yayın akışı ezbere biliyorum yani

Ben tek başıma dışarı çıkmayı sevmiyorum bütün tv yayın akışı ezbere biliyorum yani

Bir zaman sonra öğle oluyor canım ya.
Bende sevmem arkadaş isterim yanıma eşim yada kafa dengi birisi ama maalesefki işleri oluyor

Birde ne sıklıkla kontrole gidiyorsun bebeğin kilosu duruşu nasıl
Canım ben en son 32+5 te kontrole gittim bebeğim 2100 gr 48 cm di.. Şimdi 34+6 yım hala kontrole gitmedim 2 hafta sonra gidicem 1 nisanda.. Doktorum nst ye sokmuştu en son ve herşey süper 1 ay sonra gel demişti.. Ona kalsa 10 nisanda çağırdı ama ben 1 nisanda gidicem dayanamıyorum artık herkes haftada 1kontrole gidiyor .. Senin kaç kilo bebeğin

Ben iki haftada bir gidiyorum en son cumartesi gittik iki hafta gerilik vardı ama bebeğin gelişimi ile ilgili değildi geç dollenmisti gerilik bir haftaya indi en son 2200 gramdı iyi dedi doktor ama küçük gibi son bir aydır da ters duruyo düzelir mi bilmiyorum yoksa sezeryan olcak

Ben 1 nisanda gidicem bakalım benim bebeğim kaç kilo oldu .. Geriliği kafana takma canım bu haftalarda çok oluyor.. Bol bol muz ye sabah akşam bi kaşık pekmez ye .. Bu aralar kilo aldılar aldılar .. Bende 2 haftadır kilosunu bilmiyorum çok meraktayım ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…