meraba canım doğum tarihlerimiz aynı gelşmeleri birbirimize yazabiliriz bende coğu zaman evdeyim siteye sık sık girip çıkıyorumKızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim(
AMİNNNNAmiin canım çok sağol güzel dileklerin için rabbim kavuştursun inşallah sağlıkla:)
Hamile degilim ama ayniyizz bende patliyorum evdeeeKızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim(
Aynen ya bazen eşimle işe gidiyorum ama çoğu zaman yalnızım evde tv ve internet çok sıkılıyorum3 aralıkta yazmışsın ama malesef bende evdeyim hiç ise girmedim.
Bende sıkılıyorum tvle internettle koca gün geçiriyorum.
Olur canım :) bende sık sık giriyorum siteye burada zaman geçiriyorummeraba canım doğum tarihlerimiz aynı gelşmeleri birbirimize yazabiliriz bende coğu zaman evdeyim siteye sık sık girip çıkıyorum
Demekki sıkılmak hepimizin ortak problemiHamile degilim ama ayniyizz bende patliyorum evdeee
Canım ben 3 ay regl gördüm 13 haftalıkken öğrendim bebeğimin olduğunu .. 3 aydan sonra kesildi benim reglm. Düşük sonraso hemen hamile kaldığım için olabilir
bebegin cinsiyeti neAynen ya bazen eşimle işe gidiyorum ama çoğu zaman yalnızım evde tv ve internet çok sıkılıyorum
Olur canım :) bende sık sık giriyorum siteye burada zaman geçiriyorum
Demekki sıkılmak hepimizin ortak problemi
Bakalım doktor ne dicekBenimde bu ay 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 gün kahve rengi olduu hic olmamisti böyle
Kız canım senin?bebegin cinsiyeti ne
Aynen ya bazen eşimle işe gidiyorum ama çoğu zaman yalnızım evde tv ve internet çok sıkılıyorum
Olur canım :) bende sık sık giriyorum siteye burada zaman geçiriyorum
Demekki sıkılmak hepimizin ortak problemi
Ben tek başıma dışarı çıkmayı sevmiyorumSorma canım dizilere bakıyorum oyun oynuyorum bir yere kadar.
dışarı ciksam hastalanirim die korkuyorum.
Zaten ufaktan gribe yakalanacagim sanırım
Ben tek başıma dışarı çıkmayı sevmiyorumbütün tv yayın akışı ezbere biliyorum yani
erkek ikinci bebeğim ikinci oğlumKız canım senin?
AynenBir zaman sonra öğle oluyor canım ya.
Bende sevmem arkadaş isterim yanıma eşim yada kafa dengi birisi ama maalesefki işleri oluyor
Allah bağışlasın :) ben tek kızda kalmak istiyorum Allahın izniyleerkek ikinci bebeğim ikinci oğlum
hersey gönlünce olsun canım ama tek çocukla olmuyo kızın büyüyunce istersin bence ☺Allah bağışlasın :) ben tek kızda kalmak istiyorum Allahın izniyle
Canım ben en son 32+5 te kontrole gittim bebeğim 2100 gr 48 cm di.. Şimdi 34+6 yım hala kontrole gitmedim 2 hafta sonra gidicem 1 nisanda.. Doktorum nst ye sokmuştu en son ve herşey süper 1 ay sonra gel demişti.. Ona kalsa 10 nisanda çağırdı ama ben 1 nisanda gidicem dayanamıyorum artık herkes haftada 1kontrole gidiyor .. Senin kaç kilo bebeğinBirde ne sıklıkla kontrole gidiyorsun bebeğin kilosu duruşu nasıl
Ben iki haftada bir gidiyorum en son cumartesi gittik iki hafta gerilik vardı ama bebeğin gelişimi ile ilgili değildi geç dollenmisti gerilik bir haftaya indi en son 2200 gramdı iyi dedi doktor ama küçük gibi son bir aydır da ters duruyo düzelir mi bilmiyorum yoksa sezeryan olcakCanım ben en son 32+5 te kontrole gittim bebeğim 2100 gr 48 cm di.. Şimdi 34+6 yım hala kontrole gitmedim 2 hafta sonra gidicem 1 nisanda.. Doktorum nst ye sokmuştu en son ve herşey süper 1 ay sonra gel demişti.. Ona kalsa 10 nisanda çağırdı ama ben 1 nisanda gidicem dayanamıyorum artık herkes haftada 1kontrole gidiyor .. Senin kaç kilo bebeğin
Ben 1 nisanda gidicem bakalım benim bebeğim kaç kilo oldu .. Geriliği kafana takma canım bu haftalarda çok oluyor.. Bol bol muz ye sabah akşam bi kaşık pekmez ye .. Bu aralar kilo aldılar aldılar .. Bende 2 haftadır kilosunu bilmiyorum çok meraktayım ne durumdaBen iki haftada bir gidiyorum en son cumartesi gittik iki hafta gerilik vardı ama bebeğin gelişimi ile ilgili değildi geç dollenmisti gerilik bir haftaya indi en son 2200 gramdı iyi dedi doktor ama küçük gibi son bir aydır da ters duruyo düzelir mi bilmiyorum yoksa sezeryan olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?