Aslında ben de bahsettiğin gibiyim ama bazen kötü biri olduğumu düşünüyorum böyle yaptığım için.Yaşadıkların sana ders almasını bilirsen tecrübe olcak ve çevredekiler gibi zamanla hayatının merkezine kendinden başkasını koymamasini öğretecek. ..yani ilk once kendine onem verecek ve dusuneceksin diger kimseler sonra gelecek...karsimdaki umursamaz biri ise onunla ilgili hicbir seyi umursayipta yasamimi stresle geciremem ben...her saniyem kiymetlidir...kiymeti de deger bilene vereceksin...duruma gore davranmayi zaman insana ogretiyor canim...maalesef canin aciya aciya ogreniyorsun...
Aslında ben de bahsettiğin gibiyim ama bazen kötü biri olduğumu düşünüyorum böyle yaptığım için.
inan iyi ve guvenilir insanlari bir yirmi yil once bulmak daha kolaydi. Artik guvenilir birini bulmak imkansiz gibi: (( bu aralar bende kendimi sizin hisediyorum. Ve herseyi arkamda birakip alaskaya kacasim var. Ama orasida cok soguk yaa: )) Allah herkese kolaylik versin ve iyi insanlarla karsilastirsin.O kadar haklısınız ki kızlar, inanın hislerimin birçoğuna tercüman oldunuz. Eskisi gibi düşünemiyorum. Öyle bir kalkan var ki bende hiçkimseye güvenemiyorum. Hiç kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmaz oldum artık. Güven denen şey kalmadı.
Çok kötü şeyler yaşamadım ama iyi insanlar da bana denk geldikleri için mutlu olurlar mı ki?Çok mu kötü şeyler yaşadın ?
bende eskiden böyleydim...ama şu an
nedense umutluyum....iyi insanlar hala var diye..en ahlaklısı,en temiz niyetlisi insanlar
vaar ya..ve ben onlara denk gelicem...diye umutluyum hala açıkçası
Al benden de o kadarşuan olmasını istediğim tek şey.. Herkesten bu şehirden çekip gitmek kafa dinlemek huzur bulmak.. Kimsenin beni yargılamadığı, sorgulamadığı, küçümsemediği ttanımadığı bir şehre gitmek.. Öyle çok ihtiyacım var ki her yönden =[
insanların değer bilmemesi konusuna girmiyorum soyutladım kendimi insanlardan çünkü en iyi insan yok artık en iyisi bile önce ben diyor
kimseye değmiyor hatta bazen kendi öz ailene bile..
Haklısınız.Hicbir dert kalici degil.
Gecen seneki huzunlerimiz hala bizimle mi?
Degil.
Yaralar sariliyor, her seyin bir dahasi oluyor, yeri doldurulabiliyor, oyle ya da boyle kabuk bagliyor.
Olum haric.
Derdimiz misafirimizse ve biz misafirimizi seversek o da bize hos davranir, selamet, serinlik verir belki.
Ne yasadiysaniz her gun biraz daha gececek.
Bir gun bitecek.
Allah yardimciniz olsun.
Aynen öyle. Kızlar artık insanlardan korkuyorum resmen. Tamamen yalnız kalmak istiyorum. Dertsiz tasasız olmam o zaman da belki ama hiç değilse birçok sinir bozucu şey olmaz. Kimseye güvenemiyorum. Bunların hepsi yaşanmışlıkların sonuçları. Duygularımı kontrol altında tutmaya çalışa çalışa hissiz oldum çıktım.bende buaralar öyleyim. Aslında 1 yıla yakındır böyleyim, yurt dışına çıkıp kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum bazı şeyleri unutmak, bazı anılarımın yerine yenilerini koymak istiyorum.. Bazı boşlukları yeni ortamlarda doldurmak istiorum.. Yeni bi yerde yeni bi hayat zor bununda farkındayım ama buradada olmuyor yapamıyorum..
Hemen hemen aynıyıyız sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?