- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
yok kuzum Ya bisey olmuyo Ben dugun fotograflarini bile ezberledim.. Nasil bi manyakliksa :) aaa gecenlerde hastanede onumden gecip Gitti biliyormusun beni gordumu bilmiyorum sanirim gormustur karisi hamileydi en son belki de dogum yapmistir bilmiyorum ama inanirmisin hic bisey hissetmedim yikilmadim aglamadim oylesine sogumusum ki yaptiklarindan sonra ama gururuma yediremiyorum o baska konu tabi :)
ayy kim gelmiş

ya bakıp da etkilenmemek nasıl bişey sanırım sorun bende. iki yıl sonra bile baktığımda bir hafta ağladım resmen pasifloralarla sakinleşmeye çalıştım. öyle yaşam sevincim gitti ki. tarif edemiyorum bu duyguyu. üstelik de yanında biri yoktu. ama mutluydu. zaten buna yıkılıyorum. ben görmedikçe iyiyim. kesinlikle bu böyle. hiçbir şekilde görmemeliyim. Allahtan 2 buçuk aydır görmüyorum bakmıyorum allahım bana yardım ediyor..
demek o kadar yakınından geçti.. belki de görmüştür.. ne garip bir duygu. bir zamanlar canınken şimdi bir yabancı gibi geçmesi. bişey hissetmemiş olman mucizevi bişey. demek ki artık iyice atmışsın içinde kalanları.. darısı başıma