Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Adam beni daha yakin tanimak istedigini soylerken baskalari ile vakit geciriyordu..
O zaman zaten tepkimi koydum..ne bekliyorsa artik.
Neyse kizlar bitti gitti iste kendimi biraz salak gibi hissettim ama gecer oda heralde 😄 önümüzdeki maclara bakacagiz artik :))))

kendi kaybetti güle güle ona:63:

İyi yapmisin valla...ben toptan kapatmak istiyorumda bagimli oldum sanirim tel zaten hep elimde bakmadan gecemiyorum...ama cok icim aciyo neyim eksik diyorum?neden ben yalnizimda bunlar en guzel yaslarinin keyfini cikarirken ben bi basima pinekliyorum diyorum..anliyacagin moral sifir bu ara yine....;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

moral bozmak yok:20: güzel şeyler yaşayacağız ama sabır.. sabır..

kendi kaybetti güle güle ona:63:

moral bozmak yok:20: güzel şeyler yaşayacağız ama sabır.. sabır..

Sabir son sinirda dayanamiyorum artik ama baska care yok...

Eklentiler

• $1407099660046.webp
    $1407099660046.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar az önce okudugum güzel bi yaziyla Size iyi geceler tatli rüyalar ve güzel bi hafta baslangici diliyorum... SABRET YARINLAR DÜNLERI UNUTTURACAK en kisa zamanda herkes gönlünün prensini bulur insallah

Evet bende demin okudum, arda Erel'den :) Amiin insallah

Kizlar az önce okudugum güzel bi yaziyla Size iyi geceler tatli rüyalar ve güzel bi hafta baslangici diliyorum... SABRET YARINLAR DÜNLERI UNUTTURACAK en kisa zamanda herkes gönlünün prensini bulur insallah

İnsallah bulalim prenslerimizi bir an once ;)

Ben yaklaşık 6 ay önce face'imi kapattım. Moralimi hep bozuyordu. Face kapatmadan önce oglanin bir tanesi bana arkadaşlık gönderdi. Ben çok yoğun olduğum için kabul etmedim. Sonra arkadaşlığını geri aldı. Bende zaten o yoğunlukta face kapattım. Şimdi de merak ediyorum o kişi kimdi diye :P soyisim yabancı değil ama kendisini tanımıyorum.
Biraz saçma ama profiline göre iyi birine benziyor. Ama napalım, kader kismet değilmiş. O anda neden okadar passifdim ve hemen arkasından face kapattım bilemiyorum...

Faceten olmuyor zaten bu isler yani kendi adima ben beceremiyorum diyim en iyisi...ama moral bizdugu asikar..herkes kendinde ne eksikse onu gorup bi tuhaf oluyor.bilmiyorum aslindada herkes mutlu pozlarinda bende paylastigimda mutly,gulen halimi koyuyorum kimbilir ne derdi var hepimizin ama sanal bi mutluluk oyunu icindeyiz sanki...valla iyi yapmisin kapatmakla acma derim buyuk irade bu..sigarayi birakamamak gibi bisey...

Faceten olmuyor zaten bu isler yani kendi adima ben beceremiyorum diyim en iyisi...ama moral bizdugu asikar..herkes kendinde ne eksikse onu gorup bi tuhaf oluyor.bilmiyorum aslindada herkes mutlu pozlarinda bende paylastigimda mutly,gulen halimi koyuyorum kimbilir ne derdi var hepimizin ama sanal bi mutluluk oyunu icindeyiz sanki...valla iyi yapmisin kapatmakla acma derim buyuk irade bu..sigarayi birakamamak gibi bisey...

Fotograflara hic aldirmayin kizlar, hem kim gulumsemez ki o fotograflara, sahte bir gulus veya icten kimin yuzune yapismaz ki? Ama gerceklikle cogunun pek bir ilgisi yok, hatta yasadiklari sosyal depremlerin ustune kilif kapayan cok.Elbette herkes buna dahil degil ama nispet yapan anlasiliyor ayan beyan.Sanirim gercekten "gercegimi" yasadigimi hissetsem "askosumla sahaneyiz yeaaa" seklindeki ifadelerle bol keseden opucuklu resimler verme ihtiyaci hissetmezdim. Hah bu arada benim de bir ilk tanisma hayalim var:-)))

-Android mobil cihazdan gönderildi-

Fotograflara hic aldirmayin kizlar, hem kim gulumsemez ki o fotograflara, sahte bir gulus veya icten kimin yuzune yapismaz ki? Ama gerceklikle cogunun pek bir ilgisi yok, hatta yasadiklari sosyal depremlerin ustune kilif kapayan cok.Elbette herkes buna dahil degil ama nispet yapan anlasiliyor ayan beyan.Sanirim gercekten "gercegimi" yasadigimi hissetsem "askosumla sahaneyiz yeaaa" seklindeki ifadelerle bol keseden opucuklu resimler verme ihtiyaci hissetmezdim. Hah bu arada benim de bir ilk tanisma hayalim var:-)))

Evet öyle oluyor. Bende foto yükleyecegimde mutsuz bile olsam mutlu görünen fotoğraf yüklüyorum.

Nasilmis senin ilk tanışma hayaliiin :D

Evet öyle oluyor. Bende foto yükleyecegimde mutsuz bile olsam mutlu görünen fotoğraf yüklüyorum.

Nasilmis senin ilk tanışma hayaliiin :D

Taktım gelecekteki adamla kahvelerimiz carpisacak ilk :)))) baya film icabi :)))

Taktım gelecekteki adamla kahvelerimiz carpisacak ilk :)))) baya film icabi :)))

sanırım böyle bir sahne nothinghill de vardı:) çok severim o filmi:16:

bizim türkiyede elinde kahveyle çarpışma olasılıgı baya bi düşük:1:

Iyi canım bol bol kredi verdim is anlamında keyifler baya idare eder yani sen nasılsın bakalimm

oh ohh bol kazançlar dilerim:1: bende sıradan bir gün.. keyfim bi var bi yok. akşama ulan İstanbul var onu bekliyorum. bilmiyorum izliyo musun çok keyifli bir dizi:8: hele orda bir maşuka karakteri var, 35 yaşında almanyadan gelmiş bekar, teyzesinin deyimiyle "evde kalmış". o kadına bayılıyorum çok doğal çok tatlı:16::1:

oh ohh bol kazançlar dilerim:1: bende sıradan bir gün.. keyfim bi var bi yok. akşama ulan İstanbul var onu bekliyorum. bilmiyorum izliyo musun çok keyifli bir dizi:8: hele orda bir maşuka karakteri var, 35 yaşında almanyadan gelmiş bekar, teyzesinin deyimiyle "evde kalmış". o kadına bayılıyorum çok doğal çok tatlı:16::1:
Keyifli ol keyifli canim benim 😊😊Izlemez miyim bende yaren ve karlos hastasıyım 😊😊 sen bana aklimla başım arasındaki mesafe kadar uzaksinnn😂😂😂 valla uzun zaman sonra ilk defa bu kadar içten gülüyorum bu diziyle 😊😊

Keyifli ol keyifli canim benim 😊😊Izlemez miyim bende yaren ve karlos hastasıyım 😊😊 sen bana aklimla başım arasındaki mesafe kadar uzaksinnn😂😂😂 valla uzun zaman sonra ilk defa bu kadar içten gülüyorum bu diziyle 😊😊

ne tatlı de mi o ikisi:16: ben bir de ferdiyi beğeniyorum, biraz maço ama o sahiplenici tavırları hoşuma gidiyo:23::1: fakat özgeçmişine baktım 86lıymış. yıkıldım:43: 1 yaş küçük.. imkansız artık benim için:1::1::1::1::1:

ne tatlı de mi o ikisi:16: ben bir de ferdiyi beğeniyorum, biraz maço ama o sahiplenici tavırları hoşuma gidiyo:23::1: fakat özgeçmişine baktım 86lıymış. yıkıldım:43: 1 yaş küçük.. imkansız artık benim için:1::1::1::1::1:
Haha o zaman ben alayım 😊😊😊 bana düşer 😊😊 gerçi oda çok sert ben sevmiyorum okadar ondan sen al hem zengin olursunuz😀😀

Back
X