• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız mı öleceğim yardım edin

Biliyorum çevrende çiftler var.Gördüğünde neden benim yok diye düşünüyorsun?
Aöa bu düşünce ile sağlıksız ilişkilere adım atabilirsin.çook güzel bir bölümün var inan bana.Eğer ben de tıp okusaydım asla böyle düşüncelere zamanında kapılmazdım inan bana.
Bunun güzelikle ilgili olduğuna da inanöıyordum.
Benim tıpta okuyan bir abim vardı akrabam.Bem de o dönemde okuyordum.
Neyse bu kuzardaşıyla yıllarca yaşadı.kızda tıpta okuyordu.ne mi oldu?son sınıfta ayrıldılar.herkes şaşkındı.
Bence önce okuluna odaklanmalısın canım.yaşın genç.kimler geliiir kimler geçer ama her şeyin en hayırlısı olsun
Okuluma zaten odaklıyım işte o kadar odaklandım ki bu benim canımı sıktı, biraz da kafamın dağılmasını istiyorum çünkü tek bir şeye o kadar odaklanmak insanın canını sıkabiliyor gerçekten. Bölümümü seviyorum ama bu ayrı bi durum. Hayırlısı

birderdiolankiz dedi:
Ablalarım merhaba,eminim benden çok daha tecrübelisiniz. Kafamı karıştıran bir durum var. Sevgilim 26 yaşında ve çok yakışıklı ben de 18 im ve tipim normal sayılır. Farklı bir şehirde eczacılık okuyorum. Onun da bi işi var ve çok yoğun çalışıyor. Genel olarak sık görüşemiyoruz. Görüştüğümüzde genelde sevişiyoruz. Tabi ki başka şeyler de yapıyoruz. Sıkıntım kendisi beni sevdiğini pek dile getirmiyor. Ve benle pek ilgilenemediğini düşünüyorum o yüzden mutsuz hissettiriyor. Bazen ona benle ilgilenmediğini söylüyorum ama kendine bile pek vakit ayiramadigini soyluyor. Aslında istese çok daha fazla ilgilenebilir ama acaba yaştan mı kaynaklı anlamış değilim. Sizce nasıl davranmalıyım
Peki bu ne acaba ?:işsiz: Kendine başka eğlence bul insanlarıda boş yere oyalama :stop:

Benim 24 yaşında olup daha yeni sevgilisi olan arkadaşlarım var bence bu işler nasip ve yalnız öleceğini düşünmen anlıktır diye düşünüyorum. Bence sen de zamanı gelince doğru insanla karşılaşırsın belki şimdilik böylesi daha iyidir. Allah kötü niyetli erkekleri uzak tutsun da inşallah gerisi gelir

Okuluma zaten odaklıyım işte o kadar odaklandım ki bu benim canımı sıktı, biraz da kafamın dağılmasını istiyorum çünkü tek bir şeye o kadar odaklanmak insanın canını sıkabiliyor gerçekten. Bölümümü seviyorum ama bu ayrı bi durum. Hayırlısı
Doğru ayrı bir durum seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama sonuçta bunlar kısmet işi.ayarlamayla,kurmayla olmuyor.sen hayatına devam edeceksin varsa olacaklar gelecek yapılacak bir şey yok.

Senin sevgilin yok muydu? İlişkim var mı yok mu diye sormuştun. Biraz hafiyelik yapayım dedim noldu o iş bitti mi?:KK14:

Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
Yavrucuğum, hayatının çok güzel bir aşamasındasın. Okulunun sosyal klüplerini incele, seninle ortak zevkleri olan insanlarla tanış, sen seni buldukça tanıdıkça herşey güzelleşecek. Birlikte gülebildiğin yerde mutlu olacaksın. Tiyatro klübüne katıl, kitap okuma klübüne katıl, çocuklar için yardım edilen organizasyonlara katıl. Sevgiler

Yavrucuğum, hayatının çok güzel bir aşamasındasın. Okulunun sosyal klüplerini incele, seninle ortak zevkleri olan insanlarla tanış, sen seni buldukça tanıdıkça herşey güzelleşecek. Birlikte gülebildiğin yerde mutlu olacaksın. Tiyatro klübüne katıl, kitap okuma klübüne katıl, çocuklar için yardım edilen organizasyonlara katıl. Sevgiler
pozitif cevap veren nadir insanlardansınız. teşekkür ederim bu güzel tavsiyeniz için :)

Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
Bu yaşına kadar sevgilin olmaması normal zaten, başlığı okuyunca 40 yaş üstüsün zannettim ne güzel bir bölümde okuyorsun önce bir okulun bitsin ne bu acele? Ayrıca internetten birşeyler yapmaya çalışmana çok şaşırdım ne gerek var yaa etraf manyak dolu sanal ortamlar böyle fırsatçı insanlarla dolu bak ben gerçek hayatta tanıdığım bir manyak yüzünden bi sürü stres yaşadım, sanaldan tanışmak çok daha riskli, herşeyin hayırlı bir vakti vardır acele etme

Büyük ihtimalle çevrende bölüm arkadaşlarının çoğunun sevgilisi var ve sen de onlara imrenerek hayatındaki iyi veya kötü olayları paylaşacak, eğlenecek, alışveriş yapacak, yeri geldiğinde dedikodunun dibine vuracak, sarılacak vs. arkadaştan yakın birinin olmasını istiyorsun. Umarım bulursun da ama bu işlerin güzellik, zekilikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan etrafa nasıl bir enerji yaydığın.

Back
X