• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız mı öleceğim yardım edin

Ay saka mısınız siz ya..
Tıp okudugunuza göre oldukça akıllı bir insan olmalısınız ama bu yasta bu dusunceler tuhaf doğrusu

Edit: şimdi gördüm de fake bir üyesiniz herhalde önceki konunuzda yazdıklarinızla bu hic tutmuyor

insanlar hayal aleminde yaşayarak vede buraya böyle şeyler yazarak kendilerini tatmin ediyorlar herhalde. komi mi?yoksa trajikomik mi?
bence tıpta okuyorum un havasını atacağınıza kendinize iyi bir psikolog bulun normal değil bu çoklu kişilik problemi.......

Konuyu saptırıyorsunuz. Burada kimse sevgi eksikliğini giderme isteğini eleştirmedi. Konu sahibinin takındığı tutum ve üslubundan kaynaklı olarak yorum yapanlar çıkarımlarda bulunuyor ve yorumları da buna göre şekilleniyor. Sizin de söylediğiniz gibi sadece satırlara değil satır aralarına odaklanıldığında anlaşılıyor aslında durum.
Yani hakikaten ne kadar dramatize edilmiş
Kiz 19 yaşında internetten de bulamadim diyor buraya yalnızlıktan öleceğim diye konu aciyor hala sevgi ihtiyaci bilmem ne. Hepimiz genc olduk. Benim birak sevgiliyi bu arkadaş gibi kalabalık kız arkadaş grubumda yoktu. Öyle ay sevgilim niye yok internette de bulamıyorum bana yardım edin diye kadın sitesine yazmak normal yani??? Nolucak sevgili mi bulacaklar burdan ona. Cevap yazan birine de hakaret ediyorsun! hastalanınca doktora koşucaksin diye cok alakalı zekice yanıt vermiş ülkenin en saygın lisesinden mezun genc kızımız.

Son düzenleme:
"Ablalarım merhaba,eminim benden çok daha tecrübelisiniz. Kafamı karıştıran bir durum var. Sevgilim 26 yaşında ve çok yakışıklı ben de 18 im ve tipim normal sayılır. Farklı bir şehirde eczacılık okuyorum. Onun da bi işi var ve çok yoğun çalışıyor. Genel olarak sık görüşemiyoruz. Görüştüğümüzde genelde sevişiyoruz. Tabi ki başka şeyler de yapıyoruz. Sıkıntım kendisi beni sevdiğini pek dile getirmiyor. Ve benle pek ilgilenemediğini düşünüyorum o yüzden mutsuz hissettiriyor. Bazen ona benle ilgilenmediğini söylüyorum ama kendine bile pek vakit ayiramadigini soyluyor. Aslında istese çok daha fazla ilgilenebilir ama acaba yaştan mı kaynaklı anlamış değilim. Sizce nasıl davranmalıyım"

18 yaşındasınız çok yakışıklı bir sevgiliniz var, sevişiyorsunuz ve eczacılık okuyorsunuz bu konuda.

Şimdi de 19 yaşında hiç sevgiliniz olmamış ve tıp okuyorsunuz.

Önceki açtığınız konuya nokta koyup silince, alıntı yapanlar sayesinde yine okuyabiliyoruz haberiniz olsun.

Bu zekayla değil tıp, barajı geçmeniz bile hayal olur. Hadi iyi günler.

Buna rağmen iyiniyetle yardımcı olmaya çalışan insanları ısrarla aptal yerine koymaları yok mu? Bir de hayal dünyalarındaki profillerine hakaret edildiğini iddia edip savunmaya koyulmaları. Sahtelikleri ortaya çıkınca da arazi. İnsana en çok koyan da gerçek hayatta da hepimizin hayatının bi yerlerinde böyle insanlara bir şekilde maruz kalmak zorunda olmamız. Onlar her yerdeler. :olamaz:

Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?

30' da bi yalnız olarak olmeyenlerdenim ben de :-)

Yaşınız tam zamanları ama sevgili için acele etmeyin diyorum. Hayat karşınıza kısmetler çıkaracaktır.
Siz mutlu mesut yaşayacaksınız elbet.

Ileride hastalar " sen çok iyisin benim oğluma alalım " kadar varacak bu nasipler.

Ortalama tipimle elime numara tutusturan rehberler, çöp atarken talip çıkanlar,karşıdan karşıya geçerken arkadaşlık teklif eden yabancılar oldu.

Size hayli hayli olur.

Ümitsiz durumda değilsiniz.

19 yaşındasın daha !
Tabi ki yanlız ölmeyeceksin derslere odaklan seni rahatlatacak bir hobi de bul aynı zamanda

Konuyu okur okumaz fake oldgnu anladım
Tıp okuyan bir kişi kesinlikle bu mantıkta olamaz
Olsaydı tıp kazanamazdı.
Ya tıp okumuyosun yada 19 yaşında değilsin
Herneyse,genel bi yorum yazayım ; 25-26yaşından önce evlilik yada ciddi ilişki olaylarına girilmemeli.
Önce okul bitirilmeli sonra bi süre kendi paranız yenmeli gezilmeli tozulmalı,sonra bu mevzulara girilmeli.
Tecrübe ile sabit : )

Back
X